Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

PROGame

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Am ris. Si nu vreau sa rad la glumele tale pentru ca imi esti antipatic. :taffy_08:

• Replies 2.1k
  • Views 157.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ce te face sa crezi ca macar vr-unui singur membru SCREAM(in caz ca ai uitat unde postezi) ii pasa de romanul insirat de tine mai sus? Tu chiar nu vrei sa realizezi ca pentru noi nu esti nimic altceva

• De anul nou va fac un cadou frumos.   Deoarece ati stat doar o saptamana prin el de cand s-a deschis serverul, ma gandeam ca poate va este dor de imaginea asta

• R3 la MIT. In calitate de GM, mi-am permis sa redactez un formular de recrutare a viitoarelor MIT-uri. FORMULAR pentru a deveni un MIT. 1. Numele caracterului principal + secundar (obli

Posted Images

ms, ms. incerc pe cat posibil.

^tryharder, pls

PS: Beads, mai baga o fisa. Poate data viitoare reusesti sa zici ceva inteligibil.

36 minutes ago, vand_fan said:

^tryharder, pls

PS: Beads, mai baga o fisa. Poate data viitoare reusesti sa zici ceva inteligibil.

paharnicule, iarta-ma ca nu iti mai pot acorda atentia pe care ti-o doresti.

n-o sa mai pot intra pe forum vreo 2 zile, pare rau... n-am ce face, dar tu... tu continua sa creezi continut in continuare.

nu te lasa, mai munceste putin pentru mine. mai fa cateva poze faine. pune-ti imaginatia la contributie, ca ai talent, stiu ca ai talent, e pacat sa-l risipesti pe chestii inutile.

trebuie sa iti urmezi calea! iar eu cand voi reveni o sa te apreciez. promit ca iti dau si like-uri. bine? hai ca am incredere in tine. poti ajunge si tu cineva! n-o sa ramai toata viata in umbra superiorilor tai. ii poti depasi!

sa stii ca beau un pahar de vin in cinstea ta chiar acum.

Lmao, asta crede ca o pauza de 5 minute cat mi-a luat la birou sa combina alea 2 poze intr-un half assed attempt e un mare efort. Pe langa asta, saracul n-are 5€/luna sa dea pe mobile net cat e in ziua de azi, ca sa se poata conecta in alea 2 zile cat e plecat la bunica-sa. Da-mi ma "cinevaule" numarul tau ca-ti incarc eu. :)

PS: Normal ca bei un pahar de vin, ca doar e ~10lei carafa de 1 litru. Nu te bagi tu la bere ca un Heineken de 330ml e 8 lei deja si nu-ti permite bugetul sa te imbeti. Stii cum e, am fost si eu student odata.

PPS: Cine rahat foloseste "paharnic" drept insulta? Asta nu denota decat ca ai crescut in Cucuietii din Deal si n-ai trecut prin clasa a cincea.

eu acum am realizat ca asta crede ca vand fan e arky/polestar... de aia ai pus poza cu el

OMG =))))))))))))))) e de plans de fapt

crssss, ti-au bagat astia net pe vapor? a ajuns tehnologia si pe mare? e bine ca mai aveti timp si de alte chestii, nu doar sa va jucati acolo intre voi... ca intre baieti

vad ca prietenu tau s-a activat tare... imi cam pare rau de el, nush ce a patit de e asa revoltat...chiar asa rau l-am suparat?

No ks pls!

Te doare mintea ! 

P.s: ieșiți la aer ;)

2 hours ago, vand_fan said:

Lmao, asta crede ca o pauza de 5 minute cat mi-a luat la birou sa combina alea 2 poze intr-un half assed attempt e un mare efort. Pe langa asta, saracul n-are 5€/luna sa dea pe mobile net cat e in ziua de azi, ca sa se poata conecta in alea 2 zile cat e plecat la bunica-sa. Da-mi ma "cinevaule" numarul tau ca-ti incarc eu. :)

PS: Normal ca bei un pahar de vin, ca doar e ~10lei carafa de 1 litru. Nu te bagi tu la bere ca un Heineken de 330ml e 8 lei deja si nu-ti permite bugetul sa te imbeti. Stii cum e, am fost si eu student odata.

PPS: Cine rahat foloseste "paharnic" drept insulta? Asta nu denota decat ca ai crescut in Cucuietii din Deal si n-ai trecut prin clasa a cincea.

stati sa-l vedeti mahmur in vreo 6 ore 

2 hours ago, cRs said:

eu acum am realizat ca asta crede ca vand fan e arky/polestar... de aia ai pus poza cu el

OMG =))))))))))))))) e de plans de fapt

CE VREI SA SPUI?????? ESTE POLESTAR!!

1 hour ago, RedutzJr said:

Te doare mintea ! 

P.s: ieșiți la aer ;)

as iesi, daca nu ti-ar ocupa pectoralul jumate din litoral :> pupi pe el.

9 hours ago, beats said:

crssss, ti-au bagat astia net pe vapor? a ajuns tehnologia si pe mare? e bine ca mai aveti timp si de alte chestii, nu doar sa va jucati acolo intre voi... ca intre baieti

vad ca prietenu tau s-a activat tare... imi cam pare rau de el, nush ce a patit de e asa revoltat...chiar asa rau l-am suparat?

pfff nici tu acasa nu ai ce conditii sunt aici la vapor :| .... n-are rost sa ti le insir ca ramai uimit.

dar nu am inteles partea sa ne jucam intre noi ca baietii? la ce te refereai?

7 hours ago, i sin said:

CE VREI SA SPUI?????? ESTE POLESTAR!!

Domnisorul ala din poza lu bits, da e polestar cand era copilas :))))))), dar propietarul contului nici eu nu il cunosc :| 

stii tu sigur ca e pole?

Edited by cRs

SSSSSSSSSSSECSI, vremuri bieber, alea

Cam liniste aici ...

Lvls

PREDATORULE DA_MI UN CONT MARE SA MOARA VEORICA SA_L INVATAM PE TSUBI CUM SE JOACA ACOLO LA CASTEL CREDE CA E BUN CA ARE RELATII IL INVATAM NOI LASA NO PROBLEM ASTEPT PM TE PUP

On 09.11.2018 at 7:01 PM, beats said:

To paharnic? Tot paharnic?

Nu vezi ca si pe tsubike l-ai speriat cu postarile tale

Sunt dezamagit ca ma confunzi :/

Aveam pretentie de la tine, as fi mai subtil si elegant daca as vrea sa aprind ceva, dar nu ma joc mu.

Poza ta ma excita, era frumos cand l-am cunoscut. Sex la prima vedere, dragoste la a 2-a.

6 minutes ago, Arky said:

era frumos cand l-am cunoscut

ADICA ACUM-S URAT?

Prea multi muschi, prea putina inocenta.

Acum esti bun de brazzers :X

2 minutes ago, ratseloP said:

ADICA ACUM-S URAT?

da.

cate rr ai? 

69[69], ms de intrebare

17 minutes ago, ratseloP said:

69[69], ms de intrebare

wow

41 minutes ago, ratseloP said:

69[69], ms de intrebare

wow...

1 hour ago, Arky said:

Sunt dezamagit ca ma confunzi :/

Aveam pretentie de la tine, as fi mai subtil si elegant daca as vrea sa aprind ceva, dar nu ma joc mu.

Poza ta ma excita, era frumos cand l-am cunoscut. Sex la prima vedere, dragoste la a 2-a.

miss u

vezi ca asa imi zice si mie... nu l-as crede pe cuvant.

Mda acelasi circ ieftin....