May 19, 20179 yr comment_2779 29 minutes ago, Kallia said: Va rog sa incetati discutiile pe seama lui Kitte. Multumesc! No scuza-ma, eu le apreciez pe amandoua indiferent daca tu le înghiți sau nu . Se lasa si aici cu dictatura ca sa stiu daca are rost sa pierd vremea pe aici... Ps : e interzis sa iubești 2 femei ? Edited May 19, 20179 yr by RedutzJr Report
May 19, 20179 yr comment_2791 2 minutes ago, RedutzJr said: Se lasa si aici cu dictatura ca sa stiu daca are rost sa pierd vremea pe aici... putin cam salty....dar e un good point !!! ideal ar fi sa trecem peste shit evitand sa scormonim in el; totusi, sunt sigur ca o glumita bine plasata isi face treaba oricand. :)) Ar fi de evitat sa ajunga subiect de barfa mainstream...nu de alta, dar curcanu' se umfla in pene cand te uiti prea mult la el acuma na....daca RedutzJr e indragostit...putem noi sa facem ceva? Report
May 19, 20179 yr comment_2804 48 minutes ago, Adolf said: acuma na....daca RedutzJr e indragostit...putem noi sa facem ceva? Tocmai, Report
May 19, 20179 yr comment_2841 3 hours ago, Kallia said: Va rog sa incetati discutiile pe seama lui Kitte. Multumesc! De ce? Report
May 20, 20179 yr comment_2962 Neata, neata. In toamna ne jucam cu avioanele pe s12 ? Edited May 20, 20179 yr by RedutzJr Report
May 20, 20179 yr comment_2964 Competiția face bine, o sa avem de câștigat. Din doua servere măcar unu' sa facă treaba bună Report
May 20, 20179 yr comment_2966 Presupun ca mu.pro o sa fie un server cu donatii gen " addicted" ca sa-l puteti intretine , nu ? Report
May 20, 20179 yr comment_2967 Din ce informatii am eu, serverul nu o sa fie niciodata pay 2 win. Poate cosmetice cum au fost si pe linkmania, si alte semne de apreciere mici fara sa afecteze jocul. Cred ca sunt oameni, inclusiv eu care sunt dispusi sa doneze atat timp cat nu afecteaza "Jocul" si toti lupta de la egal la egal in PVP, PvE sau orice alt sistem din joc. Edited May 20, 20179 yr by Arky Report
May 20, 20179 yr comment_2973 1 hour ago, Arky said: Din ce informatii am eu, serverul nu o sa fie niciodata pay 2 win. Poate cosmetice cum au fost si pe linkmania, si alte semne de apreciere mici fara sa afecteze jocul. Cred ca sunt oameni, inclusiv eu care sunt dispusi sa doneze atat timp cat nu afecteaza "Jocul" si toti lupta de la egal la egal in PVP, PvE sau orice alt sistem din joc. Inclusiv eu voi dona daca o sa fie o stabilitatea in acest sens chiar daca serverul e condus doar de " prieteni " ?? Report
May 20, 20179 yr comment_2978 2 hours ago, RedutzJr said: chiar daca serverul e condus doar de " prieteni " ?? Trist Report