December 22, 20178 yr comment_9432 On 12/21/2017 at 11:05 AM, Internal said: Sunt cam aiurea setate alea de 20/30 coins. Cand o sa am timp o sa ma uit la ele si o sa anunt ce s-a schimbat. Si la rena. 5 rena = 1soul. Nu stiu daca am fost eu ghinionist, dar mi se pare aiurea daca are reward de numai 1jwl. Report
December 23, 20178 yr comment_9497 Salut, am o curiozitate in legatura cu quest-ul. Il am momentan pe cel cu Silver Valkirye. Ieri am reusit sa omor 7 sau 8, astazi insa nu am mai putut, deoarece isi refac viata instant dupa ce le dau damage, ieri nu aveau hp recovery, ce s-a intamplat? Mersi ! Report
December 23, 20178 yr comment_9504 58 minutes ago, HIJACKED said: Salut, am o curiozitate in legatura cu quest-ul. Il am momentan pe cel cu Silver Valkirye. Ieri am reusit sa omor 7 sau 8, astazi insa nu am mai putut, deoarece isi refac viata instant dupa ce le dau damage, ieri nu aveau hp recovery, ce s-a intamplat? Mersi ! Nimic..e un bug ceva ca se intampla la toti asta. Trebuie doar sa cauti pe aia care nu au hp recovery, daca vezi ca ii creste viata inapoi cauta altii pana gasesti pe aia normali. Eu nu inteleg altceva totusi: de ce am questuri gen Bali care nici la 1RR nu pot sa il omor ? Nu trebuia sa fie questuri cu mobi din ce in ce mai mici pana sa ajungi la aia ''mari'' ? Report
December 23, 20178 yr comment_9505 Am inteles, poate se va rezolva. Banuiesc ca stiu moderatorii de el. Report
December 23, 20178 yr comment_9512 1 hour ago, claud1u said: Nimic..e un bug ceva ca se intampla la toti asta. Trebuie doar sa cauti pe aia care nu au hp recovery, daca vezi ca ii creste viata inapoi cauta altii pana gasesti pe aia normali. Eu nu inteleg altceva totusi: de ce am questuri gen Bali care nici la 1RR nu pot sa il omor ? Nu trebuia sa fie questuri cu mobi din ce in ce mai mici pana sa ajungi la aia ''mari'' ? si eu am aegis de k7 , si am abia 1,04% facut Report
December 23, 20178 yr comment_9531 As dorii si eu daca se poate sa imi spuneti cum sta treaba cu optiunile itemelor si ce trebuie sa combini in functie de clasa pe care o joci.Ca sa simplific , as vrea sa stiu mai exact ce optiuni trebuie pe iteme(Pentru PVP bine-nteles) de exemplu daca joci un Agility Elf? Este mai bun dd reflect sau dd hp ?Nu stiu cui sa adresez intrebarile astea si as vrea sa ma axez pe anumite iteme de la inceput ca sa nu ma trezesc mai tarziu ca as fi vrut alte optiuni..Multumesc anticipat ! Report
January 2, 20188 yr comment_10799 On 12/17/2017 at 1:30 PM, Internal said: Toate formulele alea sunt din Energy, la fel si AG. Nu are rost sa le scriu (sunt lungi) din moment ce tin doar de Energy. Care este formula si cum functioneaza acest berserker mai exact? La 2550+ ene: Fara berserk 3898edr si cu berserker 3925edr. Chiar asa de mica este diferenta ? Este cumva buguit? Precizez ca am set Semeden + completarile de Chrono. @Internal formula pe scurt doar pentru berserker daca se poate. Mersi fain. Edited January 2, 20188 yr by Biggles2 Report
January 2, 20188 yr Author comment_10847 5 hours ago, Biggles2 said: Care este formula si cum functioneaza acest berserker mai exact? La 2550+ ene: Fara berserk 3898edr si cu berserker 3925edr. Chiar asa de mica este diferenta ? Este cumva buguit? Precizez ca am set Semeden + completarile de Chrono. @Internal formula pe scurt doar pentru berserker daca se poate. Mersi fain. Este pusa si la anunturi: (Energy * Energy) / (128 * 32768). In cazul tau mana si damage cresc cu 1.55%, si viata scade cu 4,9%. Din cauza ca formula e mai 'exotica', diferentele se simt la valori mai mari. De exemplu: 10k energy - 24% crestere 15k energy - 53% crestere 20k energy - 95% crestere 25k energy - 150% crestere 32k energy - 250% crestere Report
January 3, 20188 yr comment_11015 vroiam sa intreb....Nature merge si la +13 , +14 , +15 sau numai pana la +11??? Report
January 8, 20188 yr comment_11590 care e diferenta intre str si ene la Dark Lord ? teoretic pe alte db-uri ENE crestea dmg la lanturi pt DL , dar acum nu pare sa fie la fel , un ajutor despre cum se comporta acum daca vreau sa bag ene? Report
January 8, 20188 yr Author comment_11602 Strength si energy pe DL cresc (si au crescut si in trecut) damage-ul la toate abilitatile DL-ului. Diferenta este ca acum energy pur nu este rentabil. 1/3 strength si 2/3 energy e cat de cat optim. Report
January 10, 20188 yr comment_11882 E limita la nr-ul de mobi pe care ii poti ataca simultan cu Dark Side? Report
January 10, 20188 yr Author comment_11883 38 minutes ago, Dizzy said: E limita la nr-ul de mobi pe care ii poti ataca simultan cu Dark Side? 5 simultan maxim. Report
January 10, 20188 yr comment_11885 @Internal, ce crezi, ai putea face ceva/ cumva sa nu se mai dea dmg-ul peste cap si sa se vada dmg-ul total dat mobilor? Report
January 10, 20188 yr Author comment_11898 Damage-ul nu se 'da peste cap', insa daca omori mobii dintr-o lovitura (si damage-ul este mai mare decat HP-ul lor), hitul final care omoara targetul nu se transmite. Daca vrei sa iti testezi damage-ul poti folosi fire / mobii din LaCleon. Report
January 11, 20188 yr comment_11905 9 hours ago, Internal said: 5 simultan maxim. Asa ati setat-o voi? Mi se pare un mare dezavantaj, mai are un alt skill limitarea asta? Report
January 11, 20188 yr Author comment_11907 2 hours ago, Dizzy said: Asa ati setat-o voi? Mi se pare un mare dezavantaj, mai are un alt skill limitarea asta? Asa e jocul, pe orice server. Si da, cam toate AoE-urile din joc au limita de target-uri - Gigantic Storm de exemplu are limita ~8. Report
January 11, 20188 yr comment_11908 Gigantic storm e stupid de over powered. Da in 8 mobi odata si la castel in 8 nobi odata fara sa pui cursorul pe vreunul. Mai ramane sa puneti aceeasi "aroma" si pe triple shot la elfe si nu mai intra nici dracu pe porti. Report
January 11, 20188 yr comment_11910 50 minutes ago, Internal said: Asa e jocul, pe orice server. Si da, cam toate AoE-urile din joc au limita de target-uri - Gigantic Storm de exemplu are limita ~8. Si evil spirits, ce limita are? Report
January 11, 20188 yr Author comment_11921 3 hours ago, Closed said: Si evil spirits, ce limita are? Nu are. Report
January 11, 20188 yr comment_11972 8 hours ago, Closed said: Si evil spirits, ce limita are? Nu putem compara ES cu Gigantic Storm/Dark Side sau alte skill-uri care dau dmg-ul instant. 9 hours ago, Greedy said: Gigantic storm e stupid de over powered. Da in 8 mobi odata si la castel in 8 nobi odata fara sa pui cursorul pe vreunul. Mai ramane sa puneti aceeasi "aroma" si pe triple shot la elfe si nu mai intra nici dracu pe porti. Votez si pentru dark side. Fara hover sa dea in toti. Report
January 11, 20188 yr comment_12006 14 hours ago, Greedy said: Gigantic storm e stupid de over powered. Da in 8 mobi odata si la castel in 8 nobi odata fara sa pui cursorul pe vreunul. Mai ramane sa puneti aceeasi "aroma" si pe triple shot la elfe si nu mai intra nici dracu pe porti. Aici presupun ca legat de elf, te referi la Multishot , ca saracul Triple Shot daca a atins 1 target cu una din cele 3-4-5 sageti , nu are Pierce Through si dispare. oricum legat de AOE spells , elfa e cea mai dezavantajata :))) Din punctul asta de vedere , ca elfa sa dea damage trebuie sa fie in maxim 2-3 range de tinta + ca nu e aoe ci e Spread. Pentru elfa ar merge Pierce Through la Triple shot totusi dar ar fi oarecum OP la farming Report
January 12, 20188 yr comment_12076 O formula de calcul pentru bufful de la elfa se poate? Stiu ca multe sunt modificate pe serverul asta si nu vreau sa caut pe alt forum Report