Definitely not tsubyke Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Aja ye frathele m3u,scuzama. I-mi ker yo skuze la tine fakem pake ? Preasfanta nascatoare de Dumnezeu , ai grija de sufletul lor si lumineaza-le mintea...macar celor care au. am3n 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marijuanna Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 @Definitely not tsubyke eu nu am nimic cu nimeni si nu prea imi plac conflictele dar tu deja o fortezi aiurea....nush care din noi doi a stat on pe fire si si-a rupt ficatul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Crede-ma pustiule ca nu am nimic cu nimeni de aici , v-am mai explicat eu voua si pe discord ca nu iau personal nimic din MU. Pe fire crede-ma ca nu am stat on niciodata :)) ca stau pe teamviewer de la munca uneori e irelevant , il tin pe un monitor secundar si nu ma deranjeaza cu nimic , imi permite jobul sa fac asta. SI legat de "conflicte" , cam tovarasii tai de suferinta o forteaza. Aparent nu pot sa traiasca fara sa vorbeasca de alianta mea ,chit ca de la noi nu mai joaca jumatate de alianta de 2 saptamani. Legat de chestii personale , primul care a facut asta si a intrat intr-o zona nasoala cu noi , a fost dobitocul de Valhalla cand l-a implicat pe insane intr-o discutie cand omul nu mai joaca MU de 2 luni de zile. De acolo ati pierdut ca si alianta ultima urma de decenta si singurul gram de respect pe care il aveam fata de cativa de la voi din alianta . Faptul ca sunteti cativa cu capul pe umeri si permiteti unora sa debiteze toate mizeriile public , va afecteaza toata guilda. Castle Siege > Principii . Cand o sa inteleaga si guilda ta vorba asta , atunci o sa avem si dialoguri in care ne aratam respectul. Sa faceti un TL/DR si pentru beats ca sa nu ii explodeze mintea dupa 10 randuri citite Link to comment Share on other sites More sharing options...
beats Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Da, chiar va rog... un rezumat, pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotMU Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Insane care nu a stat on pe mu, deabia juca din cauza job-ului, mereu obosit și cu probleme personale care nu aveau legătură cu mu. Pentru asta Valhalla o sa rămână un gunoi care și-a arătat culorile pe public, când toți știti cum e de fapt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beats Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 7 minutes ago, BotMU said: Insane care nu a stat on pe mu, deabia juca din cauza job-ului, mereu obosit și cu probleme personale care nu aveau legătură cu mu. Pentru asta Valhalla o sa rămână un gunoi care și-a arătat culorile pe public, când toți știti cum e de fapt. Eu zic sa mergi la Valhalla sa-i dai foc la casa. Alta solutie nu vad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotMU Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Just now, beats said: Eu zic sa mergi la Valhalla sa-i dai foc la casa. Alta solutie nu vad... O sa își dea singur in câțiva ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Doamne fereste sa arda azilul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaHa Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Eu zic sa va bateti in realitate, si cine castiga ala e "safu" pe MU . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedutzJr Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Citesc in stele ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marijuanna Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 @Definitely not tsubyke orice padure are uscaturile ei....hai sa închideam subiectul mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 corect muie steaua 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekman Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 5 minutes ago, Definitely not tsubyke said: corect muie steaua Dinamo suntem noi !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papi Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Just now, tekman said: Dinamo suntem noi !!! Da, voi jucati pe teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekman Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 1 minute ago, Papi said: Da, voi jucati pe teren. Pe zapada :))))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 1 minute ago, Papi said: Da, voi jucati pe teren. aveau dreptate astia ca e server facut pentru papi cum te-ai lasat,cum a murit serverul . coincidenta ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papi Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redutz Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Mai bine ieșiți afara la zăpada. Sa va spună @Papi cum a prevazut el viitorul acestui server acum vreo 2 luni. Restu e CANCAN! ps: n-am iq @cRs??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papi Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Acum 2 luni inca mai aveam sperante:)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
beats Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 1 minute ago, Papi said: Acum 2 luni inca mai aveam sperante:)). pentru play-off? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redutz Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 1 minute ago, Papi said: Acum 2 luni inca mai aveam sperante:)). Erai încă in putere :))). N-are sens sa intram in detalii. cu respect, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papi Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Ah, nu ma refeream la contul de joc, ci setarile de pvp in general. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redutz Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 4 minutes ago, Papi said: Ah, nu ma refeream la contul de joc, ci setarile de pvp in general. Despre asta vorbim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beats Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 (edited) baaa ce faceti? vreti sa nu mai fim HOT? o cearta, ceva? // mo3 steaua, mo3 dinamo Edited March 21, 2018 by beats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 muie universitatea craiova @luk @metzen @ȘefulSarmalelor @Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts