Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

PROGame

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

da cum sa nu boss... facem sa fie bine :))

• Replies 2.1k
  • Views 157.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ce te face sa crezi ca macar vr-unui singur membru SCREAM(in caz ca ai uitat unde postezi) ii pasa de romanul insirat de tine mai sus? Tu chiar nu vrei sa realizezi ca pentru noi nu esti nimic altceva

• De anul nou va fac un cadou frumos.   Deoarece ati stat doar o saptamana prin el de cand s-a deschis serverul, ma gandeam ca poate va este dor de imaginea asta

• R3 la MIT. In calitate de GM, mi-am permis sa redactez un formular de recrutare a viitoarelor MIT-uri. FORMULAR pentru a deveni un MIT. 1. Numele caracterului principal + secundar (obli

Posted Images

https://imgur.com/a/1Bnl2      .... am gripa horseasca pe cal :))   ori am noroc ori am mega noroc :)) 

ai de mn, pe Lm nu incepuse DB si aveam deja 100 pagini, aici se apropie de sfarsit si nici 60 n-avem.. 

R3 la mit !!! Forta dinamo !!!

Neata miticilor

Craiova!!!

R3 la MIT !

Forta dinamo, in play out :) Daca nu jucau in play out, mai auzeati voi de acest fenomenal meci: "f.c. Dinamo Bucuresti vs Juventus"??

Măcar tot răul spre bine și anume “ vedem mai multe meciuri “ :)

R3 la MIT.

In calitate de GM, mi-am permis sa redactez un formular de recrutare a viitoarelor MIT-uri.

FORMULAR pentru a deveni un MIT.

1. Numele caracterului principal + secundar (obligatoriu).
2. Numele echipei favorite de football din liga 1 (super obligatoriu)
3. Starea civila, pentru a nu se isca discutii atunci cand COLA o sa intrebe de tariful sotiei.(+3 poze cu sotia, de preferat ipostaze diferite)
Acum un mic interviu:
A)Este ora 4:15, esti rupt de somn, vezi un spot de BALI ocupat de 2 MIT + 2 morena. Ce faci?
B)Cand un coleg din alt guild al aliantei iti ia toti mortii si ranitii la misto, cum reactionezi?
C)Cand un prieten din alianta rivala este tinut 20 de min in sleep la cs, cum procedezi pentru a-l face sa dea x la joc?
Astept formularul completat impreuna cu C.V.-ul pe pm.

Edited by UnDeaD

@Kallia mariti limita de guild, pls pls.... avem multe aplicatii primite si nu avem unde recruta!!!!

Just now, beats said:

@Kallia mariti limita de guild, pls pls.... avem multe aplicatii primite si nu avem unde recruta!!!!

Tre sa marim locurile in "satra"

29 minutes ago, UnDeaD said:

R3 la MIT.

In calitate de GM, mi-am permis sa redactez un formular de recrutare a viitoarelor MIT-uri.

3. Starea civila, pentru a nu se isca discutii atunci cand COLA o sa intrebe de tariful sotiei.
Acum un mic interviu:
A)Este ora 4:15, esti rupt de somn, vezi un spot de BALI ocupat de 2 MIT + 2 morena. Ce faci?
B)Cand un coleg din alt guild al aliantei iti ia toti mortii si ranitii la misto, cum reactionezi?
C)Cand un prieten din alianta rivala este tinut 20 de min in sleep la cs, cum procedezi pentru a-l face sa dea x la joc?

Hahaha

Punctul 3 e problema mare, nu o sa zica nimeni 

1 minute ago, GrandFurrry said:

Punctul 3 e problema mare, nu o sa zica nimeni 

Poate pe viitor il putem convinge pe COLA sa renunte la obiceiurile cu nevestele :(

Nu,  de ce sa renunțe,  treb sa stim tot despre cei ce intra, asa e frumos,  sa ne cunoaștem.....  

Eu chiar sunt pro COLA

@nEw & nEw esti MELFAR ?

Adevarat, d-aia am mai si adaugat ceva la formular :D 

@nEw & nEw PRESEDINTELE MELFAR!!!

#freeCOLA

COLA  e free și deja se interesează de “ prosperitatea guildei “ SCREAM”

4 hours ago, UnDeaD said:

R3 la MIT.

3. Starea civila, pentru a nu se isca discutii atunci cand COLA o sa intrebe de tariful sotiei.(+3 poze cu sotia, de preferat ipostaze diferite)
Acum un mic interviu:

Aia cu sleepu a fost buna. Forta Stef :))))

ieu am 5 acc 1 rr fiecare... si visul meu e sa fiu lautar , ma primitz ?

Pivnita cu scheleti.

Qqq

:)))) asta mai lipsea la noi 

Ce anume ?

Unde-s poneyy? Erau mai de gasCA CA minerii.