LeviS 378 Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 Nu inteleg de ce trebuie mereu sa jignim, vrem sa te ajutam si tu devi ciudat mereu. Spor. Link to post Share on other sites
LeviS 378 Posted November 10, 2020 Author Report Share Posted November 10, 2020 5 minutes ago, RaZvYY said: Deci prima data imi spune LeviS ca , daca nu le dau inca un theil le da bila celorlalti , eu ii zic sa o dea linistit ca am 3 conturi si in celalat pt Apoi incepe sa ma faca disperat , eu ii intreb nu le mai dai bila ? La care TSUBYKE cap cel inteligent imi spune cu subinteles ca imi da el mie o bila ... Baietii daca provocatii va rog frumos sa nu mai fiti fetite si sa postati repede Voi sunteti cei care jigniti nu te mai da victima , app ce mai face chiftelutza mai merge pe la melody ? Era vorba sa iti dea bila( mingea ) care era la TSUBYKE sa te duci ( ca o foame ce esti ) sa iei in partea cealalta thelys. Dar nu are rost sa discutam cu tine, exact pe aceasi tema am luat eu suspend db u trecut limbaj pe party asa ca have fun vacanta placuta. 1 Link to post Share on other sites
Definitely not tsubyke 578 Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 Pai ti-am oferit bila din ilusion sa o duci sa o inregistrezi si tu ai fost nesimtit Limbaj din asta de cioban de fura prin Italia si se lauda pe discord, nu e frumos. 1 Link to post Share on other sites
Definitely not tsubyke 578 Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 2 minutes ago, RaZvYY said: Vreodata in viata ta sa faci ce am facut eu pripasule Pai nu as avea cum, unii am terminat scoala 1 Link to post Share on other sites
cRs 407 Posted November 11, 2020 Report Share Posted November 11, 2020 rZvv - limbajul nu poate fi provocat. De la o discutie de bile te-ai dus prea departe rZvv - limbaj - 2 zile pauza 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts