Jump to content
News Ticker
RR DB - 07.04.2025 18:00 GMT+2 https://muonline.land

Nosgoth

tekman
 Share

Recommended Posts

5 minutes ago, tekman said:

Ok , dăi drumul de aici și lasă-mă cu like-ul și dislike-ul tău :)) dăi drumu la somn căe ora colgate si maine dimineața la 5 ... iar șantier :(

@Kallia , te rog frumos să-i interzici de a mai posta aici ! 

Esti atat de agramat incat nici Deisy nu crede ce a scris de clasele tale!

Cel mai bogat sat :)) dar capanonul pentru tine este santier :))))

Ora 5? Dar daca ma gandesc mai bine,cersind,nu ai de unde sa cunosti un program de munca:))

Si chiar de ar fi santier,crede`ma ca este mai onorabil decat sa intind mana spoitorule!

Esti mai rau ca o fetita,strigi dupa mamitica Kallia :))) De ce nu ai strigat cand te`am adus in top? :)))

7 minutes ago, iWILLBEHEREALWAYS said:

Imi place ca recunosti maimultintine:)))

Tu ai demonstrat tot prin semnatura mea!

• Upvote 1
  • Downvote 4

Opriti-va toti ca eu nu sunt dusa de multe ori la biserica si ofer pauza si in dreapta si in stanga ca sa nu va mai provocati reciproc.

O seara buna!

1 minute ago, maimultintine said:

Esti atat de agramat incat nici Deisy nu crede ce a scris de clasele tale!

Cel mai bogat sat :)) dar capanonul pentru tine este santier :))))

Ora 5? Dar daca ma gandesc mai bine,cersind,nu ai de unde sa cunosti un program de munca:))

Si chiar de ar fi santier,crede`ma ca este mai onorabil decat sa intind mana spoitorule!

Esti mai rau ca o fetita,strigi dupa mamitica Kallia :))) De ce nu ai strigat cand te`am adus in top? :)))

Bă băiatule , nu te mai bagă niciun scremuț in seamă și cauți anturaj pe aici și pe post? Nu vezi ce poți posta băi agariciule? Știi să provoci și să corectezi lumea ca să ce? Tu esti o fetița , lătrău :))

Marș dracu de aici și fă spam in altă parte , până atunci , ne pișam pe tine ! P@

• Upvote 4
  • Downvote 2

2 minutes ago, tekman said:

Bă băiatule , nu te mai bagă niciun scremuț in seamă și cauți anturaj pe aici și pe post? Nu vezi ce poți posta băi agariciule? Știi să provoci și să corectezi lumea ca să ce? Tu esti o fetița , lătrău :))

Marș dracu de aici și fă spam in altă parte , până atunci , ne pișam pe tine ! P@

Pai tu imi dai quote si te intrebi dc raspund? :))) Esti mai prost decat am crezut.

Nu numai ca esti agramat si habar nu ai sa porti o discutie (invata de la Deisy) dar esti si cocalar!

Ceea ce imi place la voi,e ca va sustineti prostia si cele 2 clase!

Edited by maimultintine
plave/place*
  • Upvote 1
  • Downvote 3

2 minutes ago, Kallia said:

Opriti-va toti ca eu nu sunt dusa de multe ori la biserica si ofer pauza si in dreapta si in stanga ca sa nu va mai provocati reciproc.

O seara buna!

Spune-i lu ăsta sa dispară din topic , că noi nu mergem in topic la scremuți sa provocăm :) 

• Upvote 3
  • Downvote 2

Just now, tekman said:

Spune-i lu ăsta sa dispară din topic , că noi nu mergem in topic la scremuți sa provocăm :) 

Pai  nu voi mi`ati dat quote ma? Tu chiar esti tampit,sau faci pe victima?

• Upvote 1
  • Downvote 4

Just now, maimultintine said:

Pai tu imi dai quote si te intrebi dc raspund? :))) Esti mai prost decat am crezut.

Nu numai ca esti agramat si habar nu ai sa porti o discutie (invata de la Deisy) dar esti si cocalar!

Ceea ce imi plave la voi,e ca va sustineti prostia si cele 2 clase!

Ok , te înțeleg , esti nebăgat in seamă , dar acum marș de aici ! Ne auzim in alte topicuri 

• Upvote 3
  • Downvote 2

Just now, tekman said:

Ok , te înțeleg , esti nebăgat in seamă , dar acum marș de aici ! Ne auzim in alte topicuri 

Iar te bate logica....Cum poti sa spui ca nu`s bagat in seama daca voi mi`ati dat quote????? Tu gandesti sau macar citesti ce scrii???

Poti spune frumos sa nu mai postez aici.

Nu poti sa ma jignesti si sa nu te astept sa raspund!

• Upvote 2
  • Downvote 3

2 minutes ago, tekman said:

Ba marș odata de aici cu quote like si dislike , marș in alt topic

Mars sa ii zici lu ma`ta ma lachitule,ca te cam repeti! Vocabularul asta sa`l folosesti la tine in satra!

• Upvote 1
  • Downvote 4

Prada,termina frate cu porcariile astea pe topicul guildei . Mergeti la Spam ,dati-va PM ,lasati topicul guildei pentru membrii . 

Multumesc.

• Upvote 3

18 hours ago, iWILLBEHEREALWAYS said:

Re alll

Ce zicea milogu de maimultintine  ca vrea capra?:))))

Si tu pauza o zi pentru limbaj.

Fiecare cont clona facut duce la majorarea ss-ului cu 5 zile

• Upvote 3