December 11, 20187 yr comment_28034 bine ca nu stai pe discord...am suficienti retardati acolo, chiar nu mai era loc si de tine X( 2 minutes ago, i sin said: calmeaza-te. vine warcraft remastered si ne jucam impreuna dota 1 cu alt nume <3 Report
December 11, 20187 yr comment_28037 3 minutes ago, Definitely not tsubyke said: bine ca nu stai pe discord...am suficienti retardati acolo, chiar nu mai era loc si de tine X( in afara de paho care e asa cum e, cine mai sta pe discord cu un animal ca tine? Report
December 11, 20187 yr comment_28039 1 minute ago, i sin said: in afara de paho care e asa cum e, cine mai sta pe discord cu un animal ca tine? animal ca mine? inca plangi ca nu ma joc lol cu tine fraiere o sa ajungi sa te care @Spike si @HaHa la lol. Ca sa termin intr-o nota frumoasa... #HaHa Report
December 11, 20187 yr comment_28040 Just now, Definitely not tsubyke said: animal ca mine? inca plangi ca nu ma joc lol cu tine fraiere o sa ajungi sa te care @Spike si @HaHa la lol. Ca sa termin intr-o nota frumoasa... #HaHa ..... bv ai mai pierdut 2 IQ pentru haha ala incepe sa devina direct proportional cu numarul de RR-uri n-am jucat lol din martie scz bv pup bft astept limbimania Report
December 11, 20187 yr comment_28041 1 minute ago, i sin said: ..... bv ai mai pierdut 2 IQ pentru haha ala incepe sa devina direct proportional cu numarul de RR-uri n-am jucat lol din martie scz bv pup bft astept limbimania fa dovada ca nu ai luat ban permanent si suntem frati din nou =))))) Report
December 11, 20187 yr comment_28042 Just now, Definitely not tsubyke said: fa dovada ca nu ai luat ban permanent si suntem frati din nou =))))) daca ai clientu in pc iti dau contu sa te loghezi si-mi promiti ca nu mai suntem frati X( Report
December 11, 20187 yr comment_28044 Iar a devenit pante retardat si a luat permanent pe lol ?=)))) Report
December 11, 20187 yr comment_28048 7 minutes ago, i sin said: NU AM SUSPEND du-te drq ai luat ban =))))))))) Report
December 11, 20187 yr comment_28050 nu ca are titlu de laba trista in boschet, ma bana Just now, Definitely not tsubyke said: du-te drq ai luat ban =))))))))) N_AM LUAT BAN IDIOTULE Report
December 11, 20187 yr comment_28051 2 minutes ago, i sin said: nu ca are titlu de laba trista in boschet, ma bana N_AM LUAT BAN IDIOTULE =)))))))))))))))))))te simt prietenul meu prost Report
December 11, 20187 yr comment_28058 11 minutes ago, Definitely not tsubyke said: =)))))))))))))))))))te simt prietenul meu prost ia intreaba-l pe clau ce mesaj are pe privat in lol X( 3 minutes ago, LeviS said: ku un virgin kre fra Report
December 11, 20187 yr comment_28074 1 hour ago, Seriously said: aci ii ghilda de saraki? daca dau cu palma in tine te dezmembrez smr vtm ! Report