May 26, 20179 yr comment_3826 11 hours ago, tekman said: ai putea verifica singur cine imi da like , dar cand nu te duce capul , e grav =)) inca plangi pe acolo , esti frustrat Vrei sa`ti arat conversatia in care ai recunoscut ca iti dai singur? :)) Ai dreptate,sunt frustrat cand vad la ce nivel a ajuns prostia ta :)) Tu chiar ai ajuns sa traiesti in mu! Report
May 26, 20179 yr comment_3839 1 hour ago, maimultintine said: Vrei sa`ti arat conversatia in care ai recunoscut ca iti dai singur? :)) Ai dreptate,sunt frustrat cand vad la ce nivel a ajuns prostia ta :)) Tu chiar ai ajuns sa traiesti in mu! omule tu ai o problema cu mine? arata si mie asa zisa ta conversatie esti bolnav , ce ai? Report
May 26, 20179 yr comment_3864 @Gunit ce caracter e asta la tine , sa raspunzi dar sa inchizi topicul? Va place monologul?Ma intrebi ce nick,dar inchizi topicul!Puteai la fel de bine sa nu dai un reply acolo! Aveti functii dar nu stiti cum sa le exercitati! Report
May 26, 20179 yr comment_3901 14 minutes ago, beats said: Voi vreti bataie si nu are cine sa va dea. DL caut duel. Facem maine un duel sa fac lvl 380+ Report
May 26, 20179 yr comment_3902 Au început băieții sa te atace cu Like pe negativ, îți mai tre ceva conturi Report
May 26, 20179 yr comment_3903 37 minutes ago, Arky said: Au început băieții sa te atace cu Like pe negativ, îți mai tre ceva conturi =))))) ca bine zici , daca e ma ajuti si tu ! Report
May 27, 20179 yr comment_3970 De unde este moda asta cu literele inflacarate, am mai vazut cativa pe forum. e cumva default avatar :)) ? Report
May 27, 20179 yr Author comment_3972 12 minutes ago, Haifisch said: De unde este moda asta cu literele inflacarate, am mai vazut cativa pe forum. e cumva default avatar :)) ? E mana mea Report