January 19, 20188 yr comment_13062 Sărbătoreşte prietenia ta cu Mihai Mihai! Marius, credem că prieteniile sunt speciale. Te-ai împrietenit pe Facebook cu Mihai acum 2 ani. La mulţi ani cu ocazia aniversării prieteniei! La multi ani , Paho! 1 an pentru fiecare 10 zile de suspend. Report
January 19, 20188 yr comment_13063 7 minutes ago, Definitely not tsubyke said: Sărbătoreşte prietenia ta cu Mihai Mihai! Marius, credem că prieteniile sunt speciale. Te-ai împrietenit pe Facebook cu Mihai acum 2 ani. La mulţi ani cu ocazia aniversării prieteniei! La multi ani , Paho! 1 an pentru fiecare 10 zile de suspend. =)))))))) Ahahahha Report
January 19, 20188 yr comment_13064 16 hours ago, dRax said: Sau cresc in rank la LoL =)))))))))))))))))))))))))) Scuze,acum am vazut asta...cine nu cunoaste cum joci ,poate te crede =)) Promit ca te cresc o liga in weekend ! Report
January 19, 20188 yr comment_13065 11 minutes ago, Definitely not tsubyke said: =)))))))))))))))))))))))))) Scuze,acum am vazut asta...cine nu cunoaste cum joci ,poate te crede =)) Promit ca te cresc o liga in weekend ! =)))) ba intr-un sezon intreg ajung si eu din bronze in silver daca joc non stop Si oricum nu ai cum ca nu pot sa mut contu inca :))) Edited January 19, 20188 yr by dRax Report
January 28, 20188 yr comment_14282 35 minutes ago, Arky said: Îți place tăietura de balaur Ce ma ?=)) Report