December 5, 20187 yr Author comment_27463 15 minutes ago, Definitely not tsubyke said: Esti un fel de ala din guilda URSUL, de sta singur =))) Om nebun si tampit. Cand te plictisesti imi dai pm sa te iau in monero. Nu-s chiar singur, inima si ochii mei din cap, @asde is always with me, everywhere! :)))))) 13 minutes ago, cRs said: Cea mai mare inima tsubyke o are!! Sa vezi lupa.. Report
December 5, 20187 yr comment_27464 17 minutes ago, Definitely not tsubyke said: Esti un fel de ala din guilda URSUL, de sta singur =))) Om nebun si tampit. Cand te plictisesti imi dai pm sa te iau in monero. ba.... eu il inteleg. am stat 30 de zile in guild cu tine pana m-am lasat de tot de mu. Report
December 5, 20187 yr comment_27466 24 minutes ago, i sin said: ba.... eu il inteleg. am stat 30 de zile in guild cu tine pana m-am lasat de tot de mu. ? dar nu a iesit din cauza mea ma tu ti-ai dat delete ca esti plictisit de viata Report
December 5, 20187 yr comment_27468 6 minutes ago, Definitely not tsubyke said: ? dar nu a iesit din cauza mea ma tu ti-ai dat delete ca esti plictisit de viata adv si asta Report
December 5, 20187 yr comment_27487 5 hours ago, Spike said: @Papi - cel mai mare bulangiu, @Definitely not tsubyke - miezu miejilor Pentru tine oricand, pisoi. Report