Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/12/19 in all areas

 1. 1 point
  Salut , Sunt interesat de contul vip.. si cel mai mult ma intereseaza harta VIP .. cum e xp spoturi s.a. nu puteti face un event gen 1 weekend sa avem toti acces la ea sa vedem ce si cum.. cred ca ati putea convinge multi sa se mute pe harta aia si dupa ..!personal sunt foarte tentat sa ajung pe harta aia dar imi este teama ca este doar o pacaleala .. ca ai 3 spoturi si te bati pe ele ca chioriii !!
 2. 1 point
  Salutare, Propun o modificare pentru rewardul de la 30Red Cherry branches, sau o reviziurie: Cel mai frecvent da 1 bless of guardian sau 1 splinder of armor. In ideea in care la 10 White Cherry branches primes demon, angel sau soul/bless etc, la Cherry rewardul ar trebui sa fie mai consitent. Ce ziceti?
 3. 1 point
  A primit ban permanent de la owner si doar el il poate scoate.
 4. 1 point
  Ba...ce trist. Ai sunat la KFC?Poate e ceva oferta si e la coada de 2 zile?
 5. 1 point
  S-au simtit si atacat fetitele care chiar vor sa se joace singure pe server?! Schimbati si numele in SCREAM Muonline si aia e! Am mai dat de cateva ori de pe secundar dar ala nu te-a interesat asa tare :))) jalnic, my friend
 6. 1 point
  l-ai atins la sufletul de fetita pe undead
 7. 1 point
 8. 1 point
  Se pare ca sa rezolvat.
 9. 1 point
  Salut, pe MG-ul HaHa era altcineva. Eu in mod normal nu fac KS PK etc. Daca vrei sa retragi, iti dau o bere cand vii in Constanta.
 10. 1 point
  Pozele sunt decalat ca numar sa zic asa ca am facut mai multe take-uri si am facut poze multiple sa ii prind cu mousu pe numelelor dar daca doresti pun aici toate pozele de aseara ce le-am fauct.
 11. 1 point
  Se uita si la fata omului,nu Levis?
 12. 1 point
  Cdcd - suspend 2 zile Later edit: Cdcd, suspend scos. Poza este mai veche de 24 de ore. Ghid de postare: Este recomandat sa aveti mereu print cu spot si cu golden pentru siguranta in caz de PK/KS pe spot/golden. Daca muriti (exceptie Arena 1 si 2) sau luati disconnect pierdeti dreptul la spot/golden. In cazul in care muriti sau luati disconnect trebuie sa faceti un nou print cu spot/golden. Orice plangere trebuie sa contina printuri doar pe de un singur caracter. Daca nu se respecta acest lucru se va inchide topicul. Reclamatia trebuie facuta in termen de 24h de la incident. Nu postati la plangeri daca nu sunteti implicati. Incalcarea acestui lucru duce la warn pe forum. Plangerile se vor rezolva dupa minim 24 ore pentru a lasa timp de impacare, exceptie facand cele de abuzuri, limbaj la adresa staff-ului, server, guild si reclama.
 13. 1 point
  1 pet de bere Bucegi ?
 14. 1 point
  Salut, pentru a castiga 10 golden key trebuie sa va instalati aplicatia revolut utilizand linkul https://revolut.com/referral/sam2qjf!G10D21 trebuie sa va confirmati identitatea, sa incarcati 50 lei si sa va comandati un card. Veti primi un bonus de 50 lei pe care il puteti utiliza cum doriti. Revolut este o banca virtuala care va ofera un card fara costuri avand curs de schimb foarte bun euro, dolar etc. Va rog sa ma contactati pe privat dupa ce ati urmat pasii de mai sus sau daca aveti neclaritati
 15. 0 points
  Omul se crede foarte inteligent si interesant cand schimba ordinea literelor dintr-o expresie de taran. El crede ca moderatorii de aici sunt fraieri si nu se prind la un asemenea tertip de gradinita.
 16. 0 points
  Salut, Am vazut ca LeviS nu a mai facut level si nu l-am mai vazut in joc si doream sa intreb daca s-a intamplat ceva. Imi poate spune un admin ce se intampla? Multumesc frumos
 17. 0 points
  HaHa - suspend 2 zile, ks pe spot IceHeart - suspend 2 zile, ks pe spot
 18. 0 points
 19. 0 points
  FAITH - 2 zile suspend - pk pe spot
 20. -1 points
  Măi Cdcd,de când te comporţi ca un analfabet frustrat?Nu îmi amintesc să te văd suferiind aşa de mult pe post.Aş zice că ai comportamentul unuia de 12-16 ani.
 21. -1 points
 22. -1 points
  "my friend", ce e jalnic este ca in loc sa va vedeti de treaba voastra, vreti sa va dati in spectacol pe post. acu luati cu paine.
 23. -1 points
  BUNKHY - suspend 2 zile, limbaj indecent pe global
 24. -2 points
×
×
 • Create New...