Arky Posted May 28, 2017 Report Share Posted May 28, 2017 Ne am luat topic la spam, Petru Rareș representing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beats Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 A 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arky Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 10 hours ago, beats said: A Iti da dmg fenriru? sau mai bun e calu' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beats Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 2 minutes ago, Arky said: Iti da dmg fenriru? sau mai bun e calu' Da si fenriru dmg... da' nu ca calu' 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petronel_oana Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kallia Posted May 29, 2017 Author Report Share Posted May 29, 2017 4 hours ago, beats said: Da si fenriru dmg... da' nu ca calu' GG Am rugamintea sa va opriti sa dati reputatii negative de pe alte conturi. Cele descoperite au fost sterse. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beats Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 33 minutes ago, Kallia said: GG Am rugamintea sa va opriti sa dati reputatii negative de pe alte conturi. Cele descoperite au fost sterse. O adevarata sefa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekman Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 cap să ai că părul îți crește :))))) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maza Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Cum sa cersesti ma like`uri si sa te superi cand te face lumea tigan? :)) 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedutzJr Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 8 hours ago, Kallia said: GG Am rugamintea sa va opriti sa dati reputatii negative de pe alte conturi. Cele descoperite au fost sterse. Nu inteleg ce te deranjeaza ce reputatie da x si y . Daca tot dorești ca toata lumea sa dea doar reputatie pozitiva atunci scoate butonul " rosu" si ai rezolvat problema . P.s : imi adaugi si mie ca vine cara 100 like-uri pozitive ca sunt disperat . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beats Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Vreau si eu like-uri... dar mai putine sa nu bata la ochi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kallia Posted May 30, 2017 Author Report Share Posted May 30, 2017 1 hour ago, RedutzJr said: Nu inteleg ce te deranjeaza ce reputatie da x si y . Daca tot dorești ca toata lumea sa dea doar reputatie pozitiva atunci scoate butonul " rosu" si ai rezolvat problema . P.s : imi adaugi si mie ca vine cara 100 like-uri pozitive ca sunt disperat . Daca sunt facute 2 conturi clona doar pentru a da reputatie negativa, nu e ok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekman Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 2 hours ago, maimultintine said: Cum sa cersesti ma like`uri si sa te superi cand te face lumea tigan? :)) Asa important sunt de mă urmărești mereu macaroană? Dă-mi follow fanule :)))) Ți se pare că am cerșit eu vreun like? Numai vezi bine de la atâta joc :)))) Mai nou vă faceți conturi pentru a da Dislike :)))) atat creier aveti mă :)))) Și care e faza cu țigan? :)))) nu te doare? :))) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beats Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 O portie de macaroane cu branza vreau si eu, va rog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedutzJr Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 3lei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redutz Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Ieșit la plaja, ati inebunit-o pe Andreea Marin cu - la reputație :))) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 R3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beats Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Minus Link to comment Share on other sites More sharing options...
maza Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 10 hours ago, tekman said: Asa important sunt de mă urmărești mereu macaroană? Dă-mi follow fanule :)))) Ți se pare că am cerșit eu vreun like? Numai vezi bine de la atâta joc :)))) Mai nou vă faceți conturi pentru a da Dislike :)))) atat creier aveti mă :)))) Și care e faza cu țigan? :)))) nu te doare? :))) Te urmaresc? :))) arata tu vizitatorii si vezi daca m`am uitat vre`1data :))) Fallow la ce?Nivelul tau de prostie il stie toata lumea,nu trebuie sa iti dea nimeni fallow! Nu ai cersit,dar ai plans de - , ma intreb dc nu plangi de + ca doar tot 40 pe zi faci (vorba vine) App de conturi,tu dai - de pe Deisy desi nu am nimic cu ea, prin asta dovedesti ca ai caracter mare :)),bine,asa faceai si ing cu Stef :)),din nou,mare caracter. Care e faza cu tigan?Am vazut la o plangere ca te doare cand te face lumea tigan,dar asa te comporti ,bine....nu ca nu ai fi! Oare daca ma face lumea roman,ma doare? Pana una alta,daca tot vb de macaronari,cand v`ati unit,spoitorul si forareasa,ce ati devenit? Ati unit cersitul cu vanzarea de flori,dar ce a iesit? 12 hours ago, RedutzJr said: Nu inteleg ce te deranjeaza ce reputatie da x si y . Daca tot dorești ca toata lumea sa dea doar reputatie pozitiva atunci scoate butonul " rosu" si ai rezolvat problema . Si tu nebun,ii distruge viitorul ma! 11 hours ago, beats said: Vreau si eu like-uri... dar mai putine sa nu bata la ochi Vand like`uri! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arky Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 (edited) Sunteți atat de plictisiți ca va certați pe Like uri si dislike uri :))) Ma așteptam la mai mult. Sunt atâtea subiecte de scandal cu putina imaginație Dacă vreți un boost pot sa ma activez eu, îmi fac dujmani la cerere Edited May 30, 2017 by Arky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sizzurp Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maza Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 11 minutes ago, Arky said: Sunteți atat de plictisiți ca va certați pe Like uri si dislike uri :))) Ma așteptam la mai mult. Sunt atâtea subiecte de scandal cu putina imaginație Dacă vreți un boost pot sa ma activez eu, îmi fac dujmani la cerere Eu nu ma cert. Pur si simplu am afirmat 1data ca isi da omu like`uri singur! Cu alte cuvinte,aveam pretentii la el! Dar pe el l`a durut si de acolo a plecat tot ;)) Eu am primit +42 intr`o zi :)), Unik ala cate 30 pe zi cred ca primeste:)) Dar nu a plans nici unul,chiar s`au mai cerut - :)) Dar cand il vezi pe asta cum plange,nu ai cum sa nu razi :)).a ramas fara paine :)) Sunt curios daca isi da delete cand ramane fara like`uri :))) 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekman Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 1 hour ago, maimultintine said: Te urmaresc? :))) arata tu vizitatorii si vezi daca m`am uitat vre`1data :))) Fallow la ce?Nivelul tau de prostie il stie toata lumea,nu trebuie sa iti dea nimeni fallow! Nu ai cersit,dar ai plans de - , ma intreb dc nu plangi de + ca doar tot 40 pe zi faci (vorba vine) App de conturi,tu dai - de pe Deisy desi nu am nimic cu ea, prin asta dovedesti ca ai caracter mare :)),bine,asa faceai si ing cu Stef :)),din nou,mare caracter. Care e faza cu tigan?Am vazut la o plangere ca te doare cand te face lumea tigan,dar asa te comporti ,bine....nu ca nu ai fi! Oare daca ma face lumea roman,ma doare? Pana una alta,daca tot vb de macaronari,cand v`ati unit,spoitorul si forareasa,ce ati devenit? Ati unit cersitul cu vanzarea de flori,dar ce a iesit? continua cu - reputatie in orice post de-al meu fara a te afla in subiect :)) inafara de a jignii , mai stii altceva? ce te roade defapt pe tine? :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maza Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 8 hours ago, tekman said: ce te roade defapt pe tine? :)) Ca ai ajuns atat de prost desi la inceput nu pareai! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts