Jump to content
News Ticker
RR DB - 07.04.2025 18:00 GMT+2 https://muonline.land

SCREAM

FaraNume
 Share

Recommended Posts

r3 la mit.

Pe crazvan il iertam ca la 17 ani ai lui e cam prostut si nu stie ce vorbeste.

Dar se incadreaza si el la membru mit. Si pe el il bate cratima .

Avea dreptate daca spunea asa :

Ne-am pisat pe voi cand eram Invictus+Squadron.

Ne-am pisat pe voi cand eram Invictus + Honestly ( nu stiati in perioada asta cum arata camera )

Ne-am pisat pe voi o singura guilda MONERO .

V-ati saturat sa ne pisam pe voi si v-ati unit 5 guilde ( 80% din playerii de CS ) .

Ati reusit sa luati 1 saptamana si urmatoarea sa pierdeti avand 16 party si noi 5 party.

Sunteti in ally cu o guilda cu charuri cumparate si charuri preluate de la altii ( playeri irelevanti care nu au dreptul sa vorbeasca )

De 2 luni sunteti tarfele lui Honestly , va dati itemele 380 ca sa ii tineti in alianta sa nu pierdeti CS. ( in afara de Razvan care are caracter asemanator voua , ma indoiesc ca e careva din honestly caruia ii face placere sa joace cu specimene de genul ^ ) .

Si sunt cam 2 saptamani de cand noi nu jucam pe server si inca stati cu noi in gura toata ziua pe ally :( trist .

Move over fetele.

• Upvote 1

21 minutes ago, beats said:

R3 la fani. L-o bate cratima, dar macar are dreptate. :))

Ce dreptate are? Ca sunteti niste inapti si niste ahtiati dupa un joc? Inclusiv tu... nu stiu cum de te-am ratat atata timp George dar tin sa cred ca baietii au dreptate si nu depasesti nivelu multora din scrim

Cand si daca o sa intelegi vreodata ce a scris tsu acolo, atunci imi poti raspunde, ok?

@Definitely not tsubyke hai nu o mai suge atat si tu ca acum cateva saptamani cand am pierdut ati luat voi dupa iar noi eram la acelasi nivel ati luat mgii mari gen red si darkdevil si alti care au iesit de la noi....daa ce spui tu cu inceptului jocului e ca si cum ar batea un halterofil un copil care da bacul de 60 kg...pe vremea aia multi de la noi aveau 1 maxim 2 rr in comparatie cu voi iar din honestly au ramas putini , faptul ca nu aveti oameni sa joace pe conturi la cs nu e vina noastra....

2oo despre voi:

1. Noi am inceput sa ne jucam mai tarziu. Voi deja aveati 10rr si noi 2-3. Ganditi un pic?

2. Fara Papi sunteti morti. Nu sunteti in stare nici sa inregistrati pentru CS.

3. Cristi, ai luat niste petrol la bord? 

Acum cand avem toti rr-uri apropiate va batem de va cacati pe voi.

Daca nu ati fi stricat svr cu guildele ca de la voi a plecat totul , a-ti vrut sa fiti voi miezul din p...... sa ii dati pe toti afara sa tine-ti csul singuri...cu 5 oamenii deastea uni s au si lasat ca se tot plimbau dintr o alianta in alta si etc...inainte sa te duci bai @Definitely not tsubyke la gunoiul din curtea altora uite te la al tau....specimenele de careva vb macar sunt loialie si nu isi bat joc de munca noastra si vin la cs o zi buna te rog sa nu mai postezi aici dute si veziti de ciorba ta 

Just now, Marijuanna said:

1

Edited by Marijuanna
  • Upvote 1

1 hour ago, beats said:

3. Cristi, ai luat niste petrol la bord? 

Acum cand avem toti rr-uri apropiate va batem de va cacati pe voi.

Da, e adevarat, aveau dreptate, esti foarte prost :)

Si te rog mult de acum incolo nu mai avem ce discuta despre nici un subiect. Ma eviti total.

Ca sa va aduc aminte sirul evenimentelor desi o fac degeaba ca tot cu peretii vorbesc

1. Ati venit tarziu pe server si ati plans ca nu aveti rr, vreti bonus sa dati rr pana de anul nou... 

2. Ati plans ca nu sunt suficiente locuri in guild sa puteti lupta la CS.... si ca sunteti o familie mare cu nevoi speciale vi s-au asigurat extra locuri ca altfel va lasati de server ca sunteti nedreptatiti

3. Ati plans ca s-a dat restore char pe Pensionaru apoi cand v-ati trezit cu el in ally a fost foarte perfect

4. Ati plans ca am plecat eu cu Jdemii de conturi din Squad, desi plecasem doar cu Kenpachi, apoi ca a fost cumparat si ca este la voi totu e roz ( desi tot voi jucati pe toate conturile cu care eu plecasem, no probl ).

5. Ati plans ca toti o sa va dati delete la conturi ca s-au comis nedreptati pe server in defavoarea voastra (vorbe goale de altfel), dar cum oamenii au facut bani din conturi si le-au vandut spre voi acum nu mai sunt nedreptati, no problem be happy :)

DAR in mania asta a voastra de a fi MIT intr-un mediu on-line nu ati observat ca NOI (monero+invictus) nu am gonit guildele din alianta noastra, ci s-a incercat un balance in favoarea voastra sa zicem asa... ca va zic eu sigur ca daca se ramanea invictus+squad+shield sau invictus + honestly TOTI incepand cu bless va dadeati delete la caractere, asa cum ii acuzati voi acum pe restu ca nu mai joaca... sau ca au vandut sa faca bani :) 

Dar ati iesit voi "invingatori" prin nepasarea voastra ca stricati si mai rau balance-ul dintre caractere ati ramas in acelasi sistem (3 aliante mari) vs 3 party-uri sa fiti un MIT in continuare ... Dar sper ca va place CS-ul asa... doar sa va prezentati in camera(noi macar ne-am tinut de cuvant si multi ne-am lasat, nu va voi vorbe goale)

Mult succes in continuare spre MIT-UL SCREAM

@Marijuanna daca tot vrei sa pui cratima, pune-o macar unde trebuie si articuelaza cuvintele alea cum trebuie... doar zic si eu

• Upvote 2

Respira pustiule,respira .

Nu te mai agita atat ca nu impresionezi :( Zi mersi ca ma cobor la nivelul vostru sa va explic "realitatea" , ai posibilitatea sa vorbesti si tu cu cineva cu un intelect superior de la care ai ce invata . 

O luati usor,usor pe urmele lui valhalla si prada de isi varsa in mu online frustrarile si neajunsurile din RL.

Daca la inceput era friendly banter intre aliante , voi ati dus prostia la un alt nivel.  

V-ati sclavit si umilit pentru un cacat de castle siege DB asta , ca ultimii oameni .

Hai sa va dau si exemple :

1. Florin cel mai slab GM.

V-ati pus capra in fata lui si l-ati pus GM ca bless murea din 3 flegme la coroana.

2. Staff face magarii si trage pentru noi , l-a inviat pe pensionaru ca sa joace Zeratul pe el

Zeratul v-a carat 3 saptamani la CS,era singurul killer. 

3. Ati mancat in locul unde ati scuipat .

4. Sunteti in continuare sclavii lui HONESTLY ca sa tineti CS . Baietii din HONESTLY intrau in secunda 2 la mine daca acceptam eu niste termeni , dar spre deosebire de voi eu am COLOANA VERTEBRALA si principii .

5. Ati supt-o pe forum ca va lasati de joc in secunda 2, nu mai veniti la cs , plecati de pe server , a 2-a zi erati toti sclavi pe plantatie in valley.

De ce toate astea? Ca ati fost,sunteti si o sa ramaneti o turma de oi .

90% din guilda voastra au 0 realizari pe plan profesional si personal , singura voastra bucurie se limiteaza la castle siege pe MU.

PS: E greu cand si la prostia asta de joc va dominam pana in punctul in care acceptati sa va traga lumea la buci pentru CS :)) 

r3 la mit. nu imi dati quote pls ca nu mai scriu aici , n-am pe cine sa ma pis din pacate .

• Like 1

33 minutes ago, Definitely not tsubyke said:

Respira pustiule,respira .

Nu te mai agita atat ca nu impresionezi :( Zi mersi ca ma cobor la nivelul vostru sa va explic "realitatea" , ai posibilitatea sa vorbesti si tu cu cineva cu un intelect superior de la care ai ce invata . 

O luati usor,usor pe urmele lui valhalla si prada de isi varsa in mu online frustrarile si neajunsurile din RL.

Daca la inceput era friendly banter intre aliante , voi ati dus prostia la un alt nivel.  

V-ati sclavit si umilit pentru un cacat de castle siege DB asta , ca ultimii oameni .

Hai sa va dau si exemple :

1. Florin cel mai slab GM.

V-ati pus capra in fata lui si l-ati pus GM ca bless murea din 3 flegme la coroana.

2. Staff face magarii si trage pentru noi , l-a inviat pe pensionaru ca sa joace Zeratul pe el

Zeratul v-a carat 3 saptamani la CS,era singurul killer. 

3. Ati mancat in locul unde ati scuipat .

4. Sunteti in continuare sclavii lui HONESTLY ca sa tineti CS . Baietii din HONESTLY intrau in secunda 2 la mine daca acceptam eu niste termeni , dar spre deosebire de voi eu am COLOANA VERTEBRALA si principii .

5. Ati supt-o pe forum ca va lasati de joc in secunda 2, nu mai veniti la cs , plecati de pe server , a 2-a zi erati toti sclavi pe plantatie in valley.

De ce toate astea? Ca ati fost,sunteti si o sa ramaneti o turma de oi .

90% din guilda voastra au 0 realizari pe plan profesional si personal , singura voastra bucurie se limiteaza la castle siege pe MU.

PS: E greu cand si la prostia asta de joc va dominam pana in punctul in care acceptati sa va traga lumea la buci pentru CS :)) 

r3 la mit. nu imi dati quote pls ca nu mai scriu aici , n-am pe cine sa ma pis din pacate .

Sufarstar , respira !

41 minutes ago, cRs said:

Da, e adevarat, aveau dreptate, esti foarte prost :)

Si te rog mult de acum incolo nu mai avem ce discuta despre nici un subiect. Ma eviti total.

Ca sa va aduc aminte sirul evenimentelor desi o fac degeaba ca tot cu peretii vorbesc

1. Ati venit tarziu pe server si ati plans ca nu aveti rr, vreti bonus sa dati rr pana de anul nou... 

2. Ati plans ca nu sunt suficiente locuri in guild sa puteti lupta la CS.... si ca sunteti o familie mare cu nevoi speciale vi s-au asigurat extra locuri ca altfel va lasati de server ca sunteti nedreptatiti

3. Ati plans ca s-a dat restore char pe Pensionaru apoi cand v-ati trezit cu el in ally a fost foarte perfect

4. Ati plans ca am plecat eu cu Jdemii de conturi din Squad, desi plecasem doar cu Kenpachi, apoi ca a fost cumparat si ca este la voi totu e roz ( desi tot voi jucati pe toate conturile cu care eu plecasem, no probl ).

5. Ati plans ca toti o sa va dati delete la conturi ca s-au comis nedreptati pe server in defavoarea voastra (vorbe goale de altfel), dar cum oamenii au facut bani din conturi si le-au vandut spre voi acum nu mai sunt nedreptati, no problem be happy :)

DAR in mania asta a voastra de a fi MIT intr-un mediu on-line nu ati observat ca NOI (monero+invictus) nu am gonit guildele din alianta noastra, ci s-a incercat un balance in favoarea voastra sa zicem asa... ca va zic eu sigur ca daca se ramanea invictus+squad+shield sau invictus + honestly TOTI incepand cu bless va dadeati delete la caractere, asa cum ii acuzati voi acum pe restu ca nu mai joaca... sau ca au vandut sa faca bani :) 

Dar ati iesit voi "invingatori" prin nepasarea voastra ca stricati si mai rau balance-ul dintre caractere ati ramas in acelasi sistem (3 aliante mari) vs 3 party-uri sa fiti un MIT in continuare ... Dar sper ca va place CS-ul asa... doar sa va prezentati in camera(noi macar ne-am tinut de cuvant si multi ne-am lasat, nu va voi vorbe goale)

Mult succes in continuare spre MIT-UL SCREAM

@Marijuanna daca tot vrei sa pui cratima, pune-o macar unde trebuie si articuelaza cuvintele alea cum trebuie... doar zic si eu

Ai noroc ca te respect prea mult și de aceea nu vreau sa fac o analiza asupra textului deoarece ti-as da cu el in cap :) 

• Upvote 1

Iti dai seama cat de frustrati sunt numai dupa cat scriu :))) 

Ma doare la banana de textele voastre cu explicatii. Le citesc in diagonala, nu va mai obositi sa scrieti atat :Emoticon_laugh:

Eu fac misto si voi o luati in serios si mai ales, personal. Dudeeee :))

@cRs, serios fratiq... Ce ai patit? Nu te stiam asa revoltator... sigur ai patit ceva...

2 minutes ago, beats said:

Iti dai seama cat de frustrati sunt numai dupa cat scriu :))) 

Ma doare la banana de textele voastre cu explicatii. Le citesc in diagonala, nu va mai obositi sa scrieti atat :Emoticon_laugh:

Eu fac misto si voi o luati in serios si mai ales, personal. Dudeeee :))

@cRs, serios fratiq... Ce ai patit? Nu te stiam asa revoltator... sigur ai patit ceva...

Zice persoana care da delete de pe Facebook pentru un sleep la cs, vrei sa pari ceva în public dar nu prea ești.  

Serverul e mort, sunteți singuri pe el, move on. 

Eu v-am adus ( făcut), eu va dau afara :cool:

1 minute ago, HaHa said:

Donez pe dRax si DisRespect sa nu cumva sa pierdeti CS

Aștept conturile in privat sau ceri și $ ?

1 minute ago, BotMU said:

Zice persoana care da delete de pe Facebook pentru un sleep la cs, vrei sa pari ceva în public dar nu prea ești.  

Serverul e mort, sunteți singuri pe el, move on. 

Eu v-am adus ( făcut), eu va dau afara :cool:

Ce bine e atunci cand jucam singuri ??

01.jpg

Inseamna ca joaca bine rau doto , daca joaca mai bine ca unul care nu joaca doto =))

Edited by Definitely not tsubyke

1 minute ago, Definitely not tsubyke said:

01.jpg

Inseamna ca joaca bine rau doto , daca joaca mai bine ca unul care nu joaca doto =))

Fara poze din copilărie aici... :Emoticon_facepalm:

@Definitely not tsubyke  ma cunosti tu mn intectualule sa vb ce sunt eu si ce fac ?sau pe ceilalti colegi ai mei....nush cine are mai multe probleme in viata reala dupa cum scri tu iti versi frustrarile...si poate daca uni au mai putin inseamna ca poate nu au avut noroc...sau o sansa.... esti decat un nesimtit care jigneste fara nici un drept ! @Gunit te rog frumos sa ii dai un warn pt modul intelectual in care a vorbit....

Edited by Marijuanna
  • Sad 2