Jump to content

Aveți acum la dispoziție o nouă temă pentru forum (Shift). O puteți alege din josul paginii, din meniul theme, ulterior putând să o modificați după preferințe (culori, imagine fundal).

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. vandut =))
 3. Last week
 4. Niste sugestii pentru voi (tehnicieni): -daca bagati donatii, incercati sa nu le mai faceti in asa fel sa fie gen p2w: gold fenrir , notificari afk.. ceva ce nu influenteaza asa mult jocul si avantajeaza pe unii. -sa nu mai dispareti dupa ce introduceti donatiile(2 sezoane aceasi poveste, foarte activi la inceput si dupaia dispareti toti , cate 1 restart pe luna si atat). Sugestii server: - renuntat la low xp, nu mai este ceea ce a fost si nu mai are farmec.. Odata ce ai facut setul, stai doar la xp si cam atat(mai mergi 2h la cs duminica) - xp mediu cu limita de rr pe saptamana (3-4rr) , in asa fel dam alea 3-4rr in cateva zile si restul putem farma.(avantajos pentru toti care au mai putin timp de jucat). - scos pickul de la clicker (scapam de wcoins care erau degeaba si revine jwls la putere) , sau macar optiunea pentru jwl si lasat restul..E prea banal, lasi caracter afk in davias si te trezesti a 2-a zi cu inventar plin de jwl. - pe langa questurile de la divine guard(cu jwls speciale reward), adaugate questuri normale infinite gen omoara 10mobi(random) cu reward 1jwl(b,s,chaos,life + optiune fail, adica sa nu iti dea nimic ). - limita de conturi (3 conturi cred ca e suficient pentru toti). - no rules(doar hacks/limbaj). - scoase sdPot, sau facut in asa fel incat sa nu influenteze asa mult jocul..adica sa poti sa mai omori si tu ceva la CS. - invazii random(marit numarul goldenilor) si cu low drop la iteme 2optiuni gen(dd ref,dd hp).. Fiind server cu limita rr , toti o sa avem aceleasi nr de rr, o sa fie vorba de care caracter o sa fie mai bun in early-game si set mai bun.(in caz ca se face no rules) - schimbat narcissul, prea op cu full option pe iteme 380.. Cum era inainte era ok, copie exe la +9 maxim.. -mai multe eventuri(soccer, pvp pe clase fiecare saptamana,last man standing etc) - seturile socket sa fie mult mai greu de facute(doar pentru aia care joaca hardcore)..Find un server cu limita rr, setul o sa faca diferenta..iar pentru asta trebuie sa tragi tare pentru socket, daca nu mergi pe exe.
 5. Ti-a fost frica sa zici asta in timpul db-ului, de ce? Lichbube revino ti
 6. un tir avea sere :)))))))))))
 7. 2 covoare persane
 8. foarte putine sugestii, multe atacuri si retardati care injura continuati si va trimit pe LM
 9. pret?
 10. Nu cred ca a inteles. E foarte, foarte prost.
 11. Muie internal (era in draft de anu trecut de la revelion), prietenii stiu de ce. 1. Serveru asta nu mai are credibilitate, de ce ? pentru ca nu a avut stapani al 2'lea db. 2. Acuma vii si ceri sfaturi cand un db intreg unde ai fost ? 3. Muie internal din nou din 2019 sa recuperam. 4. Promovati serveru la straini, bagati donatii de iteme din bok 2-3 max, trap pentru vietnamezi, chineji, poloneji(faceti un ban cinstit), grand reset, si copiati cate ceva din alte servere de succes inclusiv linkmania pentru ca link are o istorie cu numele, degeaba aveti tehnic daca nu aveti partea de socializare etc se ajunge cu exeprienta voastra in tehnic sa crape serveru in 2 luni. 5. Eu in proportie de 88% nu mai joc aici, motivul e simplu lipsa de profesionalism/respect din partea administratorilor nu poti avea un server solid daca tu ca si persoana si atitudine esti un keke, degeaba ai tehnic over 9999 daca nu stii cum sa il pui in valoarea, a da si schimbati dracu numele de mupro ca nu e nimic pro in ce s-a intamplat 2 dburi la rand. Acest comentariu este un pamflet si trebuie luat in cur cat mai tare.
 12. vand golf 4
 13. Ai mai slăbit de reușești sa îmi scrii? Am scris pe înțelesul la 75% din playeri, adică si pt tine
 14. Nu te ajuta nici site urile de autocorect si diacritice
 15. r3, Eu nu inteleg cum lumea vede RF-ul configurat bine? Poate a ramas el pentru primele 30 rr , dar apoi e petarda, iar la full e paleta . Sa luam exemplu dl care fata de alte db-uri a fost bufat cu raven - sm buffat cu dmg ( care da teleport ) no stres bate rf din teleport doar. Sa spunem ceva si de marele RF , dupa ce ca are range mic ,defence mic , fara set soketat , a-ti mai scazut si dmg-ul pe el in nesimtire . Pai la full cu ce vrei sa faci kill la cs ? cu elfa cu mg ... "killari "au fost dl -rf si era ok . Pentru a nu mai se abuza de sleep , acesta trebuie redus la 3- sau 5 secunde , cu un cool down dupa ce dai 3 intr-un scurt timp , adica sa nu blochezi actiunea doar prin acest skill de care se poate abuza foarte usor , mai ales ca exista si ilussion ring ,( dragon mic) de nici nu stii pe unde e cateodata Ceva trebuie facut pentru RF sa fie si el bun la full , multi se lasa si pentru ca caracterul lor e paleta dupa ce investesc atata timp pe joc. Trebuie bagat sa zicem set Soketat +arme si pentru RF , dar sa poata fi folosit doar cand ai full stats sa zicem sa pui str -agi-ene-vit-32767 - ca necesar sa poti purta itemu...neaparat dmg-ul marit la el.... si cred ca dmg-ul nu ar trebui modificat prea mult la full avand sokets. Inainte aveati setari diferite la duel -cc - fata de cs ceea ce era bine, acuma faci duel vs unu cu set soketat si mori din reflect tu aproape ,nici nu trebuie sa traga ala mult daca e full reflect. Inainte reflectu pe soket era mult , dar mult mai mic , acuma este enorm... Inca ceva de RF - are nevoie de doua arme OP- ceea ce e foarte greu de facut mai ales cu aceste setari de joe expirate (rata de succes ) , plus goblinu care e alt impediment ,jonu fiind cam asa si asa. Te uiti pe ranks nu vezi arma de RF Piercing +15 edr+2% , inafara de un rf care are PS +13 FO 2 bucati parca . Sa nu mai zic de cape RF care nu exista +15 ,era tot un rf cu una +13 restu +11 ,+9.... iar rf -ul daca nu ajunge sa fie echipat OP e teroare (echipat OP si inainte cu default setari) , era praf vs dl alte caractere , ca era deja secat pana se apropia sa aiba range si el ... Iar cs-ul trebuie modificat pe durata de timp cu un bonus, de cine detine la final cs-ul , nu cine inchide timpu cu el , cum am mai spus trebuie sa motivezi jucatorii sa iasa la bataie, nu sa stea pentru ultimele 5 minute, nu o fi perfect ,dar sigur mai bine ca acuma. Potiunile alea elite sa nu fie disponibile deloc , iar poate modificata iar potiunea de hp mai spre default. Ziua - ora -cs-ului modificata ,facut un vot inainte. De unde au aparut atatea aripi L+ignore lvl3 ? inainte nu vedeai asa ceva ,acuma is +15 cheers. EDIT : rezolvati bugu de buffs la RF de se poate, apesi sa-l dai si nu intra ,trebuie sa dai de 2 sau 3 ori cateodata. Daca se poate.
 16. ok prof
 17. sa te suga trenul
 18. suje-ma
 19. Hai sa ii scoatem teleport la SM c zici?:))))
 20. As prefera tot low XP sa ne mâncăm ficații.... Debuff urile la sumoner ar treb crescute, sleep sa rămână la fel..... Sleep sa coste mai mult AG nu cu mult dar sa se simtă, ca să nu mai plângă unii ca stau în sleep 2ore pe aici..... Și cumva treb bătut și bk-ul la un moment dat nu credeți? Din punctul meu d vedere bd-ul a fost reușit, doar sa va gândiți cum sa rebalance toate chars, poate un event /2 în + nu ar strica în sistemul d Joc în rest foarte mulțumit App legenda spune ca levis a mai slăbit e adevărat? :))))
 21. Il chem pe tecty sa te ajute? Sau te descurci cu UREQE?
 22. Sa le luam fata alora de pe lm, atata tot ^^
 23. da, inca ne gandim. e graba?
 1. Load more activity
×