Jump to content
News Ticker
RR DB - 09.04.2021 18:00 GMT+2 https://muonline.land

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/30/21 in all areas

 1. Asa cum a spus si Levis mai sus si ai inceput sa-l injuri de morti si sa-l jignesti, nu v-a oprit nimeni niciodata sa veniti la Selupan ori la Meduse. Singurul lucru care v-a oprit este faptul ca va luati omor pe oriunde e battlemap si e mai usor sa plangi pe forum ca X omoara si X face si X drege. Nu vreau sa te jignesc dar nu imi aduc aminte de tine in trecut ca un mare player activ si in top. Imi aduc aminte, in schimb, acum 2 db-uri cand voi erati in situatia in care suntem noi acum, voi faceati Selupan si Medusa iar noi eram in urma. Nu imi aduc aminte de niciunul dintre noi sa planga pe
  2 points
 2. Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai muie cu sloboz. Iesi in familia ma-tii de ratat. Le-am zis ca suntem ocupati saptamana asta si ne-au dat selupan si meduse in avans, nu e ca si cum ati venit o singura data la selupan sau la pk in battle. Ai stat 10 rr-uri cu sceptru +2 neexcelent pe tine si vorbesti pe aici de avantaje...pai tu singur pentru tine esti un handicap. Adevarat a inviat.
  1 point
 3. Adaugat - danseriously zis dancapra / ruptura
  1 point
 4. Daca ne pisam pe tine si pe familia ma-tii, nu inseamna ca jucam murdar. Paste fericit.
  0 points
 5. RAZVAN FaneTrotil danseriously / ruptura / to be continued...
  0 points
 6. Te acord cu tine Wulfy.. Cheia este farm-ul. Si noi avem de toate. Dar nu despre asta e vorba. E vorba de multa vanatoare din partea lor..(take-uri nesimtite, vanatoare pe mape etc). In fine nici nu mai conteaza, oricum db-ul asta e mort.
  -1 points
 7. Paste ma-ta fericit. Nu am nevoie din partea ta de "paste fericit". Si nu mai face post ca nu ti-a cerut nimeni parerea "lăkitză".
  -1 points
 8. Ca bine zici.. =))))
  -1 points
×
×
 • Create New...