Kallia Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 @AndreiSefuLaFemei aici poti intreba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
claud1u Posted December 22, 2017 Report Share Posted December 22, 2017 On 12/21/2017 at 11:05 AM, Internal said: Sunt cam aiurea setate alea de 20/30 coins. Cand o sa am timp o sa ma uit la ele si o sa anunt ce s-a schimbat. Si la rena. 5 rena = 1soul. Nu stiu daca am fost eu ghinionist, dar mi se pare aiurea daca are reward de numai 1jwl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIJACKED Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Salut, am o curiozitate in legatura cu quest-ul. Il am momentan pe cel cu Silver Valkirye. Ieri am reusit sa omor 7 sau 8, astazi insa nu am mai putut, deoarece isi refac viata instant dupa ce le dau damage, ieri nu aveau hp recovery, ce s-a intamplat? Mersi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
claud1u Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 58 minutes ago, HIJACKED said: Salut, am o curiozitate in legatura cu quest-ul. Il am momentan pe cel cu Silver Valkirye. Ieri am reusit sa omor 7 sau 8, astazi insa nu am mai putut, deoarece isi refac viata instant dupa ce le dau damage, ieri nu aveau hp recovery, ce s-a intamplat? Mersi ! Nimic..e un bug ceva ca se intampla la toti asta. Trebuie doar sa cauti pe aia care nu au hp recovery, daca vezi ca ii creste viata inapoi cauta altii pana gasesti pe aia normali. Eu nu inteleg altceva totusi: de ce am questuri gen Bali care nici la 1RR nu pot sa il omor ? Nu trebuia sa fie questuri cu mobi din ce in ce mai mici pana sa ajungi la aia ''mari'' ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIJACKED Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Am inteles, poate se va rezolva. Banuiesc ca stiu moderatorii de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seriously Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 1 hour ago, claud1u said: Nimic..e un bug ceva ca se intampla la toti asta. Trebuie doar sa cauti pe aia care nu au hp recovery, daca vezi ca ii creste viata inapoi cauta altii pana gasesti pe aia normali. Eu nu inteleg altceva totusi: de ce am questuri gen Bali care nici la 1RR nu pot sa il omor ? Nu trebuia sa fie questuri cu mobi din ce in ce mai mici pana sa ajungi la aia ''mari'' ? si eu am aegis de k7 , si am abia 1,04% facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrpops Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 As dorii si eu daca se poate sa imi spuneti cum sta treaba cu optiunile itemelor si ce trebuie sa combini in functie de clasa pe care o joci.Ca sa simplific , as vrea sa stiu mai exact ce optiuni trebuie pe iteme(Pentru PVP bine-nteles) de exemplu daca joci un Agility Elf? Este mai bun dd reflect sau dd hp ?Nu stiu cui sa adresez intrebarile astea si as vrea sa ma axez pe anumite iteme de la inceput ca sa nu ma trezesc mai tarziu ca as fi vrut alte optiuni..Multumesc anticipat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggles2 Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 (edited) On 12/17/2017 at 1:30 PM, Internal said: Toate formulele alea sunt din Energy, la fel si AG. Nu are rost sa le scriu (sunt lungi) din moment ce tin doar de Energy. Care este formula si cum functioneaza acest berserker mai exact? La 2550+ ene: Fara berserk 3898edr si cu berserker 3925edr. Chiar asa de mica este diferenta ? Este cumva buguit? Precizez ca am set Semeden + completarile de Chrono. @Internal formula pe scurt doar pentru berserker daca se poate. Mersi fain. Edited January 2, 2018 by Biggles2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted January 2, 2018 Author Report Share Posted January 2, 2018 5 hours ago, Biggles2 said: Care este formula si cum functioneaza acest berserker mai exact? La 2550+ ene: Fara berserk 3898edr si cu berserker 3925edr. Chiar asa de mica este diferenta ? Este cumva buguit? Precizez ca am set Semeden + completarile de Chrono. @Internal formula pe scurt doar pentru berserker daca se poate. Mersi fain. Este pusa si la anunturi: (Energy * Energy) / (128 * 32768). In cazul tau mana si damage cresc cu 1.55%, si viata scade cu 4,9%. Din cauza ca formula e mai 'exotica', diferentele se simt la valori mai mari. De exemplu: 10k energy - 24% crestere 15k energy - 53% crestere 20k energy - 95% crestere 25k energy - 150% crestere 32k energy - 250% crestere Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarMachine Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 vroiam sa intreb....Nature merge si la +13 , +14 , +15 sau numai pana la +11??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outis Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Numai pana la +11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avenger Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 care e diferenta intre str si ene la Dark Lord ? teoretic pe alte db-uri ENE crestea dmg la lanturi pt DL , dar acum nu pare sa fie la fel , un ajutor despre cum se comporta acum daca vreau sa bag ene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted January 8, 2018 Author Report Share Posted January 8, 2018 Strength si energy pe DL cresc (si au crescut si in trecut) damage-ul la toate abilitatile DL-ului. Diferenta este ca acum energy pur nu este rentabil. 1/3 strength si 2/3 energy e cat de cat optim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dizzy Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 E limita la nr-ul de mobi pe care ii poti ataca simultan cu Dark Side? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted January 10, 2018 Author Report Share Posted January 10, 2018 38 minutes ago, Dizzy said: E limita la nr-ul de mobi pe care ii poti ataca simultan cu Dark Side? 5 simultan maxim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spike Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 @Internal, ce crezi, ai putea face ceva/ cumva sa nu se mai dea dmg-ul peste cap si sa se vada dmg-ul total dat mobilor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted January 10, 2018 Author Report Share Posted January 10, 2018 Damage-ul nu se 'da peste cap', insa daca omori mobii dintr-o lovitura (si damage-ul este mai mare decat HP-ul lor), hitul final care omoara targetul nu se transmite. Daca vrei sa iti testezi damage-ul poti folosi fire / mobii din LaCleon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dizzy Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 9 hours ago, Internal said: 5 simultan maxim. Asa ati setat-o voi? Mi se pare un mare dezavantaj, mai are un alt skill limitarea asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted January 11, 2018 Author Report Share Posted January 11, 2018 2 hours ago, Dizzy said: Asa ati setat-o voi? Mi se pare un mare dezavantaj, mai are un alt skill limitarea asta? Asa e jocul, pe orice server. Si da, cam toate AoE-urile din joc au limita de target-uri - Gigantic Storm de exemplu are limita ~8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greedy Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Gigantic storm e stupid de over powered. Da in 8 mobi odata si la castel in 8 nobi odata fara sa pui cursorul pe vreunul. Mai ramane sa puneti aceeasi "aroma" si pe triple shot la elfe si nu mai intra nici dracu pe porti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Closed Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 50 minutes ago, Internal said: Asa e jocul, pe orice server. Si da, cam toate AoE-urile din joc au limita de target-uri - Gigantic Storm de exemplu are limita ~8. Si evil spirits, ce limita are? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internal Posted January 11, 2018 Author Report Share Posted January 11, 2018 3 hours ago, Closed said: Si evil spirits, ce limita are? Nu are. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dizzy Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 8 hours ago, Closed said: Si evil spirits, ce limita are? Nu putem compara ES cu Gigantic Storm/Dark Side sau alte skill-uri care dau dmg-ul instant. 9 hours ago, Greedy said: Gigantic storm e stupid de over powered. Da in 8 mobi odata si la castel in 8 nobi odata fara sa pui cursorul pe vreunul. Mai ramane sa puneti aceeasi "aroma" si pe triple shot la elfe si nu mai intra nici dracu pe porti. Votez si pentru dark side. Fara hover sa dea in toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaOz0r Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 14 hours ago, Greedy said: Gigantic storm e stupid de over powered. Da in 8 mobi odata si la castel in 8 nobi odata fara sa pui cursorul pe vreunul. Mai ramane sa puneti aceeasi "aroma" si pe triple shot la elfe si nu mai intra nici dracu pe porti. Aici presupun ca legat de elf, te referi la Multishot , ca saracul Triple Shot daca a atins 1 target cu una din cele 3-4-5 sageti , nu are Pierce Through si dispare. oricum legat de AOE spells , elfa e cea mai dezavantajata :))) Din punctul asta de vedere , ca elfa sa dea damage trebuie sa fie in maxim 2-3 range de tinta + ca nu e aoe ci e Spread. Pentru elfa ar merge Pierce Through la Triple shot totusi dar ar fi oarecum OP la farming Link to comment Share on other sites More sharing options...
redoxt Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 O formula de calcul pentru bufful de la elfa se poate? Stiu ca multe sunt modificate pe serverul asta si nu vreau sa caut pe alt forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts