Jump to content
News Ticker
RR DB - 07.04.2025 18:00 GMT+2 https://muonline.land

Nosgoth

tekman
 Share

Recommended Posts

2 hours ago, maimultintine said:

Cat de tare poate sa te afecteze ma?Poti dormi noaptea? Iti dau like`urile de mancare? Nu vezi ca te faci de ras dracu`?

Intru de două trei ori pe zi să las un mesaj guildei , fața de tine fanule care 24/24 stai pe butonul roșu :))) ție sigur îți dă de mâncare un dislike :)))

Si când lași mistria din mână , intrii să dai un dislike scurt :)))) ahahahahhaha salahor m3n

• Upvote 3
  • Downvote 2

1 hour ago, tekman said:

Si când lași mistria din mână , intrii să dai un dislike scurt :)))) ahahahahhaha salahor m3n

Eu am spus elegant pentru satul tau,magazioner,sa intelegi si tu;daca iti dau detalii,ma intrebi cu ce se mananca,dar una peste alta pana si salahor e mai bine decat tigan cersetor! Noroc cu Deisy ca te`a mai scos cu florile!

La cate clase ai tu,nici salahor nu`ti poti permite sa fii :))

ps:tine mana intinsa!

• Upvote 1
  • Downvote 6

8 minutes ago, maimultintine said:

Eu am spus elegant pentru satul tau,magazioner,sa intelegi si tu;daca iti dau detalii,ma intrebi cu ce se mananca,dar una peste alta pana si salahor e mai bine decat tigan cersetor! Noroc cu Deisy ca te`a mai scos cu florile!

Doar atât poți? Hai ca se poate !!! Și nu uita de dislike macaroana :))

• Upvote 4
  • Downvote 2

4 minutes ago, tekman said:

Doar atât poți? Hai ca se poate !!! Și nu uita de dislike macaroana :))

Tipic oamenilor fara carte! Asa discuti tu sau atat te lasa scoala?

Inca putin si`l ajungi pe prietenul tau agramat!

• Upvote 1
  • Downvote 5

1 minute ago, maimultintine said:

Tipic oamenilor fara carte! Asa discuti tu sau atat te lasa scoala?

Inca putin si`l ajungi pe prietenul tau agramat!

Iți mulțumim , datorită ție avem topicul sus ! 

• Upvote 3
  • Downvote 3

2 minutes ago, tekman said:

Iți mulțumim , datorită ție avem topicul sus ! 

Extaz :)))

Intra 2 useri pe zi pe forum si tu te bucuri ca e topicul sus:))) Tu chiar traiesti in mu ma :)))

• Upvote 1
  • Downvote 5

Just now, maimultintine said:

Extaz :)))

Intra 2 useri pe zi pe forum si tu te bucuri ca e topicul sus:))) Tu chiar traiesti in mu ma :)))

Eu numai joc de ceva vreme fraierică geamantan , iar tu încă te chinui la ml :))))

hopa sus

• Upvote 3
  • Downvote 2

Just now, tekman said:

Liniște in coteț , bft

Tu chiar esti limitat ma :)))))

Iti cere omul un pahar cu apa si tu stingi becul :))

Iti faci topicul cotet?

• Downvote 6

Just now, maimultintine said:

Tu chiar esti limitat ma :)))))

Iti cere omul un pahar cu apa si tu stingi becul :))

Iti faci topicul cotet?

Brb

• Upvote 3
  • Downvote 2

On 10.06.2017 at 0:37 PM, maimultintine said:

Pentru mintea ta si mazarea pe care o ai in cap,  nu am lucrat veci ,pururi ,amin la florii xD))))) are mai multe clase ca tine sa fii sigur,  iar pentru creieru tau 'Cristian' e cel mai bogat sat! 

9 hours ago, chaserz said:

Salutare 

Buna fataa :br:

• Upvote 3

1 minute ago, Deisy said:

Pentru mintea ta si mazarea pe care o ai in cap,  nu am lucrat veci ,pururi ,amin la florii xD))))) are mai multe clase ca tine sa fii sigur,  iar pentru creieru tau 'Cristian' e cel mai bogat sat! 

Imi cer scuze,am scris doar din auzite!

Se vede cate clase are dupa cum scrie!

Se vede si cat de bogat e satul,el fiind in strainatate!

• Downvote 5

3 minutes ago, maimultintine said:

Imi cer scuze,am scris doar din auzite!

Se vede cate clase are dupa cum scrie!

Se vede si cat de bogat e satul,el fiind in strainatate!

Ai auzit prost,  daca unu mananca un cacat il duceti toti mai departe!xD

Pentru creieru tau ala bogat tu de ce esti plecat :))? Pentru un viitor mai bun da?  Salarile sunt de kkt in romania si stim cu toti asta, asa ca numai deschide gura aiurea!  

Edited by Deisy
  • Upvote 3

Pai vezi tu  Deisy,tekman de unde o da cu "salahor" ? Mananca cacat dupa altii;daca ii scriam ca formez,descompletez bancali cu frigorifice pentru diferite orase in diferite magazine,incarc/descarc tiruri cu muletul, trebuia sa caute in dex.Stim bine pentru ce am plecat, iar de deschis gura,cine a deschis`o??

• Downvote 4

22 minutes ago, maimultintine said:

Pai vezi tu  Deisy,tekman de unde o da cu "salahor" ? Mananca cacat dupa altii;daca ii scriam ca formez,descompletez bancali cu frigorifice pentru diferite orase in diferite magazine,incarc/descarc tiruri cu muletul, trebuia sa caute in dex.Stim bine pentru ce am plecat, iar de deschis gura,cine a deschis`o??

Ok , te rog să numai postezi aici ! Dislike poți să dai până te piși pe tine. În caz de ceva , pui pampers :))

fă spam singurel in continuare la guildul tău , ms frumos.

Just now, iWILLBEHEREALWAYS said:

Re all cine a castigat cs?

Scrie pe forum :)))

• Upvote 2
  • Downvote 2

3 minutes ago, tekman said:

Ok , te rog să numai postezi aici ! Dislike poți să dai până te piși pe tine. În caz de ceva , pui pampers :))

fă spam singurel in continuare la guildul tău , ms frumos.

Am postat pentru ca am primit qoute si asa trebuie sa decurga o conversatie,nu cum o faci tu ca la 12 ani (evident,lipsa scolii)

Referitor la "dislike",daca nu aratai ca te doare atat un minus,nu iti dadeam.Asa cum tu ai afirmat ca iti doresti sa fii top1,asa imi doresc eu sa fie Arky de ex top1!E ceva grav?E alegerea mea!Insa eu nu am instigat pe nimeni sa dea minus si evident nici nu m`am plans!

Pana acum te bucurai de spam,ajungand in top (inca 1data dovedesti ce caracter ai)

ps: "numai" (baiatul cu mai multe clase)

• Downvote 3

1 minute ago, maimultintine said:

Am postat pentru ca am primit qoute si asa trebuie sa decurga o conversatie,nu cum o faci tu ca la 12 ani (evident,lipsa scolii)

Referitor la "dislike",daca nu aratai ca te doare atat un minus,nu iti dadeam.Asa cum tu ai afirmat ca iti doresti sa fii top1,asa imi doresc eu sa fie Arky de ex top1!E ceva grav?E alegerea mea!Insa eu nu am instigat pe nimeni sa dea minus si evident nici nu m`am plans!

Pana acum te bucurai de spam,ajungand in top (inca 1data dovedesti ce caracter ai)

ps: "numai" (baiatul cu mai multe clase)

Ok , dăi drumul de aici și lasă-mă cu like-ul și dislike-ul tău :)) dăi drumu la somn căe ora colgate si maine dimineața la 5 ... iar șantier :(

@Kallia , te rog frumos să-i interzici de a mai posta aici ! 

• Upvote 2
  • Downvote 2

9 minutes ago, maimultintine said:

Am postat pentru ca am primit qoute si asa trebuie sa stau capra...

Referitor la "dislike",daca nu aratai ca te doare atat un minus,nu iti dadeam.Asa cum tu ai afirmat ca iti doresti sa fii top1,asa imi doresc eu sa fie Arky de ex top1!E ceva grav?E alegerea mea!Insa eu nu am instigat pe nimeni sa dea minus si evident nici nu m`am plans!doar plang pe forum ..

ps:te rog lasa ma sunt si eu.prost

Imi place ca recunosti maimultintine:)))

Edited by iWILLBEHEREALWAYS
  • Upvote 1