Redutz Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Nseara Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedutzJr Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Nsear Link to comment Share on other sites More sharing options...
beats Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Ba ce a batut Halep...asa ceva... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDeaD Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 On 3/21/2018 at 10:03 AM, Definitely not tsubyke said: Avea dreptate daca spunea asa : Ne-am pisat pe voi cand eram Invictus+Squadron. Ne-am pisat pe voi cand eram Invictus + Honestly ( nu stiati in perioada asta cum arata camera ) Ne-am pisat pe voi o singura guilda MONERO . V-ati saturat sa ne pisam pe voi si v-ati unit 5 guilde ( 80% din playerii de CS ) . Ati reusit sa luati 1 saptamana si urmatoarea sa pierdeti avand 16 party si noi 5 party. Sunteti in ally cu o guilda cu charuri cumparate si charuri preluate de la altii ( playeri irelevanti care nu au dreptul sa vorbeasca ) De 2 luni sunteti tarfele lui Honestly , va dati itemele 380 ca sa ii tineti in alianta sa nu pierdeti CS. ( in afara de Razvan care are caracter asemanator voua , ma indoiesc ca e careva din honestly caruia ii face placere sa joace cu specimene de genul ^ ) . Si sunt cam 2 saptamani de cand noi nu jucam pe server si inca stati cu noi in gura toata ziua pe ally trist . Move over fetele. Ce te face sa crezi ca macar vr-unui singur membru SCREAM(in caz ca ai uitat unde postezi) ii pasa de romanul insirat de tine mai sus? Tu chiar nu vrei sa realizezi ca pentru noi nu esti nimic altceva decat un jucator de mu slab. Ramai la postatul in topicul guildei tale "inteligente" si "bogate". Cat despre domnul Cristi...ai uitat carnatule cand erai in alianta cu noi si plangeai dupa cs-ul pierdut ca iti dai delete si ca te lasi. Acum vii in topicul guildei SCREAM sa suferi de monero? Pizda cu 2 fete! 1 4 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 s-a trezit si leo de la strehaia dupa 1 saptamana..... ce faci fa pirando ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marijuanna Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 Ma da nu ati terminat inca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDeaD Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 9 hours ago, Definitely not tsubyke said: s-a trezit si leo de la strehaia dupa 1 saptamana..... ce faci fa pirando ? Uite, urinez pe unu`, altu`. Vezi ca in caz ca tot nu ai realizat, inca esti la topicul guildei SCREAM. Al tau e mai jos putin, ca intotdeauna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedutzJr Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 (edited) Hahaha Leo, cel nervos ! neata @UnDeaD Edited March 24, 2018 by RedutzJr Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDeaD Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 Neata! Pai ai uitat cand au postat beats si phono la ei cum au sarit toti minerii(lol) cum ca e topicul lor, ba chiar au chemat garda sa-i salveze. Sa ramana dreq la manganul lor, si sa ne lase pe noi astia mai cu iq scazut sa ne vedem de somajul nostru. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LICHQUEEN Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 Sufarstar de dimineață??? Re all Link to comment Share on other sites More sharing options...
dictatorul Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 1 hour ago, UnDeaD said: Uite, urinez pe unu`, altu`. Vezi ca in caz ca tot nu ai realizat, inca esti la topicul guildei SCREAM. Al tau e mai jos putin, ca intotdeauna. selfie = cocalarism + burta pe afara Troll Link to comment Share on other sites More sharing options...
LICHQUEEN Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 (edited) Chiar mi-as dori sa te vad @dictatorul ca sa pot intelege care e frustrarea ta: ca are burta sau ca si-a făcut un selfie? Edited March 24, 2018 by LICHQUEEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDeaD Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 (edited) 20 minutes ago, dictatorul said: selfie = cocalarism + burta pe afara Troll Stiu dictatorule, sunt barbat bine. Ce ai vrut sa evidentiezi cu reply-ul asta? Au inceput fanii sa-mi puna poza de pe whatsapp, pe forum =))))) Edited March 24, 2018 by UnDeaD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlander Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 neata Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtoN Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 NeatZa prăduitorii MIT’ului ce fac barosanii , tot pe bârfa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redutz Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 1 hour ago, dictatorul said: selfie = cocalarism + burta pe afara Troll 99% din planeta asta și-au făcut măcar 1 selfie in viața asta. Încerc să-mi fac o idee despre ce “muie” conduci. Lakeu trist ce ești! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDeaD Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 8 minutes ago, Redutz said: 99% din planeta asta și-au făcut măcar 1 selfie in viața asta. Încerc să-mi fac o idee despre ce “muie” conduci. Lakeu trist ce ești! Ti ai schimbat poza ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redutz Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 56 minutes ago, UnDeaD said: Ti ai schimbat poza ma? Da, să-mi zică si mie ca sunt cocalar ca ma pozez la bustul gol. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valhalla Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 (edited) 47 minutes ago, Redutz said: Da, să-mi zică si mie ca sunt cocalar ca ma pozez la bustul gol. ??? c0k4l4r p.s. vrei sa ramana astia fara femei ? Edited March 24, 2018 by Valhalla Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedutzJr Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 Ce de inapți “ ba băiatule “ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDeaD Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 6 minutes ago, Valhalla said: c0k4l4r p.s. vrei sa ramana astia fara femei ? Care femei ma? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valhalla Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 4 minutes ago, UnDeaD said: Care femei ma? N-au Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekman Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 hai salut ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtoN Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 Ăștia sunt rude cu specimenul asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekman Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 28 minutes ago, AtoN said: Ăștia sunt rude cu specimenul asta ? horhe , nu esti sanatos :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts