Jump to content
News Ticker
RR DB - 20.01.2023 18:00 GMT+2 https://muonline.land

[2017] American Assassin


SirClau
 Share

Recommended Posts

images.thumb.jpg.21a2a8751efbdd12433f7d3

 

Playtime: 1h 52m

Genre: Thriller/Action

Released Date: September 8, 2017

Links: http://www.imdb.com/title/tt1961175/

Trailer: 

StoryLine: When Cold War veteran Stan Hurley takes CIA black ops recruit Mitch Rapp under his wing, they receive an assignment to investigate a wave of random attacks on both military and civilian targets. After discovering a pattern of violence, Hurley and Rapp join forces with a lethal Turkish agent to stop a mysterious operative who wants to start a global war.

RO :

Un asasin american unic cu abilități de nestăpânit și o determinare feroce de a se răzbuna se naște în acest thriller acțiune și spionaj non-stop care izvorăsc din realitatea crudă din ziua de astăzi plină de inimici greu de detectat, operațiuni speciale, supraveghere la nivel înalt, arme nucleare portabile și planuri întunecoase. Aceasta este povestea unui spion antitero din secolul XXI în devenire care, într-o lume cu noi reguli, sparge toate vechile tipare.

Bazat pe best-sellerul din seria scrisă de regretatul Vince Flynn, filmul „Asasin American” transpune publicul în lumea unuia dintre cei mai populari eroi de ficțiune contemporană care lucrează din umbră: super-agentul CIA Mitch Rapp. Atunci când viitorul promițător al lui Rapp este distrus de o pornire violentă, îi propulsează cariera ca războinic clandestin pe liniile de front ale Age of Terror. Acum, trebuie să descopere cum să își transforme furia necontrolată în energia necesară pentru vânarea celor care ar distruge visurile celorlalți, într-o lume în care nimic nu este clar.

 

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...