May 31, 20179 yr comment_4336 4 hours ago, maimultintine said: Ca ai ajuns atat de prost desi la inceput nu pareai! Jură-te pe roșu ! Ce le mai știi tu pe toate ca un om mare :))) Noroc că ești tu ala deștept cu breton si cioc :))) Report
May 31, 20179 yr comment_4348 Pai le stiu ma :)) Caracter mare ce esti tu :)) Intri pe Deisy sa dai pk :)) Faci pauza acum? Iesi si tu cand iese lumea de la munca,poate iti da ceva,ceva! fanule,iti zic pe ce spot sunt? :)) Report
May 31, 20179 yr comment_4369 3 hours ago, maimultintine said: Pai le stiu ma :)) Caracter mare ce esti tu :)) Intri pe Deisy sa dai pk :)) Faci pauza acum? Iesi si tu cand iese lumea de la munca,poate iti da ceva,ceva! fanule,iti zic pe ce spot sunt? :)) Încă ești pe pastile? Ceva dubios se întâmpla cu tine :)) Report
May 31, 20179 yr comment_4397 5 minutes ago, Sizzurp said: sa va mai inveseliti putin :))) Acum știm cine a furat pastilele Edited May 31, 20179 yr by Arky Report
May 31, 20179 yr comment_4403 Accept like uri pe privat la ce post-uri va plac. Un pm cu "like" e destul, asa îmi pot continua viata în ritm normal. Pentru dislike uri pm @tekman Report
May 31, 20179 yr Author comment_4406 40 minutes ago, beats said: Eu vreau minusuriiiiiiii minus 44 minutes ago, Arky said: Accept like uri pe privat la ce post-uri va plac. Un pm cu "like" e destul, asa îmi pot continua viata în ritm normal. Pentru dislike uri pm @tekman plus Report
June 1, 20179 yr comment_4411 5 hours ago, Arky said: Accept like uri pe privat la ce post-uri va plac. Un pm cu "like" e destul, asa îmi pot continua viata în ritm normal. Pentru dislike uri pm @tekman Ataat :))) Report
June 1, 20179 yr comment_4428 On 6/1/2017 at 3:10 AM, Bambi said: La multi ani tuturor copiilor! Like! Report
June 1, 20179 yr comment_4430 18 hours ago, Arky said: Accept like uri pe privat la ce post-uri va plac. Un pm cu "like" e destul, asa îmi pot continua viata în ritm normal. Pentru dislike uri pm @tekman Mi-au murit fanii momentan , condoleanțe :)) Report