Definitely not tsubyke Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 2 hours ago, i sin said: am aruncat gunoiul si m-am gandit la tsubi salut si ai wifi de unde te-ai aruncat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Closed Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 Neata, Sacrilicio hai pe Discord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 @FCSB @HaHa @zeus @luk @cRs Peluza Catalin Hildan-Dinamo 11 ore · “Nimeni la meci! Nimeni pe stadion! Nu mai suportam umilinta, nu putem trece peste tragedia de la Giurgiu! Adio Dinamo!” …Cam asta ar vrea caminarii sa fie mesajele noastre. Asta e tonul pe care l-au dat ciugulitorii din presa, numai ca nu e asa usor cu cainii. Titlurile din ziarele lor anuntau biruitor sambata seara “Tragedie la Dinamo” “Faliment” “Retrogradare” “Cosmar” “Apogeul rusinii”… Vai ce usoare sunt pentru voi cuvintele grele! Mai bine plangeti-va pe voi, jeliti audientele voastre in scadere, vedeti-va de falimentul vostru si mai lasati-i pe caini! Scutariule, te-ai simtit si tu cu doi centimetri mai inalt ca ai lovit in Dinamo? Da, a fost trist pentru noi. Am simtit durerea. Dar noi nu ne vom rusina niciodata de Dinamo, pentru ca Dinamo n-a insemnat Borcea si nu inseamna Negoita. Dinamo suntem noi. “Fie vreme buna, fie vreme rea, caini pana la moarte si dincolo de ea” Tocmai astea sunt momentele care produc necesara cernere a graului de neghina. Asta e ocazia cand ne mai scuturam de pleava. Noi n-avem nevoie sa fim “aia multi” pe care-i imbraci cum vrei, mai cu niste veste, mai cu niste saci de gunoi. Am trecut prin momente mai grele si am stiut sa strangem randurile si sa ramanem alaturi de Dinamo. Rusine inseamna sa stii ca echipa favorita joaca in liga a IV si tu o inlocuiesti cu un surogat pentru ca negi realitatea. Dar nici ala nu e sfarsitul lumii. Cosmar inseamna sa iei toti fotbalistii din Liga I, sa-ti slabesti sau sa-ti desfiintezi adversarii, sa ajungi sa alergi de unul singur si totusi sa termini pe locul 2. Noi nu ne plecam dupa cum bate vantul. Din orice lovitura iesim mai puternici. Tragedie inseamna sa afli ca unul din camarazii din peluza e doborat de o boala necrutatoare. Dar nici moartea n-a reusit sa ne risipeasca. Necazul ne-a unit mai mult ca oricand. Pe Dan l-a salvat Dumnezeu, l-au salvat medicii, dar si strigatul nostru “Alaturi de tine!” Spre surprinderea celor multi, cainii vor merge la Craiova. Si nu facem asta pentru ca ne agatam de Cupa Romaniei. O facem pentru ca acolo unde e Dinamo, este si inima noastra. Mergem sa-l sustinem pe Torje si pe cei din jurul lui. Avem incredere in Hanca, in Nistor, in Bratone! Cupa Romaniei, ar fi o solutie pentru ca reprezinta drumul cel mai lejer pentru Europa League. Dar ne e teama ca daca vom castiga Cupa, veti desfiinta si acest trofeu asa cum ati facut cu Cupa Ligii. Doar ca pe noi nu ne puteti desfiinta, chiar daca asta va e visul. Si in curand visul vostru va deveni cosmar. Dinamo va continua sa usture. 16 August 2016 va continua sa provoace mancarimi. Gloria nu inseamna sa nu cazi niciodata, ci sa stii sa te ridici. Cu totii alaturi de Dinamo! Cu toții la Craiova! Nimeni pe gsp! Nimeni pe prosport! Si mai usor cu telecomanda aia! Focu’ la ei! r3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
i sin Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 am tras apa, iar m-am gandit la tsubi csf nai csf Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaHa Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 Pante esti cretin =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
