Jump to content
News Ticker
RR DB - 09.04.2021 18:00 GMT+2 https://muonline.land

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. Salut, cand va fi urmatorul reset la db?
 3. Earlier
 4. Jok3ruL

  nu se mai da ban war degeaba postam poti injura cat vrei :))))
 5. cRs

 6. cRs

  Ai citit regulamentul recent?
 7. cRs

  Ok, inteleg ca nu ai pozele necesare. tura asta te iert pentru ca ai facut bug abuse si ai avut tupeul fantastic sa mai vii sa postezi pentru ks golden.... iar pentru pozele dupa edit, nu sunt bune. In poza cu solo/party la golden iti mai apare un caracter extra. Deci goldenul nu al tau.
 8. Seriously

  r3
 9. cioby

  salut,sunt florin zodia betiv :)) deocamdata nu mai joc pe servar dar poti lua legatura cu ceilanti membri din fost guilda (cine stie poate ma apuc iar ) succes
 10. Jok3ruL

  DA dar pentru limbaju lu ala
 11. LeviS

  hi
 12. LeviS

  Esti ca ....
 13. cRs

  Eu nu te amenint mala, ci vreau sa rezolv o plangere de KS la golden. Plangerea ta este trasa la indigo de foarte mult timp si foarte multi playeri au facut acest bug-exploit in trecut, care nu poate fi rezolvat. DAR, adminii au recurs la o cale de mijloc sa nu banam pentru acest bug exploit si sa va lasam sa farmati +5 de la non rr.... Dar tu esti si tare in gura cand NU ai deloc dreptate.... Si da, ce faceti voi acolo se numeste bug exploit. Si ce e mai grav, ca tu esti si tare in gura si nu realizezi ca poti lua suspend permanent prin atitudinea ta Ca sa recapitulam.
 14. Definitely not tsubyke

  r3 la admini
 15. mala

  adica tu ma ameninti pe mine ca ma folosesc de un bug? cand eu nu m am folosit de el? sa folosesti un bug trebuie sa ai un castig eu ce castig am avut? da ne ban permanent la toate cele 5 caractere implicate daca asta vrei sa spui, da continui. eu n am folosit niciun bug nu am avut niciun castig in situatia asta. iar daca asta e un bug de maine iti fac 20 de posturi pe zi cu oameni care fac invaziile in felul asta sa le dai ban permanent la toti ok? ca tu domnule admini creezi precent cu situatia asta.
 16. cRs

  Sa inteleg ca tu vrei sa continui cu plangerea, da?
 17. Definitely not tsubyke

  Esti prost si scandezi foarte tare Restul argumentelor tale sunt si mai proaste decat dai tu dovada ca esti. Ai rupt peluza in ultimul an cred, mala huliganul.
 18. krassus

  ma tu nu intelegi? 1. a fost bug si atunci nu avea nimeni dreptul la golden 2. sa fie luat in considerare ca era goldenul tau trebuia sa fi singur in print . atata timp ca mai apare cineva in acelasi print si nu este in party cu tine nu se poate lua in considerarea ca este goldenul tau . dar tu o dai cu luiza era martor . ca ionel era paznic sa nu fuga goldenul. ca vasile era acolo sa iti faca sprijin moral
 19. mala

  eu iti zic ca esti jegos. n are treaba ca trebuie sa stii tu ca sunt pe caracterul Agi3. din contra in ultimii ani, eu am avansat in toate domeniile pe care le desfasor. voi sunteti aici, cu prietenii cu adminii cu bucuriile voastre mici ca furati cate un bok, ca sunteti primii in top. de fiecare data incepe un nou DB se intampla aceleasi cacaturi, manevre si chestii de 2 lei. iar legat de dinamo, mai bine nu mai discuti, ca nu te am vazut vreodata la vreun meci in peluza si nici de tine n am auzit pe acolo. nu am treaba cu playerul respectiv, nu l am postat pe el.
 20. krassus

  Pentru a posta un jucator pentru KS golden aveti nevoie de: 1. Un print cu goldenul (singur sau in party) care sa demonstreze ca acesta va apartine. 2. Un print in care un alt player ataca goldenul vostru si se vede numele acestuia. Jucatorul NU trebuie avertizat. prost dar macar stiu sa citesc pe cand tu ...
 21. mala

  sa mi spui si mie unde scrie ca trebuie sa fie singur goldenul fara alt caracter. ai vb si tu, prost ca intotdeauna. warn celor neimplicati, domnule admin.
 22. Definitely not tsubyke

  Adevarat ma mala, ca eu trebuie sa stiu ca Agi3 e mala de pe gamenation :)) Ai dat inapoi rau in ultimii ani. Mai citeste de 10 ori ce am scris, poate intr-un final te luminezi. Hai Dinamo.
 23. krassus

  explica acuma si pe intelesul lui faza cu print cu goldenu in care trebuia sa fie singur , nu cu luiza ca inca are impresia ca era goldenul lor
 24. mala

  tsubike goldenul se vede cum ataca la primul print despre ce mai discutam? are si pozitii diferite se observa foarte clar. ma cunosti de ani de zile SI ESTI ATAT DE OM INCAT VII SI OMORI UN GOLDEN pe care eu ma chinui sa l omor, mare om esti tsubyke, mai mult de 2 scuipati nu meriti.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...