Jump to content
News Ticker
RR DB - 16.10.2020 19:00 GMT+2 https://muonline.land

limbaj GLONTS


Recommended Posts

dupa cum se poate observa am fost provocat , avand in vedere faptul ca nu iti da nimeni dreptul de a ma face nesimtit pe pm si a posta amenintari pe post , in al 2 lea rand nu te afecteaza cu nimic ceea ce am scris acolo eu macar nu te-am jignit ... eu zic sa iti vezi de joc si sa lasi vanatoarea asta ordinara(si disperarea pentru solutionare) .... o seara placuta.

  • Prăzar 1
Link to post
Share on other sites

Este nevinovat săracul 😔, tot servarul este împotriva lui, păi eu nu te-am mai postat cocoș. Sper să primești ceea ce meriți, pentru scurt timp scăpa comunitatea asta de unul ca tine. 

Link to post
Share on other sites

nu cred ca meritati sa ma cert cu voi.. sunteti undeva jos .. nu am nimic  cu glonts sau cu  cineva de pe srv nu port pica nimanui, nu vanez pe nimeni.. pur si simplu imi vad de treaba mea.. iar daca eu iti vb frumos si te respect, ma astept sa mi se intoarca serviciul.. nimic mai mult.

@Glonts prietene nu mi-o lua  in nume de rau.. ai gresit !! asumatii responsabilitatea si aia e..ar fi fost frumos sa nu  o dai de gard ca domne te-am  provocat s.a. ca sti ca nu a fost asa..:)recunoaste ca ai gresit si promit ca retrag..! nu ma incanta cu nimic ca iei tu ban..

Edited by nRoww
Link to post
Share on other sites
  • cRs locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...