December 9, 20178 yr comment_7395 Just now, tekman said: te-ai parlit putin :))) da...am tras un bronz pe mine la cat am stat acolo Report
December 9, 20178 yr Author comment_7396 1 minute ago, Seriously said: da...am tras un bronz pe mine la cat am stat acolo pe frigul asta :)) Report
December 9, 20178 yr Author comment_7400 3 minutes ago, Gambit said: neata sa ma treceti pe lista vreau scrool de es ok , notat Report
December 9, 20178 yr comment_7413 Nu sunt rau dar mi se pare ca o cam ardem ca basina in chiloti . Nu putem comunica in game . Nu stim cine e on , cine nu , cine are party , loc la party , etc . Report
December 9, 20178 yr comment_7414 1 minute ago, Greedy said: Nu sunt rau dar mi se pare ca o cam ardem ca basina in chiloti . Nu putem comunica in game . Nu stim cine e on , cine nu , cine are party , loc la party , etc . Aici cam ai dreptate..:) Paul,make it happen! Report
December 9, 20178 yr Author comment_7431 4 hours ago, NaZgul said: paul tine loc in guild indata vine dl Oricand , te asteptam 4 hours ago, Greedy said: ba , va hotarati cu guildu ala ? sau ce faceti ? Calm ! Ia cu praz 3 hours ago, Seriously said: fa-le guilda la bajeti Este loc si pt tine , seriosule 3 hours ago, kmidmike said: Aici cam ai dreptate..:) Paul,make it happen! Ok Report
December 9, 20178 yr comment_7432 1 minute ago, tekman said: Oricand , te asteptam Calm ! Ia cu praz Este loc si pt tine , seriosule sa stii ca inca nu stiu la cine sa joc db`u asta :)) Report
December 9, 20178 yr Author comment_7433 3 minutes ago, Seriously said: sa stii ca inca nu stiu la cine sa joc db`u asta :)) Am nevoie de un battle master adevarat ! Report
December 9, 20178 yr comment_7434 Just now, tekman said: Am nevoie de un battle master adevarat ! hai ca ma bate gandu` sa ma risc :)) Report
December 9, 20178 yr Author comment_7435 2 minutes ago, Seriously said: hai ca ma bate gandu` sa ma risc :)) Sa nu regreti :)) Report
December 9, 20178 yr comment_7436 Just now, tekman said: Sa nu regreti :)) eu tot vorbesc cu cineva pe nume tekman in joc de vreo 15 minute , incearca sa descifreze cine sunt :)) Report
December 9, 20178 yr Author comment_7437 2 minutes ago, Seriously said: eu tot vorbesc cu cineva pe nume tekman in joc de vreo 15 minute , incearca sa descifreze cine sunt :)) Este Alexandra la pc ma ;))) eu sunt la o bere :))) Report
December 9, 20178 yr comment_7438 Just now, tekman said: Este Alexandra la pc ma ;))) eu sunt la o bere :))) la bere cica :)) GG 3+ la city cu united :))) Report
December 9, 20178 yr comment_7444 17 minutes ago, Seriously said: back , a luat un destept un stalp in apropiere Report