Guest Intrebare Posted April 13, 2020 Report Share Posted April 13, 2020 Crystal Morning Star e mace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted April 14, 2020 Author Report Share Posted April 14, 2020 11 hours ago, Guest Intrebare said: Crystal Morning Star e mace? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Intrebare Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 3 hours ago, Internal said: Da. Am vazut ca e gresita descrierea la Crystal Morning Star, scrie ca e 1 handed dar defapt e 2 handed :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted April 14, 2020 Author Report Share Posted April 14, 2020 4 hours ago, Guest Intrebare said: Am vazut ca e gresita descrierea la Crystal Morning Star, scrie ca e 1 handed dar defapt e 2 handed Ar trebui reparat la un moment dat...dar in general playerii au vazut cu timpul ca itemul e 2H. L-a schimbat @Damian acum cativa ani sa fie 1H si i-au sarit RFi in cap ca nu mai pot sa foloseasca setul Rave . Apoi a fost schimbat la loc in 2H dar in descriere a ramas ca e 1H. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratseloP Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 52 minutes ago, Internal said: L-a schimbat @Damian acum cativa ani sa fie 1H si i-au sarit RFi in cap ca nu mai pot sa foloseasca setul Rave . Apoi a fost schimbat la loc in 2H dar in descriere a ramas ca e 1H. Eram mandru rau ca pot sa raspund la chestia asta, mi-e un pic groaza de faptul ca ai tinut minte asa ceva =)))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 (edited) 23 hours ago, Internal said: Ar trebui reparat la un moment dat...dar in general playerii au vazut cu timpul ca itemul e 2H. L-a schimbat @Damian acum cativa ani sa fie 1H si i-au sarit RFi in cap ca nu mai pot sa foloseasca setul Rave . Apoi a fost schimbat la loc in 2H dar in descriere a ramas ca e 1H. rezolv. link valabil 2 zile, poate bagati la sa-si faca update clientul. https://we.tl/t-yEi7yUJ1yZ Edited April 15, 2020 by Damian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Intrebare Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 Seara buna din nou Mai am o nelamurire, la BK twisting slash-u scrie ca foloseste 10 AG dar defapt consuma 51 AG / attack. Am un BK cu 5 rr 3.2k agi / 1k vit / 3.5k ene si raman fara AG folosind helperu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted April 15, 2020 Author Report Share Posted April 15, 2020 6 minutes ago, Guest Intrebare said: Seara buna din nou Mai am o nelamurire, la BK twisting slash-u scrie ca foloseste 10 AG dar defapt consuma 51 AG / attack. Am un BK cu 5 rr 3.2k agi / 1k vit / 3.5k ene si raman fara AG folosind helperu... Toate skillurile care au un cost de AG au un bonus de 1% din AG-ul total al characterului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Intrebare Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 Oh, nu am vazut aia. Totusi, mi se pare putin aiurea sa nu poti sta cu ts pe BK nici la 5-7 rr-uri ca ramai fara AG.. mai ales ca e singurul spell "AOE" de la bk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted April 15, 2020 Author Report Share Posted April 15, 2020 43 minutes ago, Guest Intrebare said: Oh, nu am vazut aia. Totusi, mi se pare putin aiurea sa nu poti sta cu ts pe BK nici la 5-7 rr-uri ca ramai fara AG.. mai ales ca e singurul spell "AOE" de la bk... Poti folosi Strike of Destruction, Rageful Blow sau chiar combo, in functie de spot. Strike of Destruction de asemenea ataca destul de repede cu transformation ring. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godrick Posted April 22, 2020 Report Share Posted April 22, 2020 Salut @Internal, pe ce creste mai exact damage-ul la dl ( fire scream, lanturi, chaotic desire) pentru ca stiam ca scalează pe energy. Am bagat 10k ene având 3k strenght si nu am vazut mare schimbare, mai apoi am bagat 5k str si am observat o creștere cu vreo 3-4k a damage-ului. Deci care ar fi rația optimă pentru damage maxim? (%str %ene) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted April 22, 2020 Author Report Share Posted April 22, 2020 4 hours ago, Godrick said: Salut @Internal, pe ce creste mai exact damage-ul la dl ( fire scream, lanturi, chaotic desire) pentru ca stiam ca scalează pe energy. Am bagat 10k ene având 3k strenght si nu am vazut mare schimbare, mai apoi am bagat 5k str si am observat o creștere cu vreo 3-4k a damage-ului. Deci care ar fi rația optimă pentru damage maxim? (%str %ene) Se scaleaza intradevar din energy, dar energy functioneaza ca o amplificare a strength-ului. Base damage = strength. Ability damage = energy. Formula fundamentala de damage in MU: (base damage - defense aparator) * ability damage. Realistic vorbind pt PvE probabil 1/3 strength 2/3 energy e cel mai mare damage, pt PvP tind sa cred ca full strength (sau 5/6 strength 1/6 energy) ar fi mai indicat, pentru ca practic prin base damage-ul mai mare combati defense-ul celui cu care te bati (care probabil are mult defense din agility). 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valhalla Posted April 24, 2020 Report Share Posted April 24, 2020 @Internal formula de dmg pentru dark side la RF a ramas aceasi ca de pe db-urile trecute? (str/ene) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted April 24, 2020 Author Report Share Posted April 24, 2020 Da, in principal strength iti da base damage si energy ability damage (imi scapa numele care apare pe C, AoE Damage sau ceva, e irelevant). Pentru ca pe RF si vitality da base damage, o sa creasca si de acolo damage-ul, dar nu cu mult (comparativ cu strength). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valhalla Posted May 16, 2020 Report Share Posted May 16, 2020 @Internal primim ceva daca votam serverul pe bannerele alea de la subsolul paginii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted May 16, 2020 Author Report Share Posted May 16, 2020 2 hours ago, Valhalla said: @Internal primim ceva daca votam serverul pe bannerele alea de la subsolul paginii? Ne e prea frica de vietnamezi ca sa va incurajam sa ne urcati in topuri. Momentan as prefera sa ramana de forma. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crimxz Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 (edited) Care sunt formulele de dmg la Dragon Roar si Dark Side? Edited May 31, 2020 by Crimxz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted May 31, 2020 Author Report Share Posted May 31, 2020 On 12/14/2017 at 10:24 PM, Internal said: Ignore Defense = 8% baza + Energy / 1024 Dark Side / Roar = AttackDamage * (200 + Energy / 48) / 100 Chain Drive = (AttackDamage + Vitality / 48) * (200 + Vitality / 48) / 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w1cked Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 Salutare ! As avea si eu o intrebare @Internal Am observat ca atunci cand adaugi puncte la ML in Critical Damage PowUp(3) dmg-ul afisat pe ecran scade. Voiam sa te intreb daca dmg-ul este doar pentru PVP sau ar trebui sa creasca si pe PVE ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaressa Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 On 12/7/2017 at 4:39 PM, Internal said: Depinde de unde vine - DSR de pe itemele excellente (optiunea de 10%) se aplica doar la mobi. DSR din ML care e pe stanga (si scrie si pe el PvP) este activ in PvP. DSR din Harmony si Guardian(380) se aplica in PvP. Bufful de RF se aplica in PvE si PvP. Desi este singurul DSR din ML nu prea vad sa scrie PVP pe el, deci este bun si in pvp sau ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted October 3, 2020 Author Report Share Posted October 3, 2020 On 6/30/2020 at 11:18 AM, w1cked said: Salutare ! As avea si eu o intrebare @Internal Am observat ca atunci cand adaugi puncte la ML in Critical Damage PowUp(3) dmg-ul afisat pe ecran scade. Voiam sa te intreb daca dmg-ul este doar pentru PVP sau ar trebui sa creasca si pe PVE ? Ar trebui sa fie pentru ambele, iar DMG-ul de pe ecran nu ar trebui sa il compari direct, pt. ca critical damage are variatie. Trebuie comparate cu medie facuta pe mai multe critice. On 7/18/2020 at 9:04 PM, Alaressa said: Desi este singurul DSR din ML nu prea vad sa scrie PVP pe el, deci este bun si in pvp sau ? E PvE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motanul Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 (edited) @Internal Care sunt formulele de calcul pentru toate skilurile la DL? Eventual și pentru cioară / cal. Mulțumesc. Edited October 7, 2020 by Motanul 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menum Posted October 14, 2020 Report Share Posted October 14, 2020 On 10/7/2020 at 9:40 PM, Motanul said: Care sunt formulele de calcul pentru toate skilurile la Poate ma înșel dar cred ca pot fi găsite informații aici: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted October 15, 2020 Author Report Share Posted October 15, 2020 On 10/7/2020 at 10:40 PM, Motanul said: @Internal Care sunt formulele de calcul pentru toate skilurile la DL? Eventual și pentru cioară / cal. Mulțumesc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metzen Posted October 16, 2020 Report Share Posted October 16, 2020 Smr bibi...asta ne face sa scoatem iar matematicilii Danke internal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts