May 13, 20179 yr comment_1139 13 minutes ago, Kallia said: Nu se accepta sa injuri pe nimeni... Ok Report
May 13, 20179 yr Author comment_1148 20 minutes ago, beats said: Ok sa verifici daca se mai dubleaza (sau tripleaza) postul Report
May 13, 20179 yr comment_1149 6 minutes ago, Kallia said: sa verifici daca se mai dubleaza (sau tripleaza) postul Imi dadea eroare cand postam de pe telefon...desi aparent se si posta.am dat refresh de 2 ori si de asta s-a triplat Report
May 13, 20179 yr comment_1150 Nu a mai dat eroare acum Btw: nu vad butonul de edit post (tot pe tel) Report
May 13, 20179 yr comment_1151 5 minutes ago, beats said: Nu a mai dat eroare acum Btw: nu vad butonul de edit post (tot pe tel) O sa se modifice multe odată cu tema, pana atunci fi bărbat WARN la fiecare greșeală Report
May 13, 20179 yr comment_1152 1 minute ago, Arky said: O sa se modifice multe odată cu tema, pana atunci fi bărbat WARN la fiecare greșeală Mi-l asum! [Nici emoticoane nu pot baga] //ratselop e de vina Report
May 13, 20179 yr comment_1155 am testat doar. puneti si delay minim 30 sec intre posturi pt a evita spamul exagerat Report
May 13, 20179 yr comment_1163 .... n-as vrea sa supar pe nimeni dar , acel Angel (femeie / barbat / copil / ce o fi) este exemplul clar "da-i romanului o functie si-ti arata el cine este" . Citind discutia voastra , aia interna , nu stiu daca sa rad sa sa plang. Ma rog ... spam spam spam Report
May 14, 20179 yr comment_1180 54 minutes ago, Greedy said: .... n-as vrea sa supar pe nimeni dar , acel Angel (femeie / barbat / copil / ce o fi) este exemplul clar "da-i romanului o functie si-ti arata el cine este" . Citind discutia voastra , aia interna , nu stiu daca sa rad sa sa plang. Ma rog ... spam spam spam atat poate link***** in 2017 Report
May 14, 20179 yr comment_1185 E problema .... adanca la noi , romanii . O sa iti dau un exemplu : am fost ctc in Anglia la constructia unui complex de blocuri si birouri, investitorii foarte rar ieseau pe santier sa vada ce se intampla iar cand o faceau si vedeau ceva gresit toate miscarile se faceau pe ramura . Pe managerul de logistica nu il interesa ce facea echipa de vopsit . Fiecare isi vedea fericit de ce avea el /ea de facut iar cand exista conflict (gen electricienii nu puteau lucra intr-o anumita sectie caci vopsitorii nu terminasera) din nou : se lucra pe ramuri . Nu sarea managerul dintr-o parte cu parul pe oamenii din alta echipa . In Romania .... m-am saturat de cati "directori" am vazut ca-si exercita functia pe oameni care nu sunt in subordinea lor , doar pentru ca ei "e" directori. Report
May 14, 20179 yr comment_1206 4 hours ago, Greedy said: E problema .... adanca la noi , romanii . O sa iti dau un exemplu : am fost ctc in Anglia la constructia unui complex de blocuri si birouri, investitorii foarte rar ieseau pe santier sa vada ce se intampla iar cand o faceau si vedeau ceva gresit toate miscarile se faceau pe ramura . Pe managerul de logistica nu il interesa ce facea echipa de vopsit . Fiecare isi vedea fericit de ce avea el /ea de facut iar cand exista conflict (gen electricienii nu puteau lucra intr-o anumita sectie caci vopsitorii nu terminasera) din nou : se lucra pe ramuri . Nu sarea managerul dintr-o parte cu parul pe oamenii din alta echipa . In Romania .... m-am saturat de cati "directori" am vazut ca-si exercita functia pe oameni care nu sunt in subordinea lor , doar pentru ca ei "e" directori. nu stii ca mai nou sunt mai multi directori / patroni decat angajati? oare dc? :)) Report
May 14, 20179 yr comment_1228 8 minutes ago, beats said: Din cauza MU-ului Ba dajtept esti , tzuca tata ! Report
May 14, 20179 yr comment_1247 Angajati-ma ca manager si promit sa arat probleme psihice si instabilitate maxima cu putere cognitiva irationala, senzationala de talie mondial@ Edited May 14, 20179 yr by Arky Chiar e o manea cu numele asta fml Report
May 14, 20179 yr comment_1288 48 minutes ago, Arky said: Angajati-ma ca manager si promit sa arat probleme psihice si instabilitate maxima cu putere cognitiva irationala, senzationala de talie mondial@ Ai câștigat un like :) Report
May 14, 20179 yr comment_1295 58 minutes ago, Arky said: Angajati-ma ca manager si promit sa arat probleme psihice si instabilitate maxima cu putere cognitiva irationala, senzationala de talie mondial@ Chiar 2 Report