Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

PROGame

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

tu vezi ca nimeni nu mai vrea sa posteze dupa tine?

• Replies 4k
  • Views 309.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

@i sin warn up pentru limbaj indecent

ms kitte

=))))) 

csf paho... nai csf

ia uite motane te-am pus la avatar

Edited by i sin

te plictisesti rau pante :)))

nu, dar nu situ cum sa-i spun ca-s negru

@Emma

ce catei prosti ... nu putura sa bata oile :(

10 minutes ago, metzen said:

ce catei prosti ... nu putura sa bata oile :(

Ba te sparg cu bataia :)))

Screenshot_20180218-230407.png

Nu poti sa pacalesti fotbalul ?

Pai fotbalul l-ati pacalit voi cu Lazio , fotbalul il pacaliti in fiecare etapa...a investit oierul in voi milioane de euro , cat toata liga 1 si nu castigati categoric de 1 an de zile .

Dinamo cu 0 investitii s-a pisat pe fcsb  80 minute , cam atat.

V-a bagat Torje iarba in cur la gol ... daca practica Dinamo ce a jucat steaua ultimile 30 minute cu Lazio nu aveati timp sa legati 2 pase , gen Nedelcu de avea crampe la 19 ani din 2 in 2 minute din minutul 60 .

r3

Ce suparat e tsubica:)) 

pai tu de unde stii ce-a facut steluta cu lazio tsu?... te-ai uitat cumva la meciul lor ? ^_^

Just now, HaHa said:

Ce suparat e tsubica:)) 

tsubica laba mica .. :))

1 minute ago, Definitely not tsubyke said:

Nu poti sa pacalesti fotbalul ?

Pai fotbalul l-ati pacalit voi cu Lazio , fotbalul il pacaliti in fiecare etapa...a investit oierul in voi milioane de euro , cat toata liga 1 si nu castigati categoric de 1 an de zile .

Dinamo cu 0 investitii s-a pisat pe fcsb  80 minute , cam atat.

V-a bagat Torje iarba in cur la gol ... daca practica Dinamo ce a jucat steaua ultimile 30 minute cu Lazio nu aveati timp sa legati 2 pase , gen Nedelcu de avea crampe la 19 ani din 2 in 2 minute din minutul 60 .

r3

Cel care spui ca a facut praf steaua ( a inceput sa planga IAR ) o faza un gol , asta nu inseamna ca esti jucator.

Meciul a fost OK in ambele tabere, numai ca schimbarile lui miriuta au fost praf ( sigur imi dai dreptate )

P.S : Stai linistit, eu ca fratele tau mai mare te voi sustine si in play out :*

Fcsb cand joaca cu Enache, joaca in 10...trebuia sa fie 1-0 min 3 daca retardatu nu rata cu poarta goala.

In orice caz, daca la fcSb nu joaca Budescu e deranj mare.

Edited by HaHa

Just now, FCSB said:

Cel care spui ca a facut praf steaua ( a inceput sa planga IAR ) o faza un gol , asta nu inseamna ca esti jucator.

Meciul a fost OK in ambele tabere, numai ca schimbarile lui miriuta au fost praf ( sigur imi dai dreptate )

P.S : Stai linistit, eu ca fratele tau mai mare te voi sustine si in play out :*

Am dezbatut cu tovarasii tot drumul , un antrenor mare nu iti pierdea meciul asta de la 2-0 nici daca se juca cRs si Paho fundasi centrali.

A facut niste schimbari in bataie de joc , nu imi vine sa cred ca e posibil la nivelul asta sa faci asa schimbari ... iar  ma doare capul cand imi amintesc =)) fmm MIRIUTA

In fine , avand in vedere investitiile de la Dinamo , chiar arata ok echipa , de la mijloc in sus avem lot de primele 3 .

Si nu poti sa zici ca nu a jucat Torje bine ...pai Torje e la 50-60% din ce poate in momentul asta si a jucat cat 10 Tanase si Mbappe de Romania negrisor ala de la voi...

Just now, Definitely not tsubyke said:

Am dezbatut cu tovarasii tot drumul , un antrenor mare nu iti pierdea meciul asta de la 2-0 nici daca se juca cRs si Paho fundasi centrali.

A facut niste schimbari in bataie de joc , nu imi vine sa cred ca e posibil la nivelul asta sa faci asa schimbari ... iar  ma doare capul cand imi amintesc =)) fmm MIRIUTA

In fine , avand in vedere investitiile de la Dinamo , chiar arata ok echipa , de la mijloc in sus avem lot de primele 3 .

Si nu poti sa zici ca nu a jucat Torje bine ...pai Torje e la 50-60% din ce poate in momentul asta si a jucat cat 10 Tanase si Mbappe de Romania negrisor ala de la voi...

Vezi ca l-am vazut pe Torje la dristor :)))) 

Nu fi trist tsubica, play off , play out, tot play este =))

paho,daca vrei sa iti umplu frigiderul pana te fac sa pleci pe vas ...

oricum batem la giurgiu lejer.

Stai linistit ca Astra cu CFR au jucat cu rezervele, si cum Edi este stelist, o sa aveti meci mai greu decat cu FCSB parerea mea. :))

2 minutes ago, Definitely not tsubyke said:

paho,daca vrei sa iti umplu frigiderul pana te fac sa pleci pe vas ...

oricum batem la giurgiu lejer.

Giurgiu crezi ca e chiajna? Nu uita cine este antrenor ( Miriuta nici macar unghia nu este )

Tu te-ai uitat la CFR-astra?

Astra e mai slaba decat botosani ...si edi iordanescu e antrenor cand Dinamo e echipa de Champions League,ce drq ma Levis.

CUm sa-l vezi pe fiul prost ala antrenor :))

Just now, Definitely not tsubyke said:

Tu te-ai uitat la CFR-astra?

Astra e mai slaba decat botosani ...si edi iordanescu e antrenor cand Dinamo e echipa de Champions League,ce drq ma Levis.

CUm sa-l vezi pe fiul prost ala antrenor :))

Bine TSU, o sa iti retragi cuvintele si o sa incepi sa ti cu FCSB:)))

Toate ca toate dar ce exterior a dat Budescu prin Spania mai vezi la aia mari. :)) 

Steaua e numai 1 !:D Budescu joaca la ea :D

Edited by Dodi