Jump to content
News Ticker
RR DB - 20.01.2023 18:00 GMT+2 https://muonline.land

Monero

Arky
 Share

Recommended Posts

4 minutes ago, i sin said:

nu prea ma uit eu la fotbal, dar e normal sa iei 5 in 50 min? am vazut kda-uri mai mici in LoL :) 

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11 minutes ago, i sin said:

ce-ai cu mine ma paho, esti suparat ca incerc sa invat si eu regulile? :)

am impresia ca daca nu va prezentati era mai mic scorul

Ai dreptate :)) era doar 3-0 

Eu sunt curios de atat, de ce o formatie slaba din Suedia gen Ostersund poate sa conduca Arsenal 2-0 pauza si noi nu rezistam 10 minute fara sa luam gol ? :))

5 minutes ago, Definitely not tsubyke said:

Eu sunt curios de atat, de ce o formatie slaba din Suedia gen Ostersund poate sa conduca Arsenal 2-0 pauza si noi nu rezistam 10 minute fara sa luam gol ? :))

Cum zicea Hagi “ pentru ca toata lumea acuma internet,, tactica, si noi nu mai stim sa selectam jucatoru cu personalitate” 

Pai daca si becali se pricepe la fotbal....ce sa mai zicem

Pai la cati bani are, de ce nu transferi jucatori straini ma...curva de meme ce rol are la club ? 

Du-te ma in Africa, Asia, ca de acolo iei jucatori buni si ieftini, dar. Iti trebuie scouteri tata, nu pe meme pula mea ....

Imi zicea mie levis ca Dinamo nu e echipa romaneasca ca au mai multi straini decat romani :)))

Pai ce sa faci ma cu romani ? Copii prosti care dau de salariu mare si uita de ce s-au apucat de fotbal .

Cati jucatori mai sunt in liga 1 romani care au atitudine si mentalitate pe teren ... vezi Nistor de la Dinamo care si daca iti face cel mai prost meci si greseste 8/10 pase , iti alearga pana in ultima secunda .

Edited by Definitely not tsubyke

Pai eu ce zic, cu romanii nu faci treaba, n-avem mentalitate, pai eu daca castigam 5000 euro din fotbal, nu 10000 cum au astia, pai mancam terenu pana lesinam pe teren, ma uitam la nedelcu si tanase, vai pula lor de aschilopati, batea vantu mai tare ii zbura de pe teren.