November 8, 20187 yr comment_24552 1 hour ago, ratseloP said: ^sunt in aceeasi barca cu asta, sper sa nu ne scufundam. LOL Report
November 8, 20187 yr comment_24556 Eu totusi ma intreb... cum pot astia din Monero si grupa lui Papi sa stea primii in top? avand in vedere ca si-au facut caractere noi dupa level 150, nu stiu, zic si eu, e putin dubios. cred ca cel mai bine ar trebui sa mergi cu /trade pe la ei, beats. fa-i sa-ti arate setul. #orisuntemcorectiorinumaisuntem Report
November 8, 20187 yr comment_24561 1 hour ago, i sin said: Eu totusi ma intreb ... cum pot astia din Monero si grupa lui Papi sa stea primii in top? avand in vedere ca si-au facut caractere noi dupa nivelul 150, nu stiu, zic si eu, e putin dubios. cred ca cel mai bine ar trebui sa merg cu / trade pe la ei, bate. fa-i sa-ti arat setul. #orisuntemcorectiorinumaisuntem nesimtiti...Papi ala fura tot...il cunosc de 10 ani...numa`pe ciordeles este Report
November 8, 20187 yr comment_24564 14 minutes ago, vand_fan said: Yo yo yo! =)))))))))))))))))))))))))))))) 9 minutes ago, baro said: nesimtiti...Papi ala fura tot...il cunosc de 10 ani...numa`pe ciordeles este dap. si il au pe luk in party, face parte din staff. e ceva putred la mijloc. unde pot face reclamatie? Report
November 9, 20187 yr comment_24596 cu glumele astea sigur castigati un open mic la club 99... de ce nu partikipati? Report
November 9, 20187 yr comment_24597 Da, personajul din semnatura mea e o mare gluma proasta, sunt de acord cu tine, insa ma tem ca cei din club99 accepta doar stand-up. Report
November 9, 20187 yr comment_24598 6 minutes ago, vand_fan said: Da, personajul din semnatura mea e o mare gluma proasta, sunt de acord cu tine, insa ma tem ca cei din club99 accepta doar stand-up. M-am emotionat toata Report
November 9, 20187 yr comment_24606 Doar cand vad glocku ala ma emotionez tot nici pofta nu mai am sa postez aiki Report
November 9, 20187 yr comment_24610 Stai lin, e de plastic. Iar individul care il detine doar a facut un typo cand si-a scris nickname-ul: ar fi vrut sa scrie beads, de la (anal) beads, dar a iesit ce a iesit. Plus ca oricum, saracul cantareste mai putin decat va usurati voi la vapor dupa o seara proasta. Vezi? Suntem toti niste Mickey Mousi aici. Report
November 9, 20187 yr comment_24611 1 hour ago, cRs said: glocku Beretta M92, boss. Get your firearms straight. Imi place ca ti-ai schimbat lookul, beats. Arati si tu a om acuma. *also, cat par aveam <3 Report
November 9, 20187 yr comment_24612 36 minutes ago, vand_fan said: Stai lin, e de plastic. Iar individul care il detine doar a facut un typo cand si-a scris nickname-ul: ar fi vrut sa scrie beads, de la (anal) beads, dar a iesit ce a iesit. Plus ca oricum, saracul cantareste mai putin decat va usurati voi la vapor dupa o seara proasta. Vezi? Suntem toti niste Mickey Mousi aici. =)))))))))))))))) 22 minutes ago, ratseloP said: Beretta M92, boss. Get your firearms straight. Imi place ca ti-ai schimbat lookul, beats. Arati si tu a om acuma. *also, cat par aveam <3 din toata aventura mea din CS doar glock am tinut minte sry boss Report
November 9, 20187 yr comment_24618 1 minute ago, i sin said: ????????? yar v-a kertat-i? nu se mai cearta nimeni ... s-a adus artileria grea... au venit pestoalele Report
November 9, 20187 yr comment_24619 cand spui artileria grea, te referi la t s u b i c a ? rautaciosi oameni. beats, le permiti? Report
November 9, 20187 yr comment_24621 7 minutes ago, i sin said: beats, le permiti? nush cu cine se cearta.. au descoperit si ei net-ul si au inceput sa spameze Report
November 9, 20187 yr comment_24629 ez panda PS: Iti dai seama cat de lache e asta cand uploadeaza astfel de poze si apoi se intreaba de ce face lumea misto de el. Imi aminteste de noi pe la inceputul lui 2000, cand am descoperit netul. Report
November 9, 20187 yr comment_24630 5 minutes ago, vand_fan said: ez panda PS: Iti dai seama cat de lache e asta cand uploadeaza astfel de poze si apoi se intreaba de ce face lumea misto de el. Imi aminteste de noi pe la inceputul lui 2000, cand am descoperit netul. *insert DOUBT gif* Report
November 9, 20187 yr comment_24631 14 minutes ago, vand_fan said: ez panda PS: Iti dai seama cat de lache e asta cand uploadeaza astfel de poze si apoi se intreaba de ce face lumea misto de el. Imi aminteste de noi pe la inceputul lui 2000, cand am descoperit netul. To paharnic? Tot paharnic? Nu vezi ca si pe tsubike l-ai speriat cu postarile tale Report