i sin Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 vorbeste furmos ca arunc cu cicorit in tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRs Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 1 hour ago, Definitely not tsubyke said: @FCSB @HaHa @zeus @luk @cRs Peluza Catalin Hildan-Dinamo 11 ore · “Nimeni la meci! Nimeni pe stadion! Nu mai suportam umilinta, nu putem trece peste tragedia de la Giurgiu! Adio Dinamo!” …Cam asta ar vrea caminarii sa fie mesajele noastre. Asta e tonul pe care l-au dat ciugulitorii din presa, numai ca nu e asa usor cu cainii. Titlurile din ziarele lor anuntau biruitor sambata seara “Tragedie la Dinamo” “Faliment” “Retrogradare” “Cosmar” “Apogeul rusinii”… Vai ce usoare sunt pentru voi cuvintele grele! Mai bine plangeti-va pe voi, jeliti audientele voastre in scadere, vedeti-va de falimentul vostru si mai lasati-i pe caini! Scutariule, te-ai simtit si tu cu doi centimetri mai inalt ca ai lovit in Dinamo? Da, a fost trist pentru noi. Am simtit durerea. Dar noi nu ne vom rusina niciodata de Dinamo, pentru ca Dinamo n-a insemnat Borcea si nu inseamna Negoita. Dinamo suntem noi. “Fie vreme buna, fie vreme rea, caini pana la moarte si dincolo de ea” Tocmai astea sunt momentele care produc necesara cernere a graului de neghina. Asta e ocazia cand ne mai scuturam de pleava. Noi n-avem nevoie sa fim “aia multi” pe care-i imbraci cum vrei, mai cu niste veste, mai cu niste saci de gunoi. Am trecut prin momente mai grele si am stiut sa strangem randurile si sa ramanem alaturi de Dinamo. Rusine inseamna sa stii ca echipa favorita joaca in liga a IV si tu o inlocuiesti cu un surogat pentru ca negi realitatea. Dar nici ala nu e sfarsitul lumii. Cosmar inseamna sa iei toti fotbalistii din Liga I, sa-ti slabesti sau sa-ti desfiintezi adversarii, sa ajungi sa alergi de unul singur si totusi sa termini pe locul 2. Noi nu ne plecam dupa cum bate vantul. Din orice lovitura iesim mai puternici. Tragedie inseamna sa afli ca unul din camarazii din peluza e doborat de o boala necrutatoare. Dar nici moartea n-a reusit sa ne risipeasca. Necazul ne-a unit mai mult ca oricand. Pe Dan l-a salvat Dumnezeu, l-au salvat medicii, dar si strigatul nostru “Alaturi de tine!” Spre surprinderea celor multi, cainii vor merge la Craiova. Si nu facem asta pentru ca ne agatam de Cupa Romaniei. O facem pentru ca acolo unde e Dinamo, este si inima noastra. Mergem sa-l sustinem pe Torje si pe cei din jurul lui. Avem incredere in Hanca, in Nistor, in Bratone! Cupa Romaniei, ar fi o solutie pentru ca reprezinta drumul cel mai lejer pentru Europa League. Dar ne e teama ca daca vom castiga Cupa, veti desfiinta si acest trofeu asa cum ati facut cu Cupa Ligii. Doar ca pe noi nu ne puteti desfiinta, chiar daca asta va e visul. Si in curand visul vostru va deveni cosmar. Dinamo va continua sa usture. 16 August 2016 va continua sa provoace mancarimi. Gloria nu inseamna sa nu cazi niciodata, ci sa stii sa te ridici. Cu totii alaturi de Dinamo! Cu toții la Craiova! Nimeni pe gsp! Nimeni pe prosport! Si mai usor cu telecomanda aia! Focu’ la ei! r3 aseara am visat ca dinamo picase in liga II 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaHa Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 25 minutes ago, i sin said: vorbeste furmos ca arunc cu cicorit in tine Ranked? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Closed Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 fratioare din a doua mama, beutura, asa-mi iei apararea? incepand din seara asta, gata joaca pe lol, o sa joc cum joc eu. Clasa si rafinament+ skill % si dmg din ene si draci laci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 pleaca de pe topicul nostru i sin , nu mai cauta anturaj. jegosule Link to comment Share on other sites More sharing options...
i sin Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 daca erai iubit in copilarie nu mai ieseai asa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 tu ai fost iubit in copilarie de motan 1-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
i sin Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 inca sunt 1-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaHa Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 1 hour ago, Closed said: fratioare din a doua mama, beutura, asa-mi iei apararea? incepand din seara asta, gata joaca pe lol, o sa joc cum joc eu. Clasa si rafinament+ skill % si dmg din ene si draci laci =)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 (edited) 7 hours ago, Definitely not tsubyke said: @FCSB @HaHa @zeus @luk @cRs Peluza Catalin Hildan-Dinamo 11 ore · “Nimeni la meci! Nimeni pe stadion! Nu mai suportam umilinta, nu putem trece peste tragedia de la Giurgiu! Adio Dinamo!” …Cam asta ar vrea caminarii sa fie mesajele noastre. Asta e tonul pe care l-au dat ciugulitorii din presa, numai ca nu e asa usor cu cainii. Titlurile din ziarele lor anuntau biruitor sambata seara “Tragedie la Dinamo” “Faliment” “Retrogradare” “Cosmar” “Apogeul rusinii”… Vai ce usoare sunt pentru voi cuvintele grele! Mai bine plangeti-va pe voi, jeliti audientele voastre in scadere, vedeti-va de falimentul vostru si mai lasati-i pe caini! Scutariule, te-ai simtit si tu cu doi centimetri mai inalt ca ai lovit in Dinamo? Da, a fost trist pentru noi. Am simtit durerea. Dar noi nu ne vom rusina niciodata de Dinamo, pentru ca Dinamo n-a insemnat Borcea si nu inseamna Negoita. Dinamo suntem noi. “Fie vreme buna, fie vreme rea, caini pana la moarte si dincolo de ea” Tocmai astea sunt momentele care produc necesara cernere a graului de neghina. Asta e ocazia cand ne mai scuturam de pleava. Noi n-avem nevoie sa fim “aia multi” pe care-i imbraci cum vrei, mai cu niste veste, mai cu niste saci de gunoi. Am trecut prin momente mai grele si am stiut sa strangem randurile si sa ramanem alaturi de Dinamo. Rusine inseamna sa stii ca echipa favorita joaca in liga a IV si tu o inlocuiesti cu un surogat pentru ca negi realitatea. Dar nici ala nu e sfarsitul lumii. Cosmar inseamna sa iei toti fotbalistii din Liga I, sa-ti slabesti sau sa-ti desfiintezi adversarii, sa ajungi sa alergi de unul singur si totusi sa termini pe locul 2. Noi nu ne plecam dupa cum bate vantul. Din orice lovitura iesim mai puternici. Tragedie inseamna sa afli ca unul din camarazii din peluza e doborat de o boala necrutatoare. Dar nici moartea n-a reusit sa ne risipeasca. Necazul ne-a unit mai mult ca oricand. Pe Dan l-a salvat Dumnezeu, l-au salvat medicii, dar si strigatul nostru “Alaturi de tine!” Spre surprinderea celor multi, cainii vor merge la Craiova. Si nu facem asta pentru ca ne agatam de Cupa Romaniei. O facem pentru ca acolo unde e Dinamo, este si inima noastra. Mergem sa-l sustinem pe Torje si pe cei din jurul lui. Avem incredere in Hanca, in Nistor, in Bratone! Cupa Romaniei, ar fi o solutie pentru ca reprezinta drumul cel mai lejer pentru Europa League. Dar ne e teama ca daca vom castiga Cupa, veti desfiinta si acest trofeu asa cum ati facut cu Cupa Ligii. Doar ca pe noi nu ne puteti desfiinta, chiar daca asta va e visul. Si in curand visul vostru va deveni cosmar. Dinamo va continua sa usture. 16 August 2016 va continua sa provoace mancarimi. Gloria nu inseamna sa nu cazi niciodata, ci sa stii sa te ridici. Cu totii alaturi de Dinamo! Cu toții la Craiova! Nimeni pe gsp! Nimeni pe prosport! Si mai usor cu telecomanda aia! Focu’ la ei! r3 ? 2-0 pentru clona Edited February 28, 2018 by luk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 50 minutes ago, top1989 said: asta inseamna sa fii CAINE!!! MUIE STEAUA/FCSB tu cine esti? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 Un realist :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
i sin Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 @RedDs ia spune-i lui tsubi cum ne salutam noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 salut cumnatE? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedDs Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 Re Pateut. Muie Tsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaHa Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 Fratii bomba si fitil Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedDs Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 Eh ... @i sin saluta-l tu pe Paho Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaHa Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 Pante oricum e turbat :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeviS Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 5 hours ago, zeus said: tu cine esti? Un viitor detinut prost 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 2 minutes ago, FCSB said: Un viitor detinut prost .... de ce o ardeti aiurea cu el , lol . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts