Jump to content
News Ticker
RR DB - 07.04.2025 18:00 GMT+2 https://muonline.land

SCREAM

FaraNume
 Share

Recommended Posts

Aja ye frathele m3u,scuzama.

I-mi ker yo skuze la tine :( fakem pake ? 

Preasfanta nascatoare de Dumnezeu , ai grija de sufletul lor si lumineaza-le  mintea...macar celor care au. 

am3n

• Haha 2

Crede-ma pustiule ca nu am nimic cu nimeni de aici , v-am mai explicat eu voua si pe discord ca nu iau personal nimic din MU.

Pe fire crede-ma ca nu am stat on niciodata :)) ca stau pe teamviewer de la munca uneori e irelevant , il tin pe un monitor secundar si nu ma deranjeaza cu nimic , imi permite jobul sa fac asta.

SI legat de "conflicte" , cam tovarasii tai de suferinta o forteaza. Aparent nu pot sa traiasca fara sa vorbeasca de alianta mea ,chit ca de la noi nu mai joaca jumatate de alianta de 2 saptamani.

Legat de chestii personale , primul care a facut asta si a intrat intr-o zona nasoala cu noi , a fost dobitocul de Valhalla cand l-a implicat pe insane intr-o discutie cand omul nu mai joaca MU de 2 luni de zile.

De acolo ati pierdut ca si alianta ultima urma de decenta si singurul gram de respect pe care il aveam fata de cativa de la voi din alianta .

Faptul ca sunteti cativa cu capul pe umeri si permiteti unora sa debiteze toate mizeriile public , va afecteaza toata guilda. 

Castle Siege > Principii . Cand o sa inteleaga si guilda ta vorba asta , atunci o sa avem si dialoguri in care ne aratam respectul.

Sa faceti un TL/DR si pentru beats ca sa nu ii explodeze mintea dupa 10 randuri citite :D 

Insane care nu a stat on pe mu, deabia juca din cauza  job-ului, mereu obosit și cu probleme personale care nu aveau legătură cu mu. 

Pentru asta Valhalla o sa rămână un gunoi care și-a arătat culorile pe public, când toți știti cum e de fapt. 

7 minutes ago, BotMU said:

Insane care nu a stat on pe mu, deabia juca din cauza  job-ului, mereu obosit și cu probleme personale care nu aveau legătură cu mu. 

Pentru asta Valhalla o sa rămână un gunoi care și-a arătat culorile pe public, când toți știti cum e de fapt. 

Eu zic sa mergi la Valhalla sa-i dai foc la casa. Alta solutie nu vad...

1 minute ago, Papi said:

Da, voi jucati pe teren.

aveau dreptate astia ca e server facut pentru papi

cum te-ai lasat,cum a murit serverul . coincidenta ????