Jump to content

Aveți acum la dispoziție o nouă temă pentru forum (Shift). O puteți alege din josul paginii, din meniul theme, ulterior putând să o modificați după preferințe (culori, imagine fundal).

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. daca-l faci pe tsubi sa planga @Definitely not tsubyke https://clips.twitch.tv/HyperCuteMushroomWow ia uite-l pe motan ce rupe
 3. Today
 4. Guardian gloves dd ref sau 200wc (mai mult de 250 nu dau)
 5. Salut. Ne cerem scuze pentru intarziere. Am verificat logurile si treaba sta in felul urmator: 20:18:50 BoK + 5 dropped from [82][Golden Tantallos] at [8][130][140] for user [redacted][DavidSM]. 20:18:50 User [redacted][s1ck] received [5 CoinP][312 Total CoinP] as bonus from mob Golden Tantallos. 20:18:53 Box of Kundun + 5 picked up by user [redacted][DavidSM] at [8][128][142]. S1ck 2 zile ss pentru KS la golden. In mod normal ti-as fi dat si un mic bonus pentru incercarea de inducere in eroare a staffului dar te iert de data asta.
 6. ti-am spus ca am avut probleme cu internetul, nu iti face nimeni "scam" pentru un item scale da-mi pm pe joc!
 7. Baphomet este principalul lui meowmeow. No warn am vrut sa ajut.
 8. imi dai add pe feisbuc??
 9. prea putin mai pluseaza
 10. ba nu te mai droga
 11. Salut. treaba sta in felul urmator: MeowMeow a dat post ca vrea sa cumpere scale dd ref si eu i-am spus ca am boots ,mi-a oferit 100 wc si i-am spus ca nu vreau pentru ca imi decomplectez setul si ca vreau si alti boots scale+dd pe langa cele 100 wc ,dupa care am avut un clinci (contrazicere) ulterior el acceptand sa imi dea boots lk hp dd+10 si 100 wc pe ai mei dd ref. am pus la store a cumparat si apoi si-a dat sw . i-am spus pe caracterul principal ca este scam si nu e frumos ce face a spus ca a luat d/c si revine imediat . Dupa 1 minut revine si fuge direct la goblin ,presupun eu ca a bagat boots la el pentru ca nu a facut alta miscare si a iesit din nou iar acum nu imi mai raspunde. L-am avertizat ca se pedepseste scamul si nu m-a ascultat dandu-mi dovada de nesimtire . Multumesc ! In cazul in care moderatorul care se ocupa de acest post nu intelege ce se intapla deoarece sunt prea multe poze , pot trimite separat una cate una prin reply (nu am cu sa ordonez pozele intr-un singur post) PS: nu reprezista mult,dar e vorba de gest,atitudine si faptul ca am ramas cu setul de-completat,pentru ca el se crede "destept" in conditiile in care i-am spus ca nu vreau sa dau boots doar pe wc ptr ca raman fara boots in set.
 12. ooo pante
 13. paici bine ms tu
 14. Yesterday
 15. ke faki amigo
 16. re el;vys
 17. ai seen r3
 18. nu mai vreau eu acum
 19. sluga asta imi da pk, ma injura,ma provoaca...sa vedem decizia
 20. MeTzen 2 zile ss.
 21. username 2 zile ss.
 22. acum poti sa devii moderator sau ce vrei tu.... :)))
 23. eLiTe 2 zile ss.
 24. daka o fakem in grup cu polestar si arky "eLiTe 2 zile ss." ce-ai scapat, paho
 25. vrei sa fim prieteni pe facebook???
 1. Load more activity
×