Jump to content
News Ticker
RR DB - 09.04.2021 18:00 GMT+2 https://muonline.land

Adaugare Cooldown la Move de pe hartile PvP in momentul in care un jucator ataca/este atacat.


Papi
 Share

Doriti ca in momentul in care cineva ataca sau este atacat sa nu mai poate da move pentru X secunde?  

26 members have voted

 1. 1. Doriti sa se introduca un Cooldown la Move in momentul in care un jucator este atacat sau ataca in harta battle?

  • Da, 10 secunde
   7
  • Da, 15 secunde
   2
  • Da, 20 secunde
   14
  • Nu
   3


Recommended Posts

Nu prea am participat la PvP acest dbu, cu atat mai mult nici nu am dat pk vulcanus/karutan cand mergeam sa fac level. In schimb, am avut cateva "altercatii" in care jucatorii de gens opus dadeau move instant in momentul in care vedeau ca nu sunt afk sau ca le lipseste 10% din sd dintr-odata.

Parerea mea este ca in pvp, orice actiune ar trebui sa aiba o consecinta. Din ce observ, noul trend este ca jucatorii care cresc in VIP/Arena afk, au ganduri random de-a lungul zilei "oare ce o mai face X in karutan? hai sa-i dau o vizita" iar in momentul in care nu castiga lupta, dau move fara nicio consecinta.

Introducerea de cooldown la move in momentul in care ai dat "tag" unui jucator din gens-ul opus, sau ai primit "tag", ar rezolva problema acestui stil de gameplay.

Personal cred ca 15 secunde ar fi de-ajuns. Cine are chef de bataie sa stea pana la capat, nu move cand nu mai are SD, nu move cand ia slow, etc.

Jucatorul X isi asuma un risc cand creste in battle iar jucatorul Y isi asuma 0 riscuri cand vine sa fure puncte. Fara move, lupta ar fi de la egal la egal

 • Like 1
 • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Consider ca daca esti destul de important pentru gens-ul opus incat sa vina cu un party intreg dupa tine, sigur ai si tu destui oameni care sa vina sa te ajute si uite asa se creaza un pvp frumos fara move si alte prostii. Poti sa chemi la randul tau 10 oameni sa distruga party-ul respectiv ceea ce inainte de cooldown ar avea 0 farmec si 0 utlitate. Acum poti sa prinzi un party intreg si sa iei puncte de la 5 oameni. In cel mai rau caz ai irosit 5 minute de xp unui party de 5 oameni care trebuie sa plece de pe spot, trebuie sa te caute si trebuie sa mearga inapoi pe spot.

Edited by Papi
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
 • Create New...