Jump to content
News Ticker
RR DB - 07.04.2025 18:00 GMT+2 https://muonline.land

SCREAM

FaraNume
 Share

Recommended Posts

On 3/21/2018 at 10:03 AM, Definitely not tsubyke said:

Avea dreptate daca spunea asa :

Ne-am pisat pe voi cand eram Invictus+Squadron.

Ne-am pisat pe voi cand eram Invictus + Honestly ( nu stiati in perioada asta cum arata camera )

Ne-am pisat pe voi o singura guilda MONERO .

V-ati saturat sa ne pisam pe voi si v-ati unit 5 guilde ( 80% din playerii de CS ) .

Ati reusit sa luati 1 saptamana si urmatoarea sa pierdeti avand 16 party si noi 5 party.

Sunteti in ally cu o guilda cu charuri cumparate si charuri preluate de la altii ( playeri irelevanti care nu au dreptul sa vorbeasca )

De 2 luni sunteti tarfele lui Honestly , va dati itemele 380 ca sa ii tineti in alianta sa nu pierdeti CS. ( in afara de Razvan care are caracter asemanator voua , ma indoiesc ca e careva din honestly caruia ii face placere sa joace cu specimene de genul ^ ) .

Si sunt cam 2 saptamani de cand noi nu jucam pe server si inca stati cu noi in gura toata ziua pe ally :( trist .

Move over fetele.

Ce te face sa crezi ca macar vr-unui singur membru SCREAM(in caz ca ai uitat unde postezi) ii pasa de romanul insirat de tine mai sus? Tu chiar nu vrei sa realizezi ca pentru noi nu esti nimic altceva decat un jucator de mu slab. Ramai la postatul in topicul guildei tale "inteligente" si "bogate".

Cat despre domnul Cristi...ai uitat carnatule cand erai in alianta cu noi si plangeai dupa cs-ul pierdut ca iti dai delete si ca te lasi. Acum vii in topicul guildei SCREAM sa suferi de monero? Pizda cu 2 fete!

• Thanks 1
  • Haha 4
  • Confused 1
  • Upvote 3

9 hours ago, Definitely not tsubyke said:

s-a trezit si leo de la strehaia dupa 1 saptamana.....

ce faci fa pirando ?

Uite, urinez pe unu`, altu`. Vezi ca in caz ca tot nu ai realizat, inca esti la topicul guildei SCREAM. Al tau e mai jos putin, ca intotdeauna.

Neata!

Pai ai uitat cand au postat beats si phono la ei cum au sarit toti minerii(lol) cum ca e topicul lor, ba chiar au chemat garda sa-i salveze. :) Sa ramana dreq la manganul lor, si sa ne lase pe noi astia mai cu iq scazut sa ne vedem de somajul nostru.

• Haha 1
  • Sad 1
  • CârnăDef 1

8 minutes ago, Redutz said:

99% din planeta asta și-au făcut măcar 1 selfie in viața asta. 

Încerc să-mi fac o idee despre ce “muie” conduci. Lakeu trist ce ești!

Ti ai schimbat poza ma? :)

47 minutes ago, Redutz said:

Da, să-mi zică si mie ca sunt cocalar ca ma pozez la bustul gol.

???

c0k4l4r

p.s. vrei sa ramana astia fara femei ?xD

Edited by Valhalla