Jump to content
News Ticker
RR DB - 20.01.2023 18:00 GMT+2 https://muonline.land

Spam spam spam

Kallia
 Share

Recommended Posts

29 minutes ago, Kallia said:

Va rog sa incetati discutiile pe seama lui Kitte. 

Multumesc!

No scuza-ma, eu le apreciez pe amandoua indiferent daca tu le înghiți sau nu .

Se lasa si aici cu dictatura ca sa stiu daca are rost sa pierd vremea pe aici...

Ps : e interzis sa iubești 2 femei ?

Edited by RedutzJr
  • Upvote 1
  • Downvote 1

2 minutes ago, RedutzJr said:

Se lasa si aici cu dictatura ca sa stiu daca are rost sa pierd vremea pe aici...

putin cam salty....dar e un good point !!!

ideal ar fi sa trecem peste shit evitand sa scormonim in el; totusi, sunt sigur ca o glumita bine plasata isi face treaba oricand. :))

Ar fi de evitat sa ajunga subiect de barfa mainstream...nu de alta, dar curcanu' se umfla in pene cand te uiti prea mult la el :D

acuma na....daca RedutzJr e indragostit...putem noi sa facem ceva?

• Upvote 1

Din ce informatii am eu, serverul nu o sa fie niciodata pay 2 win. Poate cosmetice cum au fost si pe linkmania, si alte semne de apreciere mici fara sa afecteze jocul.

Cred ca sunt oameni, inclusiv eu care sunt dispusi sa doneze atat timp cat nu afecteaza "Jocul" si toti lupta de la egal la egal in PVP, PvE sau orice alt sistem din joc.

Edited by Arky
  • Upvote 2

1 hour ago, Arky said:

Din ce informatii am eu, serverul nu o sa fie niciodata pay 2 win. Poate cosmetice cum au fost si pe linkmania, si alte semne de apreciere mici fara sa afecteze jocul.

Cred ca sunt oameni, inclusiv eu care sunt dispusi sa doneze atat timp cat nu afecteaza "Jocul" si toti lupta de la egal la egal in PVP, PvE sau orice alt sistem din joc.

Inclusiv eu voi dona daca o sa fie o stabilitatea in acest sens chiar daca serverul e condus doar de " prieteni " ??

• Gunit pinned and featured this topic