Jump to content
News Ticker
RR DB - 20.01.2023 18:00 GMT+2 https://muonline.land

Monero

Arky
 Share

Recommended Posts

6 minutes ago, HaHa said:

Ba din doua, una trebuie sa aveti si voi, n-aveti fotbal, aveti galerie... 

Tine minte la mine bobita, daca as avea azi de ales intre lotul vostru si baietii astia din galerie , fara sa ma gandesc 1 secunde i-as alege pe ei.

Echipa azi o ai , maine nu o mai ai ... sunt jucatori mercenari , o sa iti plece de la echipa , putini mai stiu ce inseamna Dinamo / Rapid / CSA / Craiova .

Asa ca ... prefer pe baietii astia de si maine si peste 1 luna si peste 1 an si peste 10 ani , ei tot acolo sunt , cantand si traind momentul pentru echipa lor ( cel putin asa vad eu lucrurile )

In PCH la noi este un domn in varsta , aproximativ 65 ani de ani , de fiecare data cand jucam pe Stefan cel Mare omul este in peluza pe acelasi sector ,rand si scaun ... si tot acolo o sa fie pana o sa se duca omul , in schimb un jucator tot timul o sa se duca la mai bine , chiar daca la mai bine nu inseamna neaparat si performanta.

image.png.5d9f69b5baeb16799822ed89b6385178.png

Ai si tu dreptate. 

Dar la FCSB / STEAUA nici nu se stie ce echipa e :))) de aia e circ intre suporteri, galerie...etc...

Ca si la voi daca apare maine Dinamo in liga a4'a si echipa din liga 1 se numeste FCDB, nu stii cu cine sa tii :-? 

Just now, HaHa said:

Ai si tu dreptate. 

Dar la FCSB / STEAUA nici nu se stie ce echipa e :))) de aia e circ intre suporteri, galerie...etc...

Ca si la voi daca apare maine Dinamo in liga a4'a si echipa din liga 1 se numeste FCDB, nu stii cu cine sa tii :-? 

O sa tin cu Dinamo :)

FCSB nu e steaua , Steaua pe care lumea ar trebui sa o sustina e in liga 4-a . Doar ca romanul evident o sa tina cu FCSB , ca e genul de fan bandwagoner , o sa se duca tot timpul la echipa cu rezultate si bani .

• Like 1

Just now, Definitely not tsubyke said:

FCSB nu e steaua , Steaua pe care lumea ar trebui sa o sustina e in liga 4-a . Doar ca romanul evident o sa tina cu FCSB , ca e genul de fan bandwagoner , o sa se duca tot timpul la echipa cu rezultate si bani .

Asta cred si eu, nu tin cu FCSB, dar iti dai seama ca ma bucur cand se incurca Dinamo.

Steaua e Steaua, daca Lacatus e acolo inseamna ca aia e Steaua adevarata. 

1 hour ago, HaHa said:

Toate ca toate dar ce exterior a dat Budescu prin Spania mai vezi la aia mari. :)) 

da... mare jucator...pacat ca n-are decat 1 piciior.. (ca majoritatea jucatorilor din L1, numai petarz)

1 hour ago, Definitely not tsubyke said:

Luati si  admirati in plm de popcornisti , e filmat de la voi din ”peluza” .

Aceleasi coregrafi mereu, nu au devenit plictisitoare ? 

50 lei x cati au fost atunci, cred ca au bani de ceva coregrafii :))))

• Upvote 1

8 hours ago, Definitely not tsubyke said:

:x CSA=STEAUA BUCURESTI

?

Eu nici nu m-am jucat macar , 10 promo si atat...si alea jucate cu Pante care m-a trollat si a fost toxic cu echipa,lol.

Trecem peste toate, ne luptăm cu moartea
Când se unesc câinii, ziua invinge noaptea!

28161794_2011384269135072_79083938231910