Jump to content
News Ticker
RR DB - 16.10.2020 19:00 GMT+2 https://muonline.land

Limbaj Dezastru ( rZvv )


Definitely not tsubyke

Recommended Posts

Definitely not tsubyke

r3,

 

Fiind doar al 2-lea individ pe care il postez in 15 ani de MU, vreau sa precizez ca fac asta pentru binele lui.

Saracul a luat-o razna de la MU si se joaca cu 40 caractere pe putin si sta toata noaptea treaz si se consuma in acest joc, pentru ca nimeni nu mai vrea sa joace cu un ciorditor care sparge conturi si le da delete. 

 

Caracterul de pe care a injurat GROSOLAN pe general chat si putea sa vada si alta lume prezenta in BC, este un secundar si din acest motiv cer ban si pe principalul lui rZvv.

Inainte sa se apare cocalarul ca RF-ul are X rr si ca nu este secundar, mentionez ca azi dimineata dadea pe post ca isi vinde RF-ul si SM-ul pe 2k wcoins, lucru care se poate verifica in log-uri. ( deci daca nu era secundar, nu se vindea pe 2k wcoins )

Atentie, urmeaza poze nsfw in care prostul face sex cu mortii mei.

 

PS: Sa-l saluti pe tataie si mai stai si tu cu ala mic, ca n-ai facut copil sa stai 24 de ore pe MU.

PSS: Ofer 2 joe cui ghiceste numarul de greseli gramaticale din injuraturi.

Screen11_17-08_33-0000.jpg

Screen11_17-08_33-0002_-_Copie.jpg

Screen11_17-08_36-0003_-_Copie.jpg

Screen11_17-08_36-0004_-_Copie.jpg

Screen11_17-08_36-0005_-_Copie.jpg

Screen11_17-08_36-0006_-_Copie.jpg

Edited by Definitely not tsubyke
  • Haha 2
  • Downvote 1
Link to post
Share on other sites

Cu toti stim despre acest specimen ca om nu il poti numi atat timp cat fute morti ( vezi pozele mai sus ) . In fiecare db vorbeste ca un copil garoi ce e, da delete la toate conturile care nu ii apartin... parere mea ca merita un ban chiar permanent de pe acesta comunitate.

 

 

P.S : Degeaba il folosesti pe Dezastru momeala banu tot pe principal iei.

 

Spor.

  • Downvote 1
Link to post
Share on other sites

Am sustinut mereu ca ar trebui ca fiecare jucator sa joace cu un singur cont (max 2 - unul folosit pentru shop offline). Nu inteleg ce conteaza atat de mult sa apara pe site ca sunt 500+ online, cand toti stim ca nu suntem mai mult de 150 jucatori. Si nici nu vom fi vreodata. Nu e ca si cand da cineva de serverul asta si incepe sa joace. Sunt aceeasi jucatori, db de db. Si ca de obicei, deja interesul s-a dus, dupa doar o luna. Este deja plictisitor (asta venind de la mine care imi petrec doar 2-3 ore pe zi jucand). Nu ati venit cu nimic nou, ba dimpotriva. Acum ceva db macar mai intra un GM si mai ne facea sa pierdem vremea cu ceva events.  Stagnati db dupa db.

Asta a fost ca un offtopic.

 

Ca ontopic, daca se face cumva un poll sa-i blocati accesul individului de mai sus pe aceasta comunitate, declar ca votez pentru. Desi a fost intaratat, nu a avut capacitatea intelectuala sa genereze situatia cum trebuie.

 

"Draga individ,

Tot timpul am incercat sa vad binele din oameni, cu foarte mult timp inainte de a-i judeca. Din pacate, dupa lungi incercari, nu pot vedea nimic bun la tine.

Aceste randuri nu au nicio legatura cu faptul ca te-am postat acum ceva timp, iar dupa ce m-ai rugat sa retrag si dupa ce te-am luat si in party, mi-ai dat take, la nici 2 ore, desi amandoi eram in acelasi party. Sau au?

Ai avut dreptate cand mi-ai spus ca nimeni nu te suporta in aceasta comunitatea .. cu timpul am ajuns sa inteleg de ce. Te-as putea minti spunandu-ti ca nu esti tu de vina, dar crudul adevar este ca nu poti si nu te vei  putea integra niciodata aici. Si cum ne apropiem de perioada sarbatorilor, o perioada in care se daruieste, este timpul sa ne daruiesti oportunitatea de a continua fara tine.

Regret ca am ajuns sa te cunosc, chiar daca doar virtual.

 

Cu stima,  

Aker, jucator din comunitatea muonline.land"

 

😅😅

  • Haha 1
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to post
Share on other sites

Salutare,

 

Dupa ce am discutat cu Internal si Haif, s-a ajuns la urmatoarea concluzie

 

Razvan, ai avut deja prea multe iesiri cu limbaj, dar aici ai intrecut orice limita. Nu avem cum sa-ti dam doar 2 zile pentru ca un alt player care ar pune un semn obscen sau prescurtare, ar lua tot 2 zile

 

Prin urmare,

 

Dezastru, rZvv, RAZVAN - limbaj extrem 10 zile

 

CU MENIUNEA: La urmatoarea abatere MINORA de limbaj, ne parasesti 3 luni de pe server de pe toate conturile ( inclusiv cele cu illusion1...9 BC,DS)

  • Thanks 6
Link to post
Share on other sites
  • cRs locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...