Jump to content
News Ticker
RR DB - 20.01.2023 18:00 GMT+2 https://muonline.land

[2017] Annabelle: Creation


SirClau
 Share

Recommended Posts

anabelle.jpg.45f9969613a574aec3e271af15e

 

PlayTime : 1h 49m

Genre :  HorrorMysteryThriller

Release Date : August 4, 2017

Links : http://www.imdb.com/title/tt5140878/

StoryLine : 12 years after the tragic death of their little girl, a dollmaker and his wife welcome a nun and several girls from a shuttered orphanage into their home, where they soon become the target of the dollmaker's possessed creation, Annabelle.

      RO :

La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat.

De data aceasta e prezent publicului chiar începutul păpușii, de la prima ei casă din camera unei fetițe la prima ei posedare a sufletului unei fetițe.

După o scurtă apariție în „Trăind printre demoni,” urmată de un rol în propriul film, descoperim originea păpușii care i-a îngrozit, dar și captivat, pe spectatorii de pretutindeni.

Povestea începe la mijlocul anilor 1940, iar acțiunea se petrece zece ani mai târziu, de la mijlocul anilor ’50 până la sfârșitul acestora, explicând și cronologia deja stabilită în „Trăind printre demoni” și „Annabelle”. Iar din moment ce Annabelle a fost creată din dragoste, dragostea unui tată pentru fiica lui, scenaristul Dauberman a centrat fundația caracterului sinistru al acesteia pe tragedia supremă, pierderea unui copil și cât de mult sunt dispuși părinții să își aline durerea.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...