January 28, 20188 yr comment_14349 7 hours ago, Alecsandra said: Mhmmm , chiar aşa rău ai ajuns ??? de la vii la morţi?? ??? e vorba aia, mortii cu mortii, vii cu vii, la mine e vii cu mortii Report
January 28, 20188 yr comment_14410 2 hours ago, asde said: e vorba aia, mortii cu mortii, vii cu vii, la mine e vii cu mortii Tipic tie :))) Report
January 28, 20188 yr comment_14419 4 hours ago, asde said: e vorba aia, mortii cu mortii, vii cu vii, la mine e vii cu mortii rip Report
January 29, 20188 yr comment_14452 2 hours ago, Alecsandra said: Tipic tie :))) buna ce vrea sa insemne semnatura ta? stephen, mai suferi de autism feroce? Edited January 29, 20188 yr by i sin Report
January 29, 20188 yr comment_14455 6 minutes ago, i sin said: buna ce vrea sa insemne semnatura ta? stephen, mai suferi de autism feroce? Te rog să păstrăm un ton civilizat, doar pentru că ai umblat cu divinitatea ce poartă numele criptic și misterios de "Motanul", zeitate ce te-a avut pentru câteva fragmente temporale sub aripile sale magestice și radiante ce înflăcărează suflete oamenilor de pretutindeni, asta nu înseamnă că îți permiți să folosești un astfel de ton cu oricine! Cu stimă și respect, eu, ȘefulSarmalelor! Edited January 29, 20188 yr by ȘefulSarmalelor Am uitat de sarmale. Report
January 29, 20188 yr comment_14457 12 minutes ago, ȘefulSarmalelor said: Te rog să păstrăm un ton civilizat, doar pentru că ai umblat cu divinitatea ce poartă numele criptic și misterios de "Motanul", zeitate ce te-a avut pentru câteva fragmente temporale sub aripile sale magestice și radiante ce înflăcărează suflete oamenilor de pretutindeni, asta nu înseamnă că îți permiți să folosești un astfel de ton cu oricine! Cu stimă și respect, eu, ȘefulSarmalelor! Salut, o portie te rog. Report
January 29, 20188 yr comment_14461 16 minutes ago, ȘefulSarmalelor said: Te rog să păstrăm un ton civilizat, doar pentru că ai umblat cu divinitatea ce poartă numele criptic și misterios de "Motanul", zeitate ce te-a avut pentru câteva fragmente temporale sub aripile sale magestice și radiante ce înflăcărează suflete oamenilor de pretutindeni, asta nu înseamnă că îți permiți să folosești un astfel de ton cu oricine! Cu stimă și respect, eu, ȘefulSarmalelor! mars cu stima, eu, drops. Report
January 29, 20188 yr comment_14470 8 minutes ago, ȘefulSarmalelor said: Sarumana, smantana ai ? Un ardei iute? Report
January 29, 20188 yr comment_14478 7 hours ago, Alecsandra said: Tipic tie :))) =)))) uff 6 hours ago, tekman said: rip rip zerato =)))) Report
January 29, 20188 yr Author comment_14485 7 hours ago, ȘefulSarmalelor said: STEPHEN CHIAR TU EȘTI!? Pisoi, lav iu. 7 hours ago, i sin said: buna ce vrea sa insemne semnatura ta? stephen, mai suferi de autism feroce? pante, te pup! Report
January 29, 20188 yr comment_14489 16 minutes ago, Florin said: pante, te pup! Asa l-am amenințat si eu acum 5 ani si de atunci nu mai scap de el...nu știu daca te ajută Report
January 29, 20188 yr Author comment_14491 1 minute ago, Arky said: Full cmd, 0 life 1 minute ago, Definitely not tsubyke said: Asa l-am amenințat si eu acum 5 ani si de atunci nu mai scap de el...nu știu daca te ajută Auuch :)) Imi retrag cuvintele Report
January 29, 20188 yr comment_14510 10 hours ago, i sin said: buna ce vrea sa insemne semnatura ta? stephen, mai suferi de autism feroce? nu inseamna nimic :))) imi place doar hamstaru ala grasan, nu ceea ce are in labute :))))))))))) Neata fetitelee Report