June 10, 20179 yr comment_4888 15 hours ago, BEKEBOSS said: Ce e linistea astaaaa Majoritatea s-au lăsat/mutat Report
June 12, 20179 yr comment_4996 17 hours ago, maimultintine said: SCREAM off! doar este vara :)) Report
June 12, 20179 yr comment_5000 1 hour ago, Valhalla said: doar este vara :)) hai hai nu te scoate acum 10 minutes ago, beats said: da geooooo vrei soleil ala sau il vand iar? Report
June 12, 20179 yr comment_5021 7 hours ago, Bambi said: hai hai nu te scoate acum geooooo vrei soleil ala sau il vand iar? il vreau... vinde-mi-l mie Report
June 13, 20179 yr comment_5035 8 hours ago, beats said: il vreau... vinde-mi-l mie O cafea pt mine si un hell pt @Valhalla hai hai ca așteptăm 8 hours ago, maimultintine said: mie L-am cumparat special pt geooooo uratu Report
June 13, 20179 yr Author comment_5069 @Kallia , @Haifisch Am rugamintea de a inchide topicul. Guildul SCREAM s-a retras de 2 saptamani de pe acest server. Multumesc. Report
June 13, 20179 yr comment_5071 Daca te-ai retras tu nu inseamna ca s-au retras toti. Cand nu se va posta timp de 2 saptamani va fi inchis. Pana atunci nu mai cauta anturaj O seara buna! Report
June 14, 20179 yr comment_5089 Refuz sa cred ca toată lumea asculta de el, ar fi prea trist. Va credeam oameni cu personalități puternice. A cautat și o sa tot caute anturaj și detaliile nu le știi și nici nu au rost sa fie discutate. Dacă s-au lăsat toți o sa se ducă topicul la fund, nu întra nimeni sa scrie în el e ca și "inchis". Chiar dacă nu fac parte din ea nu cred ca deține nimeni guilda asta. Mai mult grupul și unitatea contează , sa vina cineva și sa se creadă șef peste toți mi se pare patetic, patetic pentru el. Report