November 13, 20187 yr comment_25276 e un fel de shobolan doar ca se trage pe cur in loc de nas Report
November 13, 20187 yr comment_25291 1 hour ago, Definitely not tsubyke said: @Shark daca mai pronunti numele Monero pe server, te vanam tot db...si nu pentru ca esti strain...dar esti ca masa asta. @Definitely not tsubyke Marsh d aici caine btw sunt masa cu 3 picioare nu cu 4 ca tine. Vaneaza ma cat vrei ca nu imi pasa. Si inca ceva daca erati asa cum spune ti voi si insinuati ca aveti nivelul mai inalt decat XY nu va cobora ti la XY care are nivelul mai scazut decat voi stie orice prost.......o iei in gura si ramai sanatos. Cius Report
November 13, 20187 yr comment_25292 Just now, Shark said: @Definitely not tsubyke Marsh d aici caine btw sunt masa cu 3 picioare nu cu 4 ca tine. Vaneaza ma cat vrei ca nu imi pasa. Si inca ceva daca erati asa cum spune ti voi si insinuati ca aveti nivelul mai inalt decat XY nu va cobora ti la XY care are nivelul mai scazut decat voi stie orice prost.......o iei in gura si ramai sanatos. Cius =)))))))))))))))))))))) vrei sa fim prieteni? Report
November 13, 20187 yr comment_25293 5 minutes ago, i sin said: =)))))))))))))))))))))) vrei sa fim prieteni? @i sin corecteaza ma daca gresesc. Arky tsuby etc etc au un nivel mai mare decat al meu ei s au coborât la nivelul meu adica au inceput sa imi vb iar eu le am raspuns inseamna ca m am ridicat in nivel si ei au scazut si mai rau? Ups sry tsubyke cauta ma sa iti dau nivelul inapoi. Report
November 13, 20187 yr comment_25295 15 minutes ago, Shark said: @Definitely not tsubyke Marsh d aici caine btw sunt masa cu 3 picioare nu cu 4 ca tine. Vaneaza ma cat vrei ca nu imi pasa. Si inca ceva daca erati asa cum spune ti voi si insinuati ca aveti nivelul mai inalt decat XY nu va cobora ti la XY care are nivelul mai scazut decat voi stie orice prost.......o iei in gura si ramai sanatos. Cius Arata-ti coltii rechine... musca din ei nu ii lasa Report
November 13, 20187 yr comment_25297 16 minutes ago, cRs said: Arata-ti coltii rechine... musca din ei nu ii lasa Taci acolo vezi ca esti chemat pe discord sa iti dea tsubyke al 3 lea picior ca de al4lea are el nevoie sa iti tina companie iar lu arky ii e dor de vocea ta. Edited November 13, 20187 yr by Shark Ps Report
November 13, 20187 yr Author comment_25300 Are dreptate la partea cu vocea, ai stil unic cu panamera Report
November 13, 20187 yr comment_25301 42 minutes ago, Shark said: @Definitely not tsubyke Marsh d aici caine btw sunt masa cu 3 picioare nu cu 4 ca tine. Vaneaza ma cat vrei ca nu imi pasa. Si inca ceva daca erati asa cum spune ti voi si insinuati ca aveti nivelul mai inalt decat XY nu va cobora ti la XY care are nivelul mai scazut decat voi stie orice prost.......o iei in gura si ramai sanatos. Cius mersi pentru acest moment, am ras bine Report
November 13, 20187 yr comment_25302 1 minute ago, Definitely not tsubyke said: mersi pentru acest moment, am ras bine Laba la picior de lemn. Ai facut spume ca ai inteles in sf ca ai si tu 3 picioare si ca al 3 lea e peundeva pierdut prin arky crs si invers ei l au pierdut prin tine. Daca razi si la asta iti dau nivelul inapoi. Report
November 13, 20187 yr comment_25305 Just now, Shark said: Laba la picior de lemn. Ai facut spume ca ai inteles in sf ca ai si tu 3 picioare si ca al 3 lea e peundeva pierdut prin arky crs si invers ei l au pierdut prin tine. Daca razi si la asta iti dau nivelul inapoi. @Shark Report
November 13, 20187 yr comment_25306 1 hour ago, Shark said: Marsh d aici caine btw sunt masa cu 3 picioare nu cu 4 ca tine. Salut, Ce vrei sa insinuezi prin afirmatia aceasta? Chiar nu pot sa inteleg ce reprezinta masa cu 3 picioare in metafora ta. Daca se poate, te-as ruga sa-mi explici pe indelete. Multumesc anticipat. Report
November 13, 20187 yr comment_25309 13 minutes ago, LeviS said: @Shark @LeviS 19 minutes ago, ratseloP said: Salut, Ce vrei sa insinuezi prin afirmatia aceasta? Chiar nu pot sa inteleg ce reprezinta masa cu 3 picioare in metafora ta. Daca se poate, te-as ruga sa-mi explici pe indelete. Multumesc anticipat. Report
November 13, 20187 yr comment_25311 5 minutes ago, ratseloP said: ... pacat, ma asteptam la ceva mai deep. Sry nu te pot ajuta vb cu arky el se ocupa cu "deep-ul" dute la el Report
November 13, 20187 yr comment_25313 @BlesS @Cristian @Domino va rog luati atitudine asupra userului Shark. Multumesc Report
November 13, 20187 yr comment_25314 1 minute ago, ratseloP said: Adica Arky face deepthroat bine? Mda cum banuiam. A fost o intrebare sau o afirmatie intrebare? M ai rugat sa iti explic metafora nu am putut si ti am aratat o poza nu te a satisfacut ai vrut ceva mai deep cu gandul te am trimit la arky ptr ca el le are cu explicarile deep=profund in engleza nu? Report
November 13, 20187 yr Author comment_25315 Eu nu înțeleg nimic din ce scrii, dar pot sa apreciez ca încerci Report