May 15, 20188 yr Author comment_22901 6 hours ago, UNIK said: r3 pwpwp 5 hours ago, DaVinci said: re pwpwp Report
May 20, 20188 yr Author comment_22956 3 hours ago, mihai said: salut all ,,,,mai exista g nosgoth? normal Report
May 27, 20188 yr comment_23099 ma gandeam sa existe nosgoth ...ca pe vremuri sa fie pe cont propriu ..tekman dc ai ales scream ?? pentru ca ai vazut ca am fost multi atunci si tot degeaba ? vreau sa iti mai zic ceva ba noob ....in momentu ala si scream daca era in locu lui hh facea la fel ...strategia la cs se face la minut care ramane ultimu aia e pierde .. pt ca poti sa il iei mai usor ..si asta e un joc ... dar daca asa faci si in realitate fugi cand dai de greu esti praf baaaaaaaaaaaaaaaaa:)) Report
May 28, 20188 yr Author comment_23110 2 minutes ago, Valhalla said: Ai ajuns si tu mit @tekman ? de cand te-ai lasat , am o gramada de fani !!!! nu stiu de unde apar Report
May 28, 20188 yr comment_23111 8 minutes ago, tekman said: de cand te-ai lasat , am o gramada de fani !!!! nu stiu de unde apar Dupa ploaie. Report
May 28, 20188 yr Author comment_23120 3 hours ago, Valhalla said: Dupa ploaie. Ciuperci alea alea Report
May 31, 20188 yr Author comment_23162 On 28.05.2018 at 9:02 PM, Valhalla said: Botanist Legenda... Report
June 1, 20188 yr comment_23181 On 5/28/2018 at 1:53 AM, mihai said: ma gandeam sa existe nosgoth ...ca pe vremuri sa fie pe cont propriu ..tekman dc ai ales scream ?? pentru ca ai vazut ca am fost multi atunci si tot degeaba ? vreau sa iti mai zic ceva ba noob ....in momentu ala si scream daca era in locu lui hh facea la fel ...strategia la cs se face la minut care ramane ultimu aia e pierde .. pt ca poti sa il iei mai usor ..si asta e un joc ... dar daca asa faci si in realitate fugi cand dai de greu esti praf baaaaaaaaaaaaaaaaa:)) Are dreptate baaa tekkkkkkkkk Report
June 1, 20188 yr comment_23183 On 28.05.2018 at 1:53 AM, mihai said: ma gandeam sa existe nosgoth ...ca pe vremuri sa fie pe cont propriu ..tekman dc ai ales scream ?? pentru ca ai vazut ca am fost multi atunci si tot degeaba ? vreau sa iti mai zic ceva ba noob ....in momentu ala si scream daca era in locu lui hh facea la fel ...strategia la cs se face la minut care ramane ultimu aia e pierde .. pt ca poti sa il iei mai usor ..si asta e un joc ... dar daca asa faci si in realitate fugi cand dai de greu esti praf baaaaaaaaaaaaaaaaa:)) Gresit, nu a ales scream, ma ales pe mine, sa mai invete si el ceva nu de alta @tekman Report
June 2, 20188 yr Author comment_23188 22 hours ago, Valhalla said: Gresit, nu a ales scream, ma ales pe mine, sa mai invete si el ceva nu de alta @tekman Corect ! Dar multi nu inteleg ! Report