June 14, 20179 yr comment_5095 Va rog sa incheiati circul. Sunt convinsa ca puteti dormi si pleca de pe server si cu topicul deschis. Daca mai insisti mult cu jigniri e posibil sa ramai fara ocazia de a scrie Report
June 14, 20179 yr comment_5096 6 minutes ago, Kallia said: Va rog sa incheiati circul. Magieeeee Report
June 14, 20179 yr comment_5100 Eu tot nu inteleg de ce se sterg posturile :))) @Arky ,se vad personalitatile puternice,nu? Report
June 14, 20179 yr comment_5101 7 minutes ago, Bambi said: geoooooooooooooooooooooo Soleyyyyyyyyyyyyyyy Report
June 14, 20179 yr comment_5102 2 minutes ago, maimultintine said: Eu tot nu inteleg de ce se sterg posturile :))) @Arky ,se vad personalitatile puternice,nu? Pentru ca manager si pentru ca valoare. Sau tu crezi ca @Arky e mai presus?S-a dovedit ce importanta au parerile playerilor. Report
June 14, 20179 yr comment_5103 42 minutes ago, beats said: Soleyyyyyyyyyyyyyyy scrie pe fb cand ai timp sa intri Report
June 14, 20179 yr comment_5104 Ma ce dreq aveti? Chiar asa daca nu mai joaca multi din guila asta nu inseamna ca nu mai exista . Sa intre bless si sa dea x la guild , atunci nu mai este guilda si topicul nu mai are rost . pana atunci eu inca astept sa intrati pe joc Report
June 14, 20179 yr comment_5105 12 minutes ago, krapu said: Ma ce dreq aveti? Chiar asa daca nu mai joaca multi din guila asta nu inseamna ca nu mai exista . Sa intre bless si sa dea x la guild , atunci nu mai este guilda si topicul nu mai are rost . pana atunci eu inca astept sa intrati pe joc alex nu ar face asa ceva Report
June 14, 20179 yr comment_5107 49 minutes ago, Bambi said: scrie pe fb cand ai timp sa intri ochei Report
June 14, 20179 yr comment_5108 50 minutes ago, krapu said: pana atunci eu inca astept sa intrati pe joc Nu s`a dat x la guild pentru ca mai sunt care intra pentru a socializa (la 2,3 saptamani,dar intra ) Report
June 16, 20179 yr Author comment_5187 On 6/14/2017 at 11:58 AM, Kallia said: Va rog sa incheiati circul. Sunt convinsa ca puteti dormi si pleca de pe server si cu topicul deschis. Daca mai insisti mult cu jigniri e posibil sa ramai fara ocazia de a scrie Atata timp cat dai dovada de lipsa de bun simt si imi stergi posturile pentru ca te deranjeaza adevarul , o sa continui. Nu ai cum sa ma faci sa nu mai am ocazia de a scrie,imi pot face N conturi de pe ip`uri diferite si te pot injura ,dar , nu ma cobor la nivelul tau . In loc sa iti faci ambitii cu mine, prostesti dealtfel (nu am facut decat sa scriu ceea ce altii mi-au cerut pe fb, dupa cum ai vazut eu nu mai sunt activ pe acest server), mai bine ai face ceva sa nu ajungi Kitte2 si sa-ti bati joc de oamenii care inca mai au speranta ca o data cu separarea puterilor in stat vor fi si ei in sfarsit intr-o comunitate in care dialogul chiar exista. Report
June 25, 20178 yr comment_5413 On 13.06.2017 at 10:55 PM, FaraNume said: @Kallia , @Haifisch Am rugamintea de a inchide topicul. Guildul SCREAM s-a retras de 2 saptamani de pe acest server. Multumesc. Subscriu. Esti ceea ce faci, nu ceea ce spui " Kallia and co . Report
July 2, 20178 yr comment_5499 BlesS-SCREAM IonMaresal-SPECII Aski3-BADBOOYS GG baieti greu dar s-a putut si putini Edited July 2, 20178 yr by Devilosul Report
July 3, 20178 yr comment_5517 14 minutes ago, Bambi said: bla bla Pe vremuri juca si Bambi bine cu summoneru... ce vremuri Report
July 4, 20178 yr comment_5528 21 hours ago, beats said: Pe vremuri juca si Bambi bine cu summoneru... ce vremuri Bambi a iesit la pensie Report