Jump to content
News Ticker
RR DB - 16.10.2020 19:00 GMT+2 https://muonline.land

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. ''De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere''...dai delete si sper ca am invatat odata si pentru totdeauna sa nu mai pierd timpul si mai ales banii pe serverul lui Haif...admini, nota 2 cu indulgenta, stai jos. (doar pentru prezenta ''2'' , svr e bunicel)
 3. Earlier
 4. Eu astept de 2 luni SS ca i-am dat muie lui @Devilosul El a primit muie dar eu nu mi-am primit suspendul...
 5. Va salut baieti ! A trecut ceva timp de cand nu am mai dat o "geana" prin acest forum ! :D Ma intrebam se mai stie ceva de acel S15 ?
 6. Definitely not tsubyke

  Hristosul ma-tii este si Hristosul ma-sii, pentru ca Hristos este unul singur! Amin.
 7. HunteR

 8. R3LIK

  Nu i-am zis nimic si ma injura ! https://ibb.co/y4K4Wnz
 9. metzen

  Niciodata...am fost prezent spiritual :)))
 10. HunteR

  te ai lasat...
 11. pamflet pentru maimutoii ce nu stiu sa piarda ... se stiu ei.
 12. Astept o armura de anu trecut, tu crezi ca le mai pasa de ce se intampla ?
 13. Propun sa dezactivam character-ul asta, sa nu se mai planga oamenii ca stau doar in sleep la cs. :))) Cine isi face summoner direct ban 40 de zile pe orice character mai are. Daca mai si indraznesti sa vii cu el la cs... deja ban permanent.
 14. vad ca e foarte slaba activitatea adminilorr....greseala mea oricum ...dar totusi ar putea sa o rezolve
 15. Sicku

  Nu mi raspunde nimeni ?
 16. Hai sa te ajut eu, nu stiu cate sanse ai sa-ti ai vezi itemele . @Haifisch, @Internal, @PsychoJr, @Kallia, @cRs , sunteti bine , sanatosi ?
 17. Sicku

  Nick : Sicku IP : 86.123.47.29 SteamID : STEAM_0:0:456966240 Data: 29/01/2021 Adminul care te-a banat : CEAUSESCU Motiv : Limbaj. cica Dovadă :https://www52.zippyshare.com/v/9ToJ6ssI/file.html
 18. Salutare Am dat Grand Reset pe Caracterul TheOwL si nu am vazut ca stash'ul este Plin...itemele nu mi-au aparut nici dupa ce am facut loc este Vorba de Helm , Pants Tigris Lk dd hp add+15 DD , Healt ,Life . REF , Block cele 5 opt le aveam selectate , ma puteti ajuta cu ele va rog? Multumesc ....si scz de deranj!
 19. metzen

  fhjgfasdgfiugksguifhgfasdhgj va tai !
 20. HunteR

  :)))
 21. cioby87

  la realitate
 22. Azi am intrat cu 2 char in IT si Bemveu cu 8. Mi-a propus sa imi dea 1 theli s, deoarece el are 8 char si eu 2. Am zis sa jucam. A asteptat sa incepem si a iesit cu toate cele 8 ca sa dea fail IT. Asta s-a intamplat si la 9 si la 12. Ar fi bine sa nu mai poata cineva sa strice IT dupa start. Cine iese sa piarda, iar cel care ramane sa aiba sanse la theli s. E o propunere si asta.
 23. HunteR

  trezirea!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...