Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

PROGame

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

#doar #dinamo #bucuresti 

• Replies 2.3k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cam asta e logo-ul pentru event-ul de ieri facut de @Internal =)))))))))))))))))))))))

• Angajati-ma ca manager si promit sa arat probleme psihice si instabilitate maxima cu putere cognitiva irationala, senzationala de talie mondial@

Posted Images

13 minutes ago, Kallia said:

Nu se accepta sa injuri pe nimeni... 

Ok :(

dar poti jigni

Just now, Gunit said:

dar poti jigni

True dat 

• Author
20 minutes ago, beats said:

Ok :(

sa verifici daca se mai dubleaza (sau tripleaza) postul

6 minutes ago, Kallia said:

sa verifici daca se mai dubleaza (sau tripleaza) postul

Imi dadea eroare cand postam de pe telefon...desi aparent se si posta.am dat refresh de 2 ori si de asta s-a triplat

Nu a mai dat eroare acum

Btw: nu vad butonul de edit post (tot pe tel)

5 minutes ago, beats said:

Nu a mai dat eroare acum

Btw: nu vad butonul de edit post (tot pe tel)

O sa se modifice multe odată cu tema, pana atunci fi bărbat B| WARN la fiecare greșeală 

1 minute ago, Arky said:

O sa se modifice multe odată cu tema, pana atunci fi bărbat B| WARN la fiecare greșeală 

Mi-l asum! [Nici emoticoane nu pot baga]

//ratselop e de vina

.

am testat doar. puneti si delay minim 30 sec intre posturi pt a evita spamul exagerat

.... n-as vrea sa supar pe nimeni dar , acel Angel (femeie / barbat / copil / ce o fi) este exemplul clar "da-i romanului o functie si-ti arata el cine este" . 

Citind discutia voastra , aia interna , nu stiu daca sa rad sa sa plang.

Ma rog ... spam spam spam

54 minutes ago, Greedy said:

.... n-as vrea sa supar pe nimeni dar , acel Angel (femeie / barbat / copil / ce o fi) este exemplul clar "da-i romanului o functie si-ti arata el cine este" . 

Citind discutia voastra , aia interna , nu stiu daca sa rad sa sa plang.

Ma rog ... spam spam spam

atat poate link***** in 2017 B|

E problema .... adanca la noi , romanii . O sa iti dau un exemplu : am fost ctc in Anglia la constructia unui complex de blocuri si birouri, investitorii foarte rar ieseau pe santier sa vada ce se intampla iar cand o faceau si vedeau ceva gresit toate miscarile se faceau pe ramura . Pe managerul de logistica nu il interesa ce facea echipa de vopsit . Fiecare isi vedea fericit de ce avea el /ea de facut iar cand exista conflict (gen electricienii nu puteau lucra intr-o anumita sectie caci vopsitorii nu terminasera) din nou : se lucra pe ramuri . Nu sarea managerul dintr-o parte cu parul pe oamenii din alta echipa . 

In Romania .... m-am saturat de cati "directori" am vazut ca-si exercita functia pe oameni care nu sunt in subordinea lor , doar pentru ca ei "e" directori. 

4 hours ago, Greedy said:

E problema .... adanca la noi , romanii . O sa iti dau un exemplu : am fost ctc in Anglia la constructia unui complex de blocuri si birouri, investitorii foarte rar ieseau pe santier sa vada ce se intampla iar cand o faceau si vedeau ceva gresit toate miscarile se faceau pe ramura . Pe managerul de logistica nu il interesa ce facea echipa de vopsit . Fiecare isi vedea fericit de ce avea el /ea de facut iar cand exista conflict (gen electricienii nu puteau lucra intr-o anumita sectie caci vopsitorii nu terminasera) din nou : se lucra pe ramuri . Nu sarea managerul dintr-o parte cu parul pe oamenii din alta echipa . 

In Romania .... m-am saturat de cati "directori" am vazut ca-si exercita functia pe oameni care nu sunt in subordinea lor , doar pentru ca ei "e" directori. 

nu stii ca mai nou sunt mai multi directori / patroni decat angajati? oare dc? :))

Din cauza MU-ului

8 minutes ago, beats said:

Din cauza MU-ului

Ba dajtept esti , tzuca tata !

:Emoticon_facepalm:

:Emoticon_flex:

nefiltrata

:Emoticon_pa_kiss:

:)))

Angajati-ma ca manager si promit sa arat probleme psihice si instabilitate maxima cu putere cognitiva irationala, senzationala de talie mondial@

Edited by Arky
Chiar e o manea cu numele asta fml

48 minutes ago, Arky said:

Angajati-ma ca manager si promit sa arat probleme psihice si instabilitate maxima cu putere cognitiva irationala, senzationala de talie mondial@

Ai câștigat un like :)

58 minutes ago, Arky said:

Chiar 